Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-25 07:14:05
Sczesny by byl za mě super. Kvalitní brankář a spousta zkušeností. Určitě bych se s ním v bráně cítil jistěji než z Penou.
2024-09-25 08:56:32
musim sa pochvalit, ze Sczeny ma napadol ako prvy este pocas zapasu s Villarealom
2024-09-25 09:13:06
Nejlepší možnost! Pokud by nešel Keylor :)
Pravdo Premium
2024-09-25 10:37:20
ja neviem ale naco platime toho Penu? nikdy nedostava sancu a ked uz ju ma dostat tak kupime ineho :D Sak na to aby niekto trenoval a zohrieval lavicku mozeme mat hocikoho. Nerozumiem tomuto ani xavi mu nedal sancu ked sme mali vyhranu sezonu 4 zapasy do konca proste ten chlapec si nezahcyta nikdy. A potom sa cudujeme ze nechyta dobre ked zapas vidi len na polcas v priprave v USA. Ja si pamatam ako chytal proti nam ked bol v turecku (ak si ho nepletiem) a som sa bal ze mu nedame gol. Chytal vyborne. Fakt to nechapem
2024-09-25 11:27:05
Sczesny je top voľba z toho čo je k dispozícii na voľnom trhu. Je na dôchodku mesiac čiže s návratom do formy by nemal mať problém, má len 34r. takže ak ho to začne baviť môže potiahnuť ešte kludne aj ďalšie sezóny, je zvyknutý na tlak, Ligu majstrov. Myslím že ak sa na to dá tak budeme mať brankára top kvality a s ohľadom na okolnosti sa viac toho urobiť nedá... k tomu Peňovi - kde sú tie časy keď sme mali náhradníkov Cillessena alebo Neta, vtedy by sme neriešili nič. Trošku to aj zazlievam všetkým trénerom za poslednú dobu že nikdy náhradný brankár u nás nedostáva šancu, ani keď je liga rozhodnutá a pod. Teraz sa to snáď zmení.
2024-09-25 12:20:45
Keď sa v zápase zranil Ter Stegen a musel nastúpiť Peňa, pri každej akcii, ktorá smerovala na našu bránku som sa doslova roztriasol z neistoty zákrokov Peňu. Všimol som si, že pri dvoch-troch akciách vybehol z bránky a potom sa zastavil a vrátil sa do bránky...skrátka je strašne neistý vo vybiehaní a aj pri centroch do pokutového územia. Ak príde Sczesny, je treba sa po zotavení Stegena predať Peňu. On nemá na to, aby chytal v takom klube ako je Barca. Ešte tak v Michalovciach.
2024-09-25 13:10:42
tak pry je to hotove a Szczesny prijde