Presne to som si vravel…ten gerard martin to je snad jediny hrac v kadri na ktorom vidiet ze na to absolutne nema, slaby pohyb, zbrkly, slaba technika…naozaj zbytocny hrac v acku, flick chcel asi baldeho silou-mocou posetrit a nemal na vyber no
U Baldeho je otázkou času kedy tie centre vymaká. Potiahnuť loptu po strane a 1vs1 vie parádne, zrýchlenie má excelentné aj s loptou. Myslím že má pred sebou parádnu kariéru. Dúfam, že u nás.
K najlepšiemu by som priradil schopnosť tímu zapnúť na vyššiu rýchlosť. Po góle poľavili, ale len si vlastne na chvíľku oddýchli a keď zapli, tak súper nemal nárok.
A pochváliť treba druhý gól Zvezdy, to bola krásna strela.
dani12345, pozor na takový názory ! :) Za to tě tady milovníci FdJ ukamenují ! :)) Ale včera bylo zcela jasně patrné, že Frankieho i spoluhráči často vynechávali z kombinace .......
hoyer11, jasně že vynechávali, protože oproti ostatním mu chybí herní inteligence a technika. Celkově nejmenší přínos pro ofenzívu,no a bránění a poziční hra taky nic moc.To,že byl doteď náš nejlepší záložník jen ukazuje na tu bídu co jsme hráli předtím.
FDJ sa tak vrtí s loptou a okolo nej, klame pohybom súpera ktorý na neho aktuálne doráža. To bolo pri Xaviho štýle OK kdežto pri Flickovi pôsobí akoby zdržoval pretože on chce od hráčov aby čo najrýchlejšie dostali loptu za súperovu obranu - skôr ako sa stiahne na svoje pozície do autobusu.
To je len môj postreh, samozrejme sa môžem mýliť.
Ak G.martin hral tak určite kvalitu má .... Možno sa len potrebuje zapracovať alebo má stres alebo niečo podobné .... Ale flick ho vidí viac ako ľudia za TV čiže určite kvalitu musí mať keďže na LB boli aj iné varianty
A pochváliť treba druhý gól Zvezdy, to bola krásna strela.
To je len môj postreh, samozrejme sa môžem mýliť.