Hloupá klukovina, ale soupeř šel ochotně na zem. Škoda, že Flick nestřídal Casada a Gaviho místo Jonga a Fermína, když měl Casado žlutou. Stane se, aspoň vidíme, že se musí hrát až do konce a při zmatku radši odkopnout míč pryč, než vymýšlet. Casado je zatím největší překvapení sezony pro mě a nebudu mu nic vyčítat, měli jsme náskok 2 golu do 83 minuty.
Skúsenosti zbierajú to je jasne , ale toto je chyba trénera. Vie ako casado hra , to je to iste ako gavi , totálne na hrane a keď dostane za stavu 2 : 0 zltu kartu v tak vyhrotenom zapase , tak ho mal stiahnut a k ničomu z tohto by nedošlo..
Hej? Ja som za posledné roky nevidel ani jednu trápnejšiu, hanebnejšiu a úplne zbytočnú (a hlúpu) chybu, ako Koundého. Dokonca ani rovnako trápnu a hanebnú. To ani Karius nedokázal, a to je čo povedať.
No ja si myslím, že každý kto pozeral ten zápas, videl aká hrozná chyba to bola z Koundého strany. Stačilo pohodlne vrátiť loptu brankárovi alebo pri najhoršom ju odkopnúť do autu. Ja si na také chyby u nás nepamätám, keď nerátam ten vlastný gól, ktorý si Mingueza dal krásnou rybičkou. Pre fanúšika trauma.
Súhlasím s Utumnovým názorom. Základ prehry bol v neuveriteľnej chybe Kundého. Ak by neurobil tu chybu, tak sme mohli udržať víťazstvo do konca, veď to bola 83 minúta. Lenže táto chyba vniesla do našich radov nervozitu a chaos a domácich to nabudilo ešte viac. Môžeme byť radi, že sme nakoniec neprehrali.
Flick? Ako mohol tréner ovplyvniť Koundého sprostosť a Casadov skrat? Viem, že ho (Casada) mohol vystriedať, ale zrejme nerátal s tým, že sa tak zle rozhodne.
Ardit, ty si ozaj neodpustíš kritiku na Flicka od začiatku jeho angažovania v Barce. Ak to robíš úmyselne, tak prestaň, lebo sa ti to vráti a ak to robíš z osobného rozmaru, tak mám pocit, že si márnotratný! Sorry.
Ale sranda s vami , na xaviho sa tu nadavalo , keď čisté sance spaloval raphinha aj lewa ,alebo pri hrúbka ch v obrane od cancela, vždy bol na vine xavi . Tu niečo poviem na flicka a už náklady zo všetkých strán:D
Mali sme dosť šťastie, že zákroky na Aspasa rozhodca prehliadal, kľudne sme mohli dostať červenú kartu už v prvom polčase. A Celta mohla kopať aj penaltu.
Akurát to šťastie nevydržalo až do konca.
Súhlasím s RastomD, ale musím tiež povedať, že za ten cirkus, ktorý predviedol po neudelení druhej žltej nášmu hráčovi za postrannou čiarou pri štvrtom rozhodcovi by si tiež zaslúžil červenú. Svojim cirkusom už dobieha Viniciusa.
Maros1, tu je viditeľné, že títo Peňo bijci len čakajú na chybičky v jeho výkone, aby ho mohli očierňovať! Len by som doplnil kov3, že mal minimálne dva super zákroky už v prvom polčase! Ak by urobil takú fatálnu chybu Peňa ako Kounde, tak by týchto kritikov bolo veľké množstvo na čele s Arditom!
Ty si pekne mimo chalan :D
Nájdi mi 1x nejaký naklad na penu , len traposis a vymýšľať si blbosti .
2x som kritizoval túto sezónu. Rotáciu proti osasune a šetrenie hráčov na Bern a teraz nevystriedanie casada so žltou kartou v tak vyhrotenom zápase. A ty zo mňa ideš za to robiť hejtera. SJ pekný trapos
....
Akurát to šťastie nevydržalo až do konca.
Nájdi mi 1x nejaký naklad na penu , len traposis a vymýšľať si blbosti .
2x som kritizoval túto sezónu. Rotáciu proti osasune a šetrenie hráčov na Bern a teraz nevystriedanie casada so žltou kartou v tak vyhrotenom zápase. A ty zo mňa ideš za to robiť hejtera. SJ pekný trapos