Do konca ligy zostava 27zapasov.Nemusime ju vyhrat,lebo do konca je velmi daleko a tato rovnica ma velmi vela neznamych.Ale co je dolezite.Konecne si hraci uvedomia,ze mozu porazit hocikoho.Hlavne s pokorou a vysledky pridu v podobe titulov.Skor ci neskor.
K bodu c.1 - nas sposob hry s takto vysunutou obranou a brankarom je velmi riskantny. Urcite na to v niektorych zapasoch doplatime, ale zvladame to zatial majstrovsky, na konci sezony by sme tym mohli urvat nejaky titul. Navyse hraci realu o tom pred dnesnym zapasom vedeli a aj tak sa neboli schopni presadit. Treba v tom pokracovat, ked to nasim stoperom vyhovuje. K bodu c.4 - ak by niekto hracom realu povedal, ze ich v zapase prehra zaloha Pedri-Fermin-Casado asi by tomu neverili...
Ja som premyslal preco je obrana tak blizko pri sebe a kridla potom zostavaju otvorene.Ono to bude asi kvoli tomuto offside systemu.Aby si to dokazal hrat,tak zrejme musia byt hraci blizsie k sebe aby o sebe vedeli/videli sa.Velmi zaujimava strategia a musi byt medzi nimi max dovera a zohratost.Teraz nastava otazka co s Christensenom a Araujom ked sa vratia.Bude tam ta chemia ako teraz(podla mna velmi dolezite) alebo bude hrat obrana v takomto zlozeni stale.
Davidak66, myslim, ze Araujo to zvladne. Jeho najvacsou slabinou je hra s loptou, nie toto. Ale je pravda, ze Araujo hra menej pozicne a castejsie osobne fyzicky dostupuje hraca a minuly rok sa obcas stavalo, ze ked Araujo vystupil proti jednemu utocnikovi tak druhy ktory mal rychlost sa dostal poza jeho chrbat a siel na branu. Ja Araujovi ale verim + ma uplny iny profil ako ostatni nasi stoperi, suma sumarum mame skvelych stoperov s unikatnymi vlastnostami.
Aj som ich vyzval, aby si priznali chybu........musím ale konštatovať, že tých pár malo gule sa ospravedlniť, no veľká väčšina tých naj kritikov zaryto mlčí!!!!!!!
ja som bol s Peňu na nervy... pri Bayerne mi došlo, že mi môžeme hrať aj bez brankára /trebárs tretí stopér Araujo/
včera však mal Peňa zázračný zákrok na čiare a potom sa to pravidelne striedalo - ofsajd, vedľa, malá domov... ale v druhom polčase za stavu 0:2 dvakrát zlikvidoval gólovku, čím výrazne ovplyvnil zápas - keby real znížil začalo by peklo... ešte treba dodať, že mal šťastie pri loboch, všetky boli nepresné...
Kéž by Lewi hrál takhle pořád 🙏🙏🙏 Včera byl opravdu perfektní👌 Záloha se nám formuje do složení Pedri, Casado - Olmo, což je v současnosti naše nejsilnější verze. Olmo vůbec nevypadá že je po zranění a vrátil se prakticky ve stejně skvělé formě jako měl 👍 Jeho příchod včera i minule pro nás znamená obrovské posílení na podhrotu.
V zálohr má Flick príjemné problémy (na rozdiel od začiatku sezóny), čochvíľa aj v obrane. Útok ešte potrebuje vzkriesenie Fatiho, ale možno aj Olmo môže sekundovať Raphinovi.
Ja musím ešte upriamiť pozornosť na jedného hráča,ktorý včera zahral / nečakane / famózne -Balde,jeho najlepší zápas v drese Barcy/a myslím,že až na 1-2 jeho zápasy som videl všetky.
Tak ma milo prekvapil ako Peña
Od seba napíšem len toľko, nech si hovorí kto čo chce, ale toto čo predvádza Flick s našim mužstvom je neskutočne. Toto nie sú nudne výhry 1:0 keď pri nás stoja všetci svätí, ale zápasy kde väčšinou dominujeme a herný prejav v porovnaní s prejavom za posledné 3-4 roky je úplne z inej planéty. Ani si neviem predstaviť ako by to fungovalo ak by sme momentálne mali top brankára, top LO, solídneho útočníka a PK na lavičke. O DM už nepíšem nič, lebo toho už asi ani nepotrebujeme..
Neviem či je Flick budovateľ na dlhé roky ala wenger, fergi alebo guardiola alebo skôr sezónak na štýl mourinha, ale ak je laporta pri zmysloch už teraz by mu mal dať zmluvu na min 10 rokov. Myslím si že po včerajšku nikto nebude mať pochybnosti že je to top tréner.
Ďakujem barca
včera však mal Peňa zázračný zákrok na čiare a potom sa to pravidelne striedalo - ofsajd, vedľa, malá domov... ale v druhom polčase za stavu 0:2 dvakrát zlikvidoval gólovku, čím výrazne ovplyvnil zápas - keby real znížil začalo by peklo... ešte treba dodať, že mal šťastie pri loboch, všetky boli nepresné...
Tak ma milo prekvapil ako Peña
Neviem či je Flick budovateľ na dlhé roky ala wenger, fergi alebo guardiola alebo skôr sezónak na štýl mourinha, ale ak je laporta pri zmysloch už teraz by mu mal dať zmluvu na min 10 rokov. Myslím si že po včerajšku nikto nebude mať pochybnosti že je to top tréner.
Ďakujem barca