Neviem da sa vela polemizovat preco Casado minulu sezonu nehral. Xavimu urcite nemozno vycitat, ze by nevedel v hracovi odhalit talent alebo dat sancu mlademu hracovi, ked si ju zasluzi. Casado bol v Becku a mal 20 rokov. Ak nehral tak asi preto, ze proste potreboval cas. Dnes sa ukazuje, ze vsetko je ako ma byt a Casado podava velmi dobre vykony, takze ak minuly rok nehral tak mu to zjavne neuskodilo, ale prave naopak. Jedina skoda, ze nemame v strede pola fyzickejsich hracov, Casada ide urcite omnoho lahsie odstavit od lopty ako napr. takeho Tchouameniho (alebo Bernala, ktory sa zranil), ale to je asi tradicia Barci, ze prednost ma vzdy technika pred fyzickymi proporciami. Techniku Casadovi urcite nemozno vytknut.
Tunno i tak Oriol naskočil do 37 zápasů a odehrál celkem 1 435 minut. Oproti tomu Casado naskočil do 4 zápasů a odehrál 35 minut. Takže i tak toho Oriol odehrál více než dost a vždycky jsem trnul když jsem ho viděl v sestavě nebo u postranní čáry, že ho tam Xavi posílá. Ty jeho minuty raději mohl sbírat Casado.
tie minuty by mohol zbierat ak by bolo rozhodnute, co minulu sezonu casto nebolo a oatacali sme zapasy v zavere. Taktiez este nemusel byt na takuto zmenu pripraveny, nie len fyzicky ale aj psychicky. Oni ho videli na treningu, ak by bol ready uz minuly rok tak by tam hral
to sa nestane samozrejme, ale rozumny mix s prevazne odchovancami sa mi velmi pozdava. nakoniec najvacsiu slavu sme zazivali s vysokym poctom odchovancov.
Jediná otázka je že dokedy budú v tomto klube smrdieť neschopaci ako Torres a fati flick určite je schopný zapracovať do mužstva aj nejakého mladého útočníka a aspoň je tam potenciál niekoho objaviť to čo tam Torres zasa včera predviedol za stavu 1:0 je tak na poriadnu facku čerstvý hráč ani len poriadne nepresoval nepomohol dozadu proste nič
Roman7, mozno sa chytia:) Za Flicka hra lepsie nielen cely tim, ale kazdy hrac zlepsil svoju uroven. Kounde je beast, Cubarsi a Inigo zarukou v obrane, Balde sa zlepsil v hre 1 na 1 uz to neprihrava vsetko dozadu na stopera jak autopilot ale je odvaznejsi (aj ked finalna prihravka mu stale moc nejde), Stred pola funguje dobre aj bez zranenych opor, Pedri je vo forme a co najdolezitejsie nezraneny, Casado ide bomby, Eric je extremista a ked nedostane cervenu tak zahra aj lepsi priemer (vcera to bolo super, chybal mu len gol do poloprazdnej brany z 5m), Lewa ozil, Rapha sice nadalej zahadzuje tutovky ale je ovela vacsou hrozbou a zlepsil uroven, Yamal sa zlepsuje kazdym zapasom atd atd. Fati este nehral a uvidime co predvedie, Torres je jediny, kto sa zatial nechytil, ale nedostava vela minut. Mladikov ktori su v A time prvy rok ako Sergi Dominguez a ini teraz hodnotit nejdem. Takze suma sumarum ked sa zlepsi vykon timu i jednotlivcov verim, ze to moze potiahnut aj hracov ako Torres. Som optimista lebo vyhravame:D Uvidime.
Súhlasím s Romanom7. Torres je absolútne neschopný a zbytočný hráč v kádri Barce. Keď včera vybehol na trávnik ako čerstvý hráč, tak som si myslel, že urobí nejaký vietor v obrane hostí. Opak bol však pravdou. Svojim výkonom mi pripadal, akoby mal odbehaný celý zápas. Neukázal na trávniku ZASA absolútne nič. A to je už na zamyslenie pre vedenie, načo nám je vlastne taký hráč.
Torrés nemá čo ponúknuť. Nemá techniku, nemá cit pre kombináciu, čiže pre mužstvo je na jeho mieste pre mužstvo neviditeľný! Len zaberá miesto možno pre ďalší talent z La Massie.......A tých minút Cule, dostal v tejto časti pomerne dosť. A výsledok? Okrem jedného doťuknutia do brány súpera, bol na ihrisku NEVIDITEĽNÝ.
Jj nejdem Ferrana obhajovat, jeho prinos do hry zatial vyzera byt zo vsetkych hracov na ihrisku najmensi. V repre hra dobre a neviem cim to je. Ak ho nerehabilituje ani Flick tak uz mu niet pomoci.
Barcelonu trápí zranění a o jednoho hráče přišla rovněž včera. Zraněný kotník si z utkání proti Getafe (1:0) odnesl křídelník Lamine Yamal, kterého čeká podrobné vyšetření, nemělo by se jednat o nic vážného.
mundodeportivo.com
Neviem či to bolo dávnejšie ( ale moc si nespomínam, že by som to videl) , ale všimol som si to už aj pri góle v Monaku. Hráči síce oslavovali, ale v tej "tlupe" komunikovali, hlavne Lewandowski vysvetľoval a to sa mi veľmi páčilo. V Monaku to bolo zjavne pre udržanie čistej hlavy po červenej karte, ale včera sa tak stalo tiež po góle. Vidieť že mužstvo drží po kope a nie je to len o tancoch a oslavách po góloch :)
Naše víťazstvo mohlo byť oveľa vyššie, stačí spomenúť strelu Yamala, 100%-né šance Rafhinhu a hlavne 1000%-nú šancu Garciu, keď zo štyroch metrov prestrelil bránku. Mohol to byť pohodový zápas, ale tentoraz nám nevychádzala koncovka ako v predchádzajúcich zápasoch. Ale tri body sú doma a to je rozhodujúce a verím, že v sobotu bude naša víťazná šnúra pokračovať. 🤞🤞🤞
Negatova Ferran. To bola ukazka antifutbalu. Coho sa dotkol, to pokazil.
Barcelonu trápí zranění a o jednoho hráče přišla rovněž včera. Zraněný kotník si z utkání proti Getafe (1:0) odnesl křídelník Lamine Yamal, kterého čeká podrobné vyšetření, nemělo by se jednat o nic vážného.
mundodeportivo.com