Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-11-05 18:24:56
Kde bude hrať?
2024-11-05 19:08:41
Ak by prišiel zadarmo tak dobre. Potom by bolo dobré predať Fatiho o ktorého majú záujem v PL a Salaha priviesť zadarmo, prípadne ešte predať Torresa, tak by to bolo celkom o.k. No uvidíme, na tieto konšpirácie je ešte čas!
2024-11-05 19:20:35
Asi nepopulárny názor, ale osobne ho tu nechcem. Zadarmo, ale stále s veľkým platom. Vek nezastavíš a po Dembelem tu nechcem moc ďalších moslimov s ich ramadanom. Radšej už keď tak by som bral Saneho, ale ten asi Bayern opustiť nechce. Alebo ešte Sona ak na ľavo. Alebo ak by prišiel Davies k Baldemu, tak Davies by mohol hrávať aj vyššie na LW.
Rovnako o rok v Decembri môžu premýšľať nad Messim zadarmo, ktorý by ešte pred MS 2026 mohol prísť do Európy na 6 mesiacov sa rozlúčiť a možno s Barcelonou ešte niečo vyhrať.
2024-11-05 19:49:35
Ten chlap ma super fyzicku, ziadne zranenia, vie zahrat zprava aj stred, je kreativny a zaroven jeden z najlepsich zakoncovatelov. Jedine minus by mohol byt plat ale kludne by som ho tu uvital.
2024-11-05 21:12:39
NO
2024-11-05 21:40:34
Nie. Na ľavé krídlo nepoužiteľný a to je to kde Barcu tlačí topánka. Už treba začať používať rozum a nie zhrabnúť všetko čo sa ligoce v potôčiku ako 5 ročné deti lebo veď je "zadarmo". Keby aj k tomu zadarmo ešte on sám zaplatil, nemá tu miesto.
2024-11-05 22:02:41
Načo? Hráč, ktorý hrá väčšinu ceIej kariéry (možno ceIú?) na RW, keď boI striedaný za KIoppa, tak s tým dosť často mávaI probIém. Nerozbije to tam zbytočne? Ja by som ho tu teda veImi nechceI.
2024-11-05 22:43:57
Salaha mám síce celkom rád, no v aktuálnej situácií ho nepotrebujeme. Na pravom krídle máme najväčší talent súčastnosti Yamala. Dokáže tam zahrať aj Raphinha a prípadne aj Ferran. Salah je na ľavej strane nepoužiteľný. A aj keď dokáže zahrať na hrote, nie je to jeho ideálna pozícia. Ak chceme posilu do útoku, tak na ľavé krídlo alebo na hrot.
2024-11-05 23:05:09
Ak by sa mohli dohodnúť na nejakom rozumnom plate, s tým že Momo bude súhlasiť s rotáciou, a hlavne bude ho chcieť Flick, tak určite super deal. Plus Yamal tiež potrebuje náhradníka a hlavne potrebuje konkurenciu a mentora aby nezaspal na vavrínach.
Netreba zabudavat na marketing. Momo je ešte stále veľká hviezda a v moslimskom svete jednoznačne #1. Podľa mňa by mohol byt super transfer.
2024-11-06 19:12:50
Nechajte Mohameda na pokoji,nech to už dokope niekde u nich v Arábii