Aka je prosim vypovedna hodnota tohto clanku ? Nedavno sme citali aki su kamosi Viliams s Yamalom. A myslim , ze aj su ... Ze by sa takto vyjadril ? Moc pochybujem
No chlapci pardon, tak ja si neviem predstavit, ze by som sa takto vyjadril o nejakom kamaratovi.... A to teda som schopny najst veselu stranku aj pri chmurnych momentoch v zivote...
Ako ja tiez nemam 20 ani 30 ale ironiu niektorych mladych dnes je tazko pochopit a niekto ju proste nepoberie (to nemyslim v zlom) , ja tiez pozeram jak koza na nove vrata, ked pridu mladsi kolegovia do roboty a castuju sa pozdravom - no co vy gena ? Ale beriem to tak, ze pre nich to je sranda, tak preco nie, kazdemu vyhovuje nieco ine
Kamaráti si nadávajú takto úplne bežne - je to o tom, že vedia že tá nadávka neni myslená vážne. Od cudzieho človeka by to bolo na facku. A o tom to je.
So svojimi dlhoročnými kamošmi takto komunikujeme furt a mám pocit že s tými zo strednej školy či univerzity odjakživa. A to mám 50 rokov - niesom práve sopliak.
😂😂😂 Nico je celkem vtipnej típek a určitě se smál na celý kolo když to řekl… je to naprosto běžný že takhle mluvíš o kamarádech, protože víš jak to berou…😁 Mrzelo mě, že Nico nepřišel, ale myslím že to bylo správné rozhodnutí. Beztak by asi stejně moc nehrál, když je Raphinha v životní formě. Ale mam ho rád i přesto že je v Bilbau ….
So svojimi dlhoročnými kamošmi takto komunikujeme furt a mám pocit že s tými zo strednej školy či univerzity odjakživa. A to mám 50 rokov - niesom práve sopliak.