Nevadí prehrali ide sa ďalej.Zatial je to dobre a keď sa začnú vracať zranený hráči bude to ešte lepšie 👍Pre mňa je hra doteraz prekvapením ako sa mužstvo také mladé dokázalo zamknúť pod flickom.Treba veriť zápasov bude veľa a dúfam ze ratolesti sezóna bude lepšia ako ta minula.
Ono sa dosť ťažko hrá, keď na jednej strane penaltu pískne, na druhej nie, keď ti uzná gól, ktorý ani podľa Var nemal platiť a nám takýto gól neuznali. Nehovoriac o tom, že Realu pískli penclu, ktorá ani nebola vo vápne. Ak budú takýto rozhodcovia pískať, môže Tebas hovoriť čo chce, ale smrdí to ovplyvňovaním zápasov rozhodcami.
Ale no tak, buď aspoň trochu objektívny, aj keď si fans Realu, vždy sa má pozerať na to, kde akcia začala, nie kam doskočil, alebo sa doplazil hráč, vieš koľko by potom penált museli písknuť Neymarovi, Ronaldovi, Suarézovi....
xdiko, nie, pokial faul pokracuje do sestnastky tak sa piska penalta. rozhodca nechal vyhodu ak by sa endrick vymanil, ale obranca ho drzal az po ciaru tazke penalta
xdiko: Law 12 of the fouls and misconduct article (IFAB) states that: "If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding inside the penalty area, the referee must award a penalty kick."
Žiadna výhoda, to bol jeden nepretržitý faul a hráč padol ešte pred vápnom, nerátajú sa ruky, ale nohy páni a tie ostali celý čas mimo vápna, takže ak chcete sekať múdrych, prečítajte si pravidlá poriadne
Ja som tiež videl. Rukou ho držal až do 16tky. Podľa pravidiel to faul bol. Nemali s tým problém v Skysports, ESPN, ani ArchivoVar, ani BBC, žiadne rešpektované médium.
Podle mě hrál včera Ferran dost špatně. Až na jednu jedinou akci, ve které byl naopak závan geniality (nějakým záhadným omylem) a kterou mohl svoji tragickou stopu v zápase úplně napravit (srovnal by na 2:2 a ještě to celé mohlo dopadnout obráceně), jenomže po těch 2 geniálních vteřinách byl při zakončení Ferran zpátky.
Je mi ho úplně líto, protože se snaží a připadá mi jako křehká povaha. Ale na základ v Barce nemá (ani při takové marodce), nanejvýš jako náhradník na posledních 20 minut, to je občas platný a skoro bych i řekl, že mu to víc sedí. Hodnotím jen hledisko sportovní, jestli nám dává smysl ekonomicky, to je další debata.
Akoze sory, ale Osasuna nebola nijak dominantny tim a my sme nehrali hovno, bolo to viac nez vyrovnane. Ak povieme, ze nas rozhodca a VAR regulerne zarezal tak to neni stazovanie sa, ten zapas mohol a mal vyzerat uplne inak.
TomlO Kounde nehral loptu???? Kounde si pri tom dokonca loptu preberal a nie len vypichol ako včera. Vo videu čas 1:59 . A každý normálny človek pochopil, že sa sťažoval na to že raz sa taký faul píska a raz nie, čo je pravda. Ako si z toho vyčítal ty, že sa sťažuje že sa odpískal faul proti rayu je záhada...
Takhle.... kdybych si měl zahrát na advokáta rozhodčích a snažit se najít mezi oběma situacemi rozdíl, tak ho vidím v tom, že Kounde nejdřív přišlápnul soupeře, teprve potom (a díky tomu) získal míč, zatímco včera došlo nejdřív k vypíchnutí míče (které by k akci soupeře vedlo, i kdyby se Victora nikdo ani nedotknul) a až pak k došlápnutí. Nevím, jestli to může a má stačit k rozdílnému rozhodnutí, o těch drobných úpravách pravidel přehled úplně nemám, každopádně na můj vkus (konzervativního vysloužilého fotbalisty) je to celkem detailní nuance, do které se musím dost nutit. Na hřišti, citem ke hře, bych to viděl jednoznačně jako stejné situace, které by měly být posouzené stejně.
Ale nebyly, asi je to i ospravedlnitelné, nezmění se to a je třeba nebrečet a jít dál.
No ani nie. Kounde tiež najprv zasiahol loptu pätou pravej nohy a až potom ľavou došliapol na nohu súpera, tak si to advokát bude musieť obhájiť inak 🤷♂️ nejde o plakanie, len diváci a očividne aj hráči sú zmätený z dvojakého posudzovania v podstate rovnakých faulov, či priestupkov. Práve to malo VAR eliminovať a na to majú aj rozhodcovia školenia. Tak sa potom človek pýta, čo tam preberajú, keď sami z toho majú viditeľne guláš...
Přístup Osasuny byl úplně jinde než náš což už je taková klasika posledních let a asi se na to nikdy nic nezmění..... Maroka samozřejmě tragická a tam se taky zatím nic nebrání k lepšímu. Jestli chceme o něco hrát, tak musíme být v plný palbě. Hráči jak Martin,Dominguez, Viktor nebo Eric na to nemají...
Včera sme sa aspoň presvedčili, že Domiquez ešte nemá na to aby hral v základe stopéra. Bol neistý a pomalý a nedokázal si postrážiť hráčov domácich, ktorý útočili cez jeho priestor. Jeho technika s loptou tiež nie je bohviečo. Druhý je Torres. Ten ešte v žiadnom zápase neukázal nič. Včera sa mu síce podarila jedna akcia keď prešiel cez troch brániacich hráčov, ale to zakončenie keď bol sám pred brankárom to bolo akoby strieľal 12 ročný chalan. Torresa je skrátka potrebné čo najskôr predať. Na jeho miesto máme dostatok hráčov. Nemôžem nespomenúť Peňu. Ja neviem, ale mne sa ten človek ako brankár vôbec nepáči. Pôsobí ako by stál medzi žrďami prvý krát. Po zranení Ter Stegena pri každej akcii súpera mám doslova žaludočné nervy...čo ak súper vystrelí na bránku a v nej je Peňa??? Pre mňa skrátka on ako brankár Barce vôbec nevyhovuje a neprináša do radov fanúšikov (aspoň mne) pokoj a istotu.
Jj suhlas, ale Dominquez je v podstate nas 5-7 stoper (Cubarsi, Inigo, Araujo, Christensen, Eric, Kounde). V idealnom pripade by Dominguez zohrieval lavicku ako zohrievaju bratranci Fernandezovci a pricuchoval k atmosfere La lige. Na druhej strane, pre nich velka skusenost, ale nasadzovat mladych do zapasov je risk aj preto ze po nevydarenom zapase ich kritika rozdupe a oni pojdu realne so sebavedomim dole. Teraz ich vsak potrebujeme. Ferran skoda reci, hra ako žubrienka nie žralok:D A Penu az tak zle nevidim, ale asi preto, ze nemam od neho velke naroky a ocakavania a asi by som ich mal mat ked je teraz nasa brankarska 1ka:D
Je mi ho úplně líto, protože se snaží a připadá mi jako křehká povaha. Ale na základ v Barce nemá (ani při takové marodce), nanejvýš jako náhradník na posledních 20 minut, to je občas platný a skoro bych i řekl, že mu to víc sedí. Hodnotím jen hledisko sportovní, jestli nám dává smysl ekonomicky, to je další debata.
Ale nebyly, asi je to i ospravedlnitelné, nezmění se to a je třeba nebrečet a jít dál.