Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-28 23:28:18
Nevadí prehrali ide sa ďalej.Zatial je to dobre a keď sa začnú vracať zranený hráči bude to ešte lepšie 👍Pre mňa je hra doteraz prekvapením ako sa mužstvo také mladé dokázalo zamknúť pod flickom.Treba veriť zápasov bude veľa a dúfam ze ratolesti sezóna bude lepšia ako ta minula.
2024-09-28 23:28:41
nevyhovarat sa ale poriadne hrat aby aj taketo situacie nemali vplyv na nasu vyhru.
2024-09-28 23:31:51
Základ je nemať Ferrana v základe
2024-09-28 23:31:57
takze uz sa stazujeme aj na to ze nam spravne neuznali s rayom neregulerny gol. toto je klub za všetky drobne fakt. uz aby zbankrotoval a bude klud
2024-09-28 23:34:04
Přístup Osasuny byl úplně jinde než náš což už je taková klasika posledních let a asi se na to nikdy nic nezmění..... Maroka samozřejmě tragická a tam se taky zatím nic nebrání k lepšímu. Jestli chceme o něco hrát, tak musíme být v plný palbě. Hráči jak Martin,Dominguez, Viktor nebo Eric na to nemají...
2024-09-29 11:10:48
Včera sme sa aspoň presvedčili, že Domiquez ešte nemá na to aby hral v základe stopéra. Bol neistý a pomalý a nedokázal si postrážiť hráčov domácich, ktorý útočili cez jeho priestor. Jeho technika s loptou tiež nie je bohviečo. Druhý je Torres. Ten ešte v žiadnom zápase neukázal nič. Včera sa mu síce podarila jedna akcia keď prešiel cez troch brániacich hráčov, ale to zakončenie keď bol sám pred brankárom to bolo akoby strieľal 12 ročný chalan. Torresa je skrátka potrebné čo najskôr predať. Na jeho miesto máme dostatok hráčov. Nemôžem nespomenúť Peňu. Ja neviem, ale mne sa ten človek ako brankár vôbec nepáči. Pôsobí ako by stál medzi žrďami prvý krát. Po zranení Ter Stegena pri každej akcii súpera mám doslova žaludočné nervy...čo ak súper vystrelí na bránku a v nej je Peňa??? Pre mňa skrátka on ako brankár Barce vôbec nevyhovuje a neprináša do radov fanúšikov (aspoň mne) pokoj a istotu.