Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-10-28 23:06:02
Letos to nikdo nemůže zpochybnit jako kdysi u Gaviho. Yamal o parník :)
2024-10-28 23:36:07
Yamal ? to je bez debaty. Neda mi ,sa nepozastavit nad propagandou na Viniciusa... Na zakalde coho ocakavali,zeby mal vyhrat? A preco skoncil druhy? Ved ten chalan ma totlane priemerne cisla. Za minulu sezonu dal v lige v 38 kolach 15 golov a bol 8.medzi strelcami v la lige. Na utocnika dost bieda a na kandidata na zlatu loptu,zly zart. V repre nic taktiez. Vysiel mu jeden zapas v LM a tym padom to mal dostat?
Spravanie sa ani nebudem komentovat. Uprimne a ruku na srdce.Byt trenerom chces Haalanda,ci jeho? Erling 5ty a on druhy? Uz len keby sme brali utocnikov,nebol by ani v prvej 5ke.Je okolo neho len cirkus a masirovanie od predstavitelov Realu,ale ozaj nema ani na to druhe miesto.
A krasne ho aj s jeho kolegami vymazali nasi dorastenci v el Clasicu :)
2024-10-28 23:39:01
Lamine Yamal je výnimočný hráč. Odhadujem tak 2 až 3 roky a začne postupne kraľovať svetovému futbalu.
Rasto Premium
2024-10-28 23:49:58
Zaslúžene. Gratulujem.
2024-10-29 07:51:07
Pre mňa je lepší Cubarsí než Yamal. Ale je super, že sme tam mali dvoch hráčov v užšej nominácii.
2024-10-29 09:52:16
Cena zaltej lopty sa dava najlepsiemu hracovi. Nejak to ale sklzalo posledne roky ku najlepsiemu utocnikovi. Narusilo to par stredopoliarov,ako napr Modric a teraz Rodri. Osobne si myslim,ze uz davno tam mali svietit mena,ako Manuel Neuer,Andres Iniesta atd.
Futbal je kolektivna hra a z toho hladiska je uplne ale uplne normalne,ze Vinicius nevyhral. Momentalne nie je ani najlepsi utocnik (to je jednoznacne Haaland a ano viem,ze jeho hracska funkcia je ina ako u Viniciusa,ale ak to delime na obrana-stredopoliari a utocnici,nie je ani tam najlepsi). Ak sa bavime o najlepsom hracovi s najvacsim vplyvom na hru kluboveho teamu a repre,tam by som ho nedal ani do prvej 10iny.
Vinicius zije z rychlosti a hry 1:1 a tam to konci.Uz v samotnom zakonceni to nie je svetova trieda a tak
ako sa mu podari zavesit banan,tak sa mu ovela castejsie podari dat totalnu kefu,ak sa bavime o finalnych prihravkach,zmenach tempa hry,nejakych genialnych rieseniach,tu je obmedzeny svojim postom...)
No a posledny bod je to spravanie :). Ozaj chceme dat za vzor mladym generaciam taketo spravanie?
Ja som Cule,ale ako kazdy,mam kamaratov aj medzi ortodoxnymi madridistami a pohadame sa cez el Clasico aj 10x a potom sme opat kamarati,ale uz aj im lezie Vinicius na nervy svojim spravanim!
A je presne ukazovatelom,ze aj zla reklama je reklama... uzurpuje si pozornsot,viac sa pise o nom,ako o vitazovi a aj nase stranky plni debatami.
Tak za mna len tolko,ze aby som mu preukazal patricnu uctu,uz ho nespomeniem,lebo si nezasluzi tu pozornost,kotru dostava.