Není zlý, ale pravého obrancu si tiež predstavujem inak . A bohužiaľ niečo podobné je aj na ľavej strane po zranení balného.
A aj na nho tu koľko krát čítame veľa hejtov , pri tom nás najlepší krajný bek
hrozny prvy polcas tam nebolo nic uplne ze nic ..skoda baldeho dufam nic vazne myslim ze to bol ramirez jasne siel do suboja nuz trrba tym 20 kilovym chlapcom trosku svalovej hmoty ocividne ...dufam ze flicka pride so striedanim min. v strede pola pretoze to je biedne nic nema barca pod kontrolou a palmas ma nabeh na protiutok a gol treba to tam ukludnit a dostat pod kontrolu dufam ze dojde frenkie popripade olmo
Nic sa nedeje,aj prehry pridu.No pozeram cely zapas a Garcia out,Torres out,Pena out a po dnesnom zapase som zlomil palicu uz aj nad de jongom.Spomaluje celu hru,pozicne uplne mimo,kreativita ziadna.Smutny som z neho,lebo vzdy som bol jeho fanusik
Toto zdržiavanie je hrozný nešvar dnešného futbalu... tých 8min čo sa nastavuje nie je ani polovica z toho čo hráči Las Palmas presedeli a preležali na ihrisku... ostuda....
proti tomu sa da bojovat. nech rozhodca vyprevadza leziacich mimo ihrisko a nech sa hra dalej, nastavenie musi ovela viac odrazat kolko sa nehralo, a brankarovi pri prvom naznaku zdrzovania treba dat zltu a dozdrziaval. v la lige je to problem uz dlhodobo, ale akosi s tym nic nechcu robit. v premier league vidiet to zdrzovanie ovela menej
Strašný grc dnes. Nemá to hlavu a pätu, bez kreativity, bez intenzity, individuálne len Raphinha slusny. Proti podpriemernemu timu zbytocne stratene body.
bohuzial si to vystihol. o barcelone sa pred dvomi tyzdnami hovorilo ako o momentalne najlepsom time na svete a real sa trapi, s Mpappeho sa smeju a zachvilu su v tabulke pred nami
Ja súhlasím. Aj zakončovateľ by si podľa mňa tu prihrávku od pau na konci vyčkal a nešiel sa postaviť na brankovu čiaru proste . Ale mňa tu majú za hejtera:D
V závěru tři fauly na penaltu, podkopnutí Cubarsího strčení Victora a teď ruka po hlavičce Lewy. Ani na jedno z toho neupozorní VAR. 🤡 Ala úoveň španělských rozhodčích
Dneska nehrali dobre ale treba povedať zase ze rozhodcovia hlavne pri var sa predviedli.Dva jasne fauly ešte cubarsiho pekne priblížili ako mu sliapol na nohu a nič ten druhy jasne ťahanie za dres a zase nič.Skoda dnešného zápasu.
Jasne ale taky je fotbal len ma hnevá ten prístup var v španielsku toto bolo voči Barcelone už kolky krát čo bud ani sa faulami nezapodievaju alebo potom to var zle vyhodnotí.
Co k tomu dodat to je snad take barcelonske dobre si rozohrat sezonu vyhrat tazke zapasy a potom v 3 zapasoch proti zebrakom uplne vypnut mozgy a prejavit nulove nasadenie a darovat ligu realu v madride snad ani nemozu uverit co sa deje a ze im to barcelona dala takto zadarmo od flicka uz len cakam klasicke jalove reci po zapase typu xaviho ako zle hrali ze to neboli oni bolo tam plno chyb ale uz nikdy sa to nebude opakovat a podobne bludy no nic ligu uz tento rok nejdem ani pozerat a pozriem si poslednych par zapasov lige majstrov kym odtial vypadnu usetreny cas aj nervi
Poďme ukázať kvalitnú hru a vyhrať. VISÇA EĻ BARÇA 💙❤️🙏🙏
A aj na nho tu koľko krát čítame veľa hejtov , pri tom nás najlepší krajný bek