Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-26 07:24:26
Xavi urobil množstvo prave, skvelých rozhodnutí a samozrejme aj par chýb ... ale preco Ignoroval Casadó?
2024-09-26 07:27:51
8 odchovancov, skvela vizitka. len tak dalej
2024-09-26 08:17:20
Jediná otázka je že dokedy budú v tomto klube smrdieť neschopaci ako Torres a fati flick určite je schopný zapracovať do mužstva aj nejakého mladého útočníka a aspoň je tam potenciál niekoho objaviť to čo tam Torres zasa včera predviedol za stavu 1:0 je tak na poriadnu facku čerstvý hráč ani len poriadne nepresoval nepomohol dozadu proste nič
snapshot Premium
2024-09-26 08:32:41
Medzi pozitiva by som zaradil aj to, ze sa nikto nezranil.

Negatova Ferran. To bola ukazka antifutbalu. Coho sa dotkol, to pokazil.
2024-09-26 08:54:30
Neviem či to bolo dávnejšie ( ale moc si nespomínam, že by som to videl) , ale všimol som si to už aj pri góle v Monaku. Hráči síce oslavovali, ale v tej "tlupe" komunikovali, hlavne Lewandowski vysvetľoval a to sa mi veľmi páčilo. V Monaku to bolo zjavne pre udržanie čistej hlavy po červenej karte, ale včera sa tak stalo tiež po góle. Vidieť že mužstvo drží po kope a nie je to len o tancoch a oslavách po góloch :)
2024-09-26 14:55:34
Naše víťazstvo mohlo byť oveľa vyššie, stačí spomenúť strelu Yamala, 100%-né šance Rafhinhu a hlavne 1000%-nú šancu Garciu, keď zo štyroch metrov prestrelil bránku. Mohol to byť pohodový zápas, ale tentoraz nám nevychádzala koncovka ako v predchádzajúcich zápasoch. Ale tri body sú doma a to je rozhodujúce a verím, že v sobotu bude naša víťazná šnúra pokračovať. 🤞🤞🤞