Citliva vec, dnes som si pozrel cely zapas znovu viac krat aj tento moment, videl som to tak, ze obranca loptu tak ci tak podskocil jednoducho zle odhadol trajektoriu lopty a Fermin ho rukou zlahka podrzal inak by prepadol dozadu na Fermina pretoze cuval. To je moje vnimanie. Keby to piskol bolo by to velmi velmi prisne
Maros1 - ako vieš že zľahka? Vieš zmerať intenzitu z videa? Ak si vo výskoku stačí ti aj jemne postrcenie keďže nestojis.Ci to bol faul necháme na kompetentných ,kopu veci sa dá aj nemusí piskat ,viem ale isto že ak by to bolo v opačnom garde tak by sa dosť Fans ohradzalo. Nič v zlom
Za mňa by sa takéto fauly asi pískať mali, ale príde mi, že meter v PL, ale aj LaLige je taký, že sa to púšťa. Je to na rozhodcovi, ale zjavná chyba to určite nebola, takže správne VAR ponechal pôvodný verdikt rozhodcu. Keby som fanúšik Bayernu, chcel by faul, ale z pohľadu fanúšika Barcelony by som bol nahnevaný, keby nám gól neuznali. Treba zjednotiť meter a presne definovať, čo sa má pískať a čo nie, aby nevznikali takéto kontroverzné situácie.
Videl xy golov po takychto postrceniach uznanych, ale aj nruznanych...som rad, ze konecne aj nam neco preslo...predminuly rok nas zarezali s Interom Milano zas
ak z opakovaciek bolo vidno ze ho ledva postrcil. toto nemoze byt faul. ak by to bolo naopak tiez by som obhajoval rozhodnutie uznat proti nam gol. toto je jednoducho na faul malo.
Ty kokso. Skoro ho zabil, som nevedel že Fermín je takýto krvilačník! 😱😱
Dodatočný zákaz doživotne hrať futbal, rozhodca na nútené práce a Bayernu dať nasledujúce tri ligy Majstrov po sebe.
Fotbal není bezkontaktní sport. Pokud je Ferminuv kontakt faul, tak můžeme rovnou zrušit třeba rohové kopy, protože po nich žádný gól platit nemůže. 😃😃😃
Za mě jasný faul, měl ho potlačit tělem a ne rukou... kdyby se tohle nepísklo na nás, tak budu pekelně naštvanej. Rozhodčí nám tentokrát výjimečně pomohli, což je většinou spíše naopak. Jede se dál...
Stát se to na opačné straně, tak byste tu řvali jako kráva. :-) Snažím se být objektivní a nezaslepený.... Intenzita velká nebyla, ale to v těchto situacích být nemusí.
Ale prosím Ťa. Lewandowského doslova znásilňujú každý zápas a Ty sa tu potrebuješ hrať na extra spravodlivého za pohladenie od Fermína a ako to Tebe na dedine profesionálni rozhodcovia z Ligy Majstrov pískali keď si hral proti Bayernu, nechaj to tak, toto bol regulérny gól. Tieto veci sa stávajú v živote som tu nevyplakával keď sa písklo proti Barce, ani pre ňu. Volá sa to virtue signalling čo robíš neviem ako to je po slovensky. Asi pápežskejší ako pápež.
50/50 zakrok...zly odhad pri vyskoku + slabe pristrcenie...pravidla futbalu su stale dost nejednoznacne, lebo takych subojoch pri rohoch v sestnastke je milion a nikto za to nepyta pokutove kopy, aj tahania za dres a podobne...mimo 16ky su to potom fauly
Ja nechápem, že sa takýmto niečím dva dni po zápase zaoberáme. Už je dávno po zápase a na výsledku to absolútne nič nezmení. Tak načo to tu teraz vyťahovať a prepierať??? Rozhodca faul neodpískal, VAR ho neupozornil a tým pádom gól platí aj platil. Koniec a basta!!!
Za mňa 100% faul ....ja som hrával stredného obrancu a to pristrcenie prišlo presne v čase keď išiel obranca do výskoku a tam stačí veľmi málo na podbehnutie ..... Toto keby bolo proti nám tak by som bol extrémne nahnevaný
Videl som fotografiu, kde je jasne vidieť, že Fermín sa zľahka oprel o Kima v momente, keď Kim bol oboma nohami na zemi! Čiže tvoja teória o potlačenie Kima vo výskoku nie je pravdivá......
Peto333 a ja som hrával 20 rokov stredného útočníka a na mňa bolo takýchto postrčení milióny a rozhodca odpískal ako faul na mňa možno každé tridsiate postrčenie. Takže žiadny faul...ale všetko záleží od rozhodcu. Krby to bolo v EC a Fermin by takto postrčil Rudigera, tak sa okamžite píska faul. Takéto situácie sú vždy na rozhodcovom posúdení a navyše majú teraz k dispozícii VAR a ten rozhodcu absolútne neupozornil na faul. Takže odpoveď jasná...či???
sorry, nepostrehol som. Ale prečo potom to považuješ za 100 % faul? Ja si myslím, že ak by Kim sa odrazil zo zeme a vtedy by ho Fermín posotil, tak to by som považoval za priestupok.
Toto nie je absolútne žiadny faul každý stopér používa rovnaký zákrok pri každej hlavičke a stopérom sa to nepíska prečo by sa to malo pískať utociacemu hráčovi čistý gól
Dodatočný zákaz doživotne hrať futbal, rozhodca na nútené práce a Bayernu dať nasledujúce tri ligy Majstrov po sebe.