Ty si videl včera, že Peňa urobil také chyby ako Stegen? Ja nie! A že nič nechytil? To je len tvoja fantázia, pozri si záznam. Prečo nekritizuješ Yamala, ktorý stratil loptu pred našim PÚ a vlastne prihral loptu súperovi? Aj zato mohol Peňa?
No Pena mohol aj pred penaltovou situaciou lepsie citat hru a nemusel ostat prikovany na ciare a ist peoti centru, kedze bolo vopred jasne, co bude v tej situacii naledovat...v kazdom pripade za goly nemohol, prvy gol nechytatelna hlavicka, pri druhom a 1v1 tam sa nepodme bavit, stegen by skoncil rovnako na kolenach, 11tka je o stasti a neschopnosti strelca a stvrty trafil prudko a ukazkovo, gol na vrub yamala, ktory s velkym rizikom chcel byt v danej situacii kreativny, ci by to mal iny brankar neviem, stegen by skoncil taktiez rovnako...co mi vadi je, ze obcas odkopol loptu pena jak dedinsky stoper a teda tam, kam bol prave otoceny, aj ked mal sancu situaciu ukludnit a loptu rozohrat v pohode...nas vlastne porazila nasa rotacia a bryan zaragoza, ten chlapec hral vcera vyborne (az na niektore teatralnosti) - teraz predpokladam, ze za najblizsie zapasy bude mat problem poslat dobry center do 16tky...
Max u druheho golu mohl byt trochu vys a vcas vybehnout, docela si to ukopl. Ale v tom je rozdil mezi top golmany, kteri dokazou i cist hru. Nemohl uplne za goly, ale ani neudelal nic navic
Par zapasov sok a vytriezvenie, opat par zapasov a znovu sok a vytriezvenie. Nikto nepochybuje o tom, ze s b ckom sa o uspechy bojovat neda. Chcel to trener takto na rovinu ukazat vedeniu ???
Ja si myslím,že Flick proste nemal na výber,musel túto zostavu risknúť,aby nevyprodukoval ďalších zranených.Tá narodia je brutálna,my vlastne hráme s Bckom,piliere mužstva sú out Mats,De jong,Araujo,Gavi a adekvátnu náhradu nemáme.Za týchto okolnosti mi ten včerajší zápas az tak nevadí,nepoteší ale taká je realita.
Tituly a veľké pohare vyhrávajú záloha a lavička a bohuzial my nemáme momentálne ani jedno.
Snad sa to zlepší,každopádne príchod Flicka vnímam pozitívni,je tam nepopierateľný progres
A teraz trochu histórie, tá sa nám opakuje, rovnaké problémy mal aj Xavi, polka týmu na maródke hneď od začiatku sezóny. Som zvedavý, ako s tým bude Flick nakladať ďalej, ale toto je neúnosné.
A preto sa u nás držia hráči, ktorý by v iným top kluboch nemali šancu a zároveň je to pre nás ďalší dielik skladačky, prečo nezískavame trofeje a tým aj peniaze...
Osasuna doma silná, my sme hrali s Bčkom a prvý polčas to tak aj vyzeralo, obrana neskutočne horela. Lewa aj Torres mali premeniť svoje šance a mohla byť aspoň remíza. Dúfam, že madridské derby skončí nejakou remízou.
Tak ja som s tymto uplne v pohode.Ti co sa tu zavzdusnuju by si mali uvedomit,ze doslo k obrovskej rotacii.Flick aspon videl aky je prinos niektorych hracov.(Torres katastrofa).A vyhrat bez prehry 38zápasov v lige,tak to si moze kazdy pustit manazera na kompe.
Nehrali sme dobre, ale ja si myslím, že Flick sa v tomto zápase presvedčil, že niektorí hráči Barci tam výkonnostne nemajú miesto! Preto mu treba veriť, že v budúcnosti na také experimenty nesiahne.
to sa uvidi casom komu bude/nebude davat priestor aj torres hra odkedy je v barce vacsinou podpriemerne a stale dostava priestor rotovat treba to ano vzhladom na situaciu ..ale ja by vzhladom na to ze hrala barca vonku vyskaldal obranu urcite inaksie
Najhorší je dvojitý meter rozhodcov na náš klub. Šľapák nášho hráča pred našim gólom znamená anuláciu gólu, ale šľapák súperovho hráča pred ich vstreleným gólom je vítaný a gól platí. VAR opäť na smiech, v našom prípade skôr na plač. A potom bojuj o titul ako rovný s rovným.
Tituly a veľké pohare vyhrávajú záloha a lavička a bohuzial my nemáme momentálne ani jedno.
Snad sa to zlepší,každopádne príchod Flicka vnímam pozitívni,je tam nepopierateľný progres