Bohvie ako by mu to islo na lavo, samozrejme by hral dajme tomu tretinu zapasov aj na svojej pravej strane kedze Yamal nemoze hrat vsetko ale pochybujem ze by Salah isiel do toho. My by sme zadarmo nemali moc co stratit.
Videli ste niekedy hrat salaha na lavo? Ja nie. Bohuzial ani zadarmo ho nebrat. Zbytocne vysoky plat pre nho. Okrem RW inde nezahra a zbytocne sa tu bude trapit jak kedysi griezmann. Nam treba backup na LW
Raphina tiez nehraval LW a ako hviezdi teraz. Podla mna by to Salah uhral, ten jeho styl hry by pasoval na tu poziciu Flickovi si myslim ale vravim, pochybujem ze on by do toho isiel a radsej Saneho co je overeny ze zahra na oboch stranach. Ale keby Salah chce tak bolo by to tazke rozhodovanie pre mna medzi tymi dvoma.
Ak by prišiel zadarmo tak dobre. Potom by bolo dobré predať Fatiho o ktorého majú záujem v PL a Salaha priviesť zadarmo, prípadne ešte predať Torresa, tak by to bolo celkom o.k. No uvidíme, na tieto konšpirácie je ešte čas!
Asi nepopulárny názor, ale osobne ho tu nechcem. Zadarmo, ale stále s veľkým platom. Vek nezastavíš a po Dembelem tu nechcem moc ďalších moslimov s ich ramadanom. Radšej už keď tak by som bral Saneho, ale ten asi Bayern opustiť nechce. Alebo ešte Sona ak na ľavo. Alebo ak by prišiel Davies k Baldemu, tak Davies by mohol hrávať aj vyššie na LW.
Rovnako o rok v Decembri môžu premýšľať nad Messim zadarmo, ktorý by ešte pred MS 2026 mohol prísť do Európy na 6 mesiacov sa rozlúčiť a možno s Barcelonou ešte niečo vyhrať.
Ten chlap ma super fyzicku, ziadne zranenia, vie zahrat zprava aj stred, je kreativny a zaroven jeden z najlepsich zakoncovatelov. Jedine minus by mohol byt plat ale kludne by som ho tu uvital.
Aha, prepáč ja som rozmýšľal naopak. Tam je Yamal. Najväčší talent od čias Messiho a Neymara. Majster Európy seniorov. Načo by Ti bol tam starnúci Salah ktorý je horší od neho? Salah Ti nebude sedieť.
A co? Yamal nemoze stale hrat. Alebo moze hrat Salah v strede. Alebo Yamal v strede. Alebo Salah by zvladol zastupit Raphu. Alebo falosna 9 miesto Lewu. Moznosti je kopec a futbal nie je striktne o poziciach. Ja niesom Flick, ak by mal zaujem tak pozicia je to najmenej vyriesit. Samozrejme ak ho Flick nechce tak v poriadku, je to len jedna z moznosti.
Neberiem Ti to a máš aj pravdu ale v jeho veku s jeho platom, na posty kde Barcelonu topánka netlačí, on Ti sedieť nebude, na pozície kde by si ho Ty videl Ti zas tí hráči sedieť nebudú tak si urob záver. Podľa mňa to neurobí dobre nech sa na to pozerám ako chcem. A zabudnime na nízky plat, on za málo hrať nebude. Len mínusy pre klub. Treba hľadať mladých futbalistov.
Nie. Na ľavé krídlo nepoužiteľný a to je to kde Barcu tlačí topánka. Už treba začať používať rozum a nie zhrabnúť všetko čo sa ligoce v potôčiku ako 5 ročné deti lebo veď je "zadarmo". Keby aj k tomu zadarmo ešte on sám zaplatil, nemá tu miesto.
Načo? Hráč, ktorý hrá väčšinu ceIej kariéry (možno ceIú?) na RW, keď boI striedaný za KIoppa, tak s tým dosť často mávaI probIém. Nerozbije to tam zbytočne? Ja by som ho tu teda veImi nechceI.
Salaha mám síce celkom rád, no v aktuálnej situácií ho nepotrebujeme. Na pravom krídle máme najväčší talent súčastnosti Yamala. Dokáže tam zahrať aj Raphinha a prípadne aj Ferran. Salah je na ľavej strane nepoužiteľný. A aj keď dokáže zahrať na hrote, nie je to jeho ideálna pozícia. Ak chceme posilu do útoku, tak na ľavé krídlo alebo na hrot.
Ak by sa mohli dohodnúť na nejakom rozumnom plate, s tým že Momo bude súhlasiť s rotáciou, a hlavne bude ho chcieť Flick, tak určite super deal. Plus Yamal tiež potrebuje náhradníka a hlavne potrebuje konkurenciu a mentora aby nezaspal na vavrínach.
Netreba zabudavat na marketing. Momo je ešte stále veľká hviezda a v moslimskom svete jednoznačne #1. Podľa mňa by mohol byt super transfer.
Rovnako o rok v Decembri môžu premýšľať nad Messim zadarmo, ktorý by ešte pred MS 2026 mohol prísť do Európy na 6 mesiacov sa rozlúčiť a možno s Barcelonou ešte niečo vyhrať.
Netreba zabudavat na marketing. Momo je ešte stále veľká hviezda a v moslimskom svete jednoznačne #1. Podľa mňa by mohol byt super transfer.