Áno môže mať zdravotné problémy ale to neospravedlňuje jeho prechádzanie sa po ihrisku.... V brigtone to bola úplne katastrofa celé mužstvo behalo presovalo a vracalo sa on čakal na loptu kto ju vybojuje
Tribuna, béčko.... Plastika? Je to strašný no, když si vzpomenu, jak uklízel míče do branky... Teď je jen stínem a Barca má na hrbu tu šílenou smlouvu.
Táto situácia začína byť pre Barcelonu veľkým problémom, keďže sa spolieha na Fatiho ako na kľúčovú súčasť svojej ofenzívnej formácie..
no ja neviem ktory rok v buducnosti maju na mysli ale tuto sezonu zrejme nie
nepovedal som, ze by sa na neho v Barcelone niekto spoliehal, a ked je clanok pravdivy, tak nadeje na jeho navrat na vrcholovu uroven je mala, a v klube to samozrejme vedia.
je to skoda. velmi som mu fandil, a stale fandim, ale nevyzera to ruzovo.
s tym fandenim sme na tom podobne ale tak asi si uz zvykam pomaly ze okrem messiho moc tych talentov v utoku sa neprebilo ...ja mu prajem kludne nech ostane v barce aj celu karieru ak bude rozdielovy len mi prislo vtipne ze klucova sucast ofenzivnej formacie ..no uvidime ale flick mu sancu chce dat dufam ze sa to a jeho " hamstringom" da do poriadku
jaj ty si reagoval na tu vetu na konci clanku... bolo uz neskoro ked som to cital. jj Fatiho jednak nemame kde dat na hostovanie, lebo ten jeho plat ... tak ho skusame dat dokopy tu, ale do klucoveho hraca ma fakt daleko.
nie je tych utocnikov vela to hej, ale ked akademia kazdych 15 rokov vypluje utocnikov ako Messi a Yamal, tak to bude relativne OK :D
bohužel u Fatiho je problém v hlavě než se zranil, tak neměl problém vystřelit mezi tyče ale když jsem ho viděl posledně tak střely lítaly všude možně ale bránu sotva ohrozil
tak to nebude fungovat. on ma podpisanu zmluvu, a este aj vie, ze ziadnu taku uz velmi pravdepodobne nedostane, tak nema dovod sa vzdavat penazi.
Barca by ho urcite rada predala ale s tym jeho zdravim a zmluvou sa tazko najde klub, ktory by ho kupil
Nepamatuju,ze by naky jiny hrac dostawał porad tolik sanci znovu a znovu i kdyz pokazde vyhasne….
Pokud tuto sezonu opet nic rozvazat smlouvu jelikoz je jasne ze o nej nebude vbc żądny zajem nejspis pokud nemuze sprintovat naplno
no ja neviem ktory rok v buducnosti maju na mysli ale tuto sezonu zrejme nie
je to skoda. velmi som mu fandil, a stale fandim, ale nevyzera to ruzovo.
nie je tych utocnikov vela to hej, ale ked akademia kazdych 15 rokov vypluje utocnikov ako Messi a Yamal, tak to bude relativne OK :D
Je na case, aby sa prijalo zasadne rozhodnutie. Bud si radikalne znizi plat alebo odchod z klubu. Zial jeho sucasny plat nereflektuje poziciu v time.
Barca by ho urcite rada predala ale s tym jeho zdravim a zmluvou sa tazko najde klub, ktory by ho kupil
Pokud tuto sezonu opet nic rozvazat smlouvu jelikoz je jasne ze o nej nebude vbc żądny zajem nejspis pokud nemuze sprintovat naplno