Nazov clanku bombasticky a pat viet zhrna to co vsetci vedia x rokov. Kam by chodil, krasny plat, krasne mesto, more blizko.... Velmi by ma zaujimal pomer De Jongoveho prijmu k prijmom elitnych hracov v inych kluboch ktori ale dru a makaju. Ruku na srdce Frenki myslim celkovo doteraz zrejme ocakavania nenaplnil do miery platu...
má zmluvu ? má ! ponúkli mu taký plat aby ho sem dostali ? ponúkli ! takže zas len opakuješ ako papagáj hlúposti. má v zmluve uvedené zníženie platu ak nebude podávať adekvátne výkony ? zrejme nie,pretože už dávno by mu znížili plat.chcem vidieť teba ako by si si znížil plat u zamestnávatela,lebo ten sa dostal do sračiek nie tvojou vinou. a s nejakým srdciarom na mna nechod,je to zamestnanec nie fanúšik
Mily kakao ty si s nim v rodine ? Nerozumiem Tvojej neurotickej reakcii. Co si o mna otieras drzku ? Splietas tu hluposti. V kazdej normalnej firme ak nedas to za co si dostal plat letis. Najprv upozornenie a potom hajde. To su pocty prveho stupna zš. Poprosim Ta radsej nepis nic aspon nie smerom ku mne.
Pedo to vystihol presne na toto nadvazuje moj predosly prispevok. Ja by som bol tiez radsej, keby venovali financie a pozornost vyrastajucim mladym hracom . Ako De Jon govi o ktorom si zial myslim, ze hlavne spekuluje
Jasne ze špekuluje... aj ja by som špekuloval. Koľko sa Frenkie dočítal bulvarnych sraciek o tom ako ho predaju... poza jeho chrbát šlo kopec info a on nikam ist možno ani naplánoval... tak teraz nech špekuluje, aj keď pod Flickom by z neho bola ozajstná beštia a bola by ho škoda v ManU, alebo Bayerne!
Jasne ze mas pravdu Tomas a suhlasim aj s Tvojou uvahou, ze by ho bola skoda. Lenze debata vznikla o tom, ze hodnotime doterajsie vysledky a tam je pes zakopany. Stale ma zaujima podstata plat vs vykon.
Rozumiem ti co píšeš... ale aspoň sa mu nedvíha ako 10 rokov nazad dvíhali vedenie plat Busketcovi pomaly každú 2. sezónu mu prihodili po pár mega. De Jong je za mňa skvelý okrem posledného roka nemal žiadny herný výpadok a jednoznačne by ho mali udržať
Vitaj doma, kráľ. 👑