Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-10-27 07:34:57
Do konca ligy zostava 27zapasov.Nemusime ju vyhrat,lebo do konca je velmi daleko a tato rovnica ma velmi vela neznamych.Ale co je dolezite.Konecne si hraci uvedomia,ze mozu porazit hocikoho.Hlavne s pokorou a vysledky pridu v podobe titulov.Skor ci neskor.
2024-10-27 07:48:04
K bodu c.1 - nas sposob hry s takto vysunutou obranou a brankarom je velmi riskantny. Urcite na to v niektorych zapasoch doplatime, ale zvladame to zatial majstrovsky, na konci sezony by sme tym mohli urvat nejaky titul. Navyse hraci realu o tom pred dnesnym zapasom vedeli a aj tak sa neboli schopni presadit. Treba v tom pokracovat, ked to nasim stoperom vyhovuje. K bodu c.4 - ak by niekto hracom realu povedal, ze ich v zapase prehra zaloha Pedri-Fermin-Casado asi by tomu neverili...
2024-10-27 07:55:47
Mám názor , že včera ani rozhodca neurobil takú zásadnú chybu, ktorá by mala podstatný vplyv na výsledok zápasu.
2024-10-27 07:58:25
Mam taký pocit, ze futbal ma má po 9 rokoch zase rád. Hoci už tam boli náznaky aj keď Argentína vyhrala MS, teraz je to spečatené.
2024-10-27 08:25:38
... zaujímavé,kde sú teraz tunajší,,, odborníci,,,na našich brankárov,,.....🤫⚽⚽⚽

2024-10-27 08:29:35
Kéž by Lewi hrál takhle pořád 🙏🙏🙏 Včera byl opravdu perfektní👌 Záloha se nám formuje do složení Pedri, Casado - Olmo, což je v současnosti naše nejsilnější verze. Olmo vůbec nevypadá že je po zranění a vrátil se prakticky ve stejně skvělé formě jako měl 👍 Jeho příchod včera i minule pro nás znamená obrovské posílení na podhrotu.
2024-10-27 09:35:56
Ja musím ešte upriamiť pozornosť na jedného hráča,ktorý včera zahral / nečakane / famózne -Balde,jeho najlepší zápas v drese Barcy/a myslím,že až na 1-2 jeho zápasy som videl všetky.
Tak ma milo prekvapil ako Peña
Simao Premium
2024-10-27 20:17:26
Od seba napíšem len toľko, nech si hovorí kto čo chce, ale toto čo predvádza Flick s našim mužstvom je neskutočne. Toto nie sú nudne výhry 1:0 keď pri nás stoja všetci svätí, ale zápasy kde väčšinou dominujeme a herný prejav v porovnaní s prejavom za posledné 3-4 roky je úplne z inej planéty. Ani si neviem predstaviť ako by to fungovalo ak by sme momentálne mali top brankára, top LO, solídneho útočníka a PK na lavičke. O DM už nepíšem nič, lebo toho už asi ani nepotrebujeme..
Neviem či je Flick budovateľ na dlhé roky ala wenger, fergi alebo guardiola alebo skôr sezónak na štýl mourinha, ale ak je laporta pri zmysloch už teraz by mu mal dať zmluvu na min 10 rokov. Myslím si že po včerajšku nikto nebude mať pochybnosti že je to top tréner.
Ďakujem barca