keby je madrid Whitney Houston tak ty si Kevin Costner dpc (samzrejme Wish verzia) - uz si pocul nejakeho kmenoveho hraca Barcelony praisovat nejakeho hraca madridu ako svoj vzor ? ja este nie ...ale hej mas pravdu, nech uznva koho chce
ja sa nepytam na tento clanok, pytam od teba precedens kludne mi daj aj opacny precedens, ze hrac RM verejne priznal, ze mu je hrac Barcelony vzrom...a hej mas pravdu, ved to psiem hore, tiez mi to nevadi, ze sa mu paci Ronaldo ako hrac a ze je jeho vzro, kludne si tu info m ohol nechat pre seba a podelit sa o nu inokedy, resp ked uz nebude kmenovym hracom Barcelony...
A prečo by som mal? Čo s tým má Real? Čo s tým mám ja? Neviem kam tým mieriš. Možno si tú info mohol nechať pre seba, možno sa ho na to pýtali tí, s ktorými robil rozhovor, či si myslíš že sám od seba povedal z ničoho nič že Ronaldo je jeho vzor? Ozaj neviem kam mieriš týmito komentármi.
ze ty potrebujes hned do chalana dzubat za jeho nazor a otacat to na to, ci musi byt jeho vzorom len sucansny / byvaly hrac Barcelony...ze ci to nemusi byt jeden z najlepsich hracov (co tiez nemusi byt chalanov nazor, je CR7 je jeden z naj hracov sveta...) chces byt nasilu chrumkavy, to je ten point
Ty pointe, kde do koho džubem? Neviď v každej otázke hneď útočný význam. Ja som sa normálne pýtal čo je na tom zlé mať za vzor bývalého hráča Realu a že či je potrebné mať za vzor hráča z Barcy. Nie som chips aby som bol chrumkavý a ty nebuď nasŕdený na celý svet, budeš sa mať lepšie. Mňa nevytočíš, nie si vývrtka a ja korok vo víne. Pekný deň Džouku 😘
ja ta nejdem vytacat, mne si ukradnuty kamarat, ty hladas stale debatu ci an fore ci tu v clankoch, kde stale mozes kvazi moralizovat a mudrovat, typicky troll, aj tebe pekny den
Ale veď alonzo je len švanda, on má iba averziu voči fanúšikom klubu z hlavného mesta (nie atleticu samozrejme, oni sú v pohode) a presadzuje výhradne práva klubu s pruhovanými dresmi z katalánska. Nechaj ho TOKYO, on za to nemôže že mu vadia ľudia iného "vyznania" než má on, je to proste typický Slovák
Verím že si veľmi inteligentný človek a vieš presný význam tebou spomínaného slova "troll", tak mi prosím Ťa detailne povedz v čom presne som podľa teba ten tzv. troll 🙂 som veľmi zvedavý na tebou zaznamenané fakty 🙂 poď, ideš Ali
Čo sa týka ďalšieho tvojho obľúbeného slova "schýza", si lekár s diplomom? Vieš niečo o ľudoch ktorých tak nazývaš? Ak nie, tak schýzou zrejme potom trpíš hlavne ty.
Tak pokud netvrdí, že je nejlepší, tak nám to vlastně může být jedno, protože nelže a je to jeho názor. Navíc, když je hroťák, tak se dá očekávat, že by mohl mít blíž k Ronaldovi. Aspoň je upřímný...
Roque se mi upřímně začíná dost příčit. Tváří se jako chudinka, dává furt rozhovory jak nedostal šanci a kdesi cosi. Přitom Xavi několikrát řekl, že se mu dlouhodobě nelíbil jeho přístup na tréninku a nepřesvědčil ho. Přesto šance dostal a kdykoliv hrál, tak to buďme upřímní byla slabota, létal jako splašená střela a kontruktivita nikde.
Takže bych řekl, že by si měl nejdřív zamést před vlastním prahem a zlepšit se jako hráč, než se vztekat, že trenér jednoho z top klubů světa s obří konkurencí na něm nezačal stavět hru.
Takže bych řekl, že by si měl nejdřív zamést před vlastním prahem a zlepšit se jako hráč, než se vztekat, že trenér jednoho z top klubů světa s obří konkurencí na něm nezačal stavět hru.