Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2024-09-29 00:37:19
Netvrdím, že Iňaki je hviezda, ale dnes, možno okrem 4.gólu, kedy mal asi reagovať skôr, ale bola to bomba, v góloch prsty nemal.
2024-09-29 01:10:39
Par zapasov sok a vytriezvenie, opat par zapasov a znovu sok a vytriezvenie. Nikto nepochybuje o tom, ze s b ckom sa o uspechy bojovat neda. Chcel to trener takto na rovinu ukazat vedeniu ???
2024-09-29 07:00:57
Ja si myslím,že Flick proste nemal na výber,musel túto zostavu risknúť,aby nevyprodukoval ďalších zranených.Tá narodia je brutálna,my vlastne hráme s Bckom,piliere mužstva sú out Mats,De jong,Araujo,Gavi a adekvátnu náhradu nemáme.Za týchto okolnosti mi ten včerajší zápas az tak nevadí,nepoteší ale taká je realita.
Tituly a veľké pohare vyhrávajú záloha a lavička a bohuzial my nemáme momentálne ani jedno.
Snad sa to zlepší,každopádne príchod Flicka vnímam pozitívni,je tam nepopierateľný progres
2024-09-29 07:04:11
Osasuna doma silná, my sme hrali s Bčkom a prvý polčas to tak aj vyzeralo, obrana neskutočne horela. Lewa aj Torres mali premeniť svoje šance a mohla byť aspoň remíza. Dúfam, že madridské derby skončí nejakou remízou.
2024-09-29 07:13:14
Tak ja som s tymto uplne v pohode.Ti co sa tu zavzdusnuju by si mali uvedomit,ze doslo k obrovskej rotacii.Flick aspon videl aky je prinos niektorych hracov.(Torres katastrofa).A vyhrat bez prehry 38zápasov v lige,tak to si moze kazdy pustit manazera na kompe.
2024-09-29 07:16:59
Nehrali sme dobre, ale ja si myslím, že Flick sa v tomto zápase presvedčil, že niektorí hráči Barci tam výkonnostne nemajú miesto! Preto mu treba veriť, že v budúcnosti na také experimenty nesiahne.
Marian Premium
2024-09-29 07:57:38
Najhorší je dvojitý meter rozhodcov na náš klub. Šľapák nášho hráča pred našim gólom znamená anuláciu gólu, ale šľapák súperovho hráča pred ich vstreleným gólom je vítaný a gól platí. VAR opäť na smiech, v našom prípade skôr na plač. A potom bojuj o titul ako rovný s rovným.