Je příjemný, jak nevyzdvihuje jedince. Otázka na Raphu, on odpoví že celý tým... To je hrozně dobře, protože i přes top výkony je pro něj hráč jako hráč a nekouká tolik na jména. Lewu taky pravidelně stahuje, je dobré ukázat, že na všechny stejný metr.
Osobne nerozumiem tomu zdeseniu tuto na fóre, z toho, že by nám mal chytať Iňaki. Tréneri verili množstvu podstatne mladších hráčov ako je on a vôbec to s nimi nevyzerá zle. V každej lajne nájdete práve teraz hrať teeneagera. Peňa je v klube už dvanástu sezónu a kedy si zaslúži svoju šancu ak nie práve teraz? Neverím, že Barca by si tolké roky držala hráča, ktorý kvalitatívne na to nemá. Pri jeho nízkom plate a teda malých výdavkoch na brankársku dvojku už personálnu zmenu mohli spraviť x-krát, ak by na to nemal.
Úplně jednoduše. Loni musel taky jednu dobu chytat Pepa a obrana fungovala strašně a dělal i chyby. Jako nemůžeme čekat že s Peňou v bráně budeme na stejný úrovni jako Real s Courtouisem..... Navíc nemáme dvojku jen pár mladíků......
Myslim si ze ten druhy brankar sa uvazuje skor z preventivnych dovodov nie zeby pena nato nemal zastupit ter stegena ale nikdy nevies ci sa nemoze zranit aj on pripadne dostane cervenu kartu a oni asi citia ze tam uz potom nieje adekvatna nahrada.
Zajimalo by me, jestli Pena na treninku chyta stejne jako v zapase, nebo je tam proste nervozni, taky se mi nezda, ze by si tu drzeli podprumerneho golmana, jeste po minule sezone, kdy se Mats zranil
metiuw17 podla mna potrebujeme jednotku. Inaki bohuzial nema na to, aby kryl branu barcelony. v lige moze byt dolezity kazdy bod a o lige majstrov ani nehovorim. vo vyradovacej faze moze rozhodovat aj najmensia chyba.
Absolútne neverím v inakiho, tak slabého brankára na mojej pamäti v barce sme ešte nemali, a to už aktívne sledujem barcu skoro 30 rokov. Je do komca o veľa horší ako pinto! Šancu mal v minulej sezone a bola to katastrofa. Jednoznačne treba sem priviesť skúseného borca ala navas do konca sezóny a v lete hľadať novú jednicku alebo aspoň brankára ktorý bude môcť dať poriadny challenge matsovi..
Ti čo veria v penu, no chlapci chcel by som mať vas optimizmus :)
Ti čo veria v penu, no chlapci chcel by som mať vas optimizmus :)