V poriadku, ak ostatným nevadí, že sa tu vkuse (neprávom) rieši Frenkie 🤷 Niekedy mám dojem, že je clickbait pre niektorých dôležitejší než dobro našich hráčov a klubu. Nepáči sa mi to a servítku si pred ústa nebudem dávať.
Souhlasím s Utumnem. Teo07 většinu článků na tohle téma člověk přejde pokud mu to vadí, ale už jen nadpis ti evokuje další shitstorm směrem k našemu hráči a takhle několikrát denně, to ani nemusíš číst a ovlivňuje te to, že další článek o něm a dalsi a další a tomu se nejde vyhnout. To prostě vidis a jestli si typ, kdy ti jakoby ,,Linc" jedince vadí, protože je to jednoznačně přehnané, tak se ozveš jako Utumno, kdy je to naprosto legitimní ..
Ja sem chodím preto, lebo tu získam rýchla prehľad o tom, čo sa deje v FCBarcelona, alebo v okolí, alebo u súpera. Podľa zvýrazneného nadpisu hneď viem, o čom ten článok je. Určite asi polovicu článkov nečítam a ani neotváram. Tým je Gomora mńa vybavené.
Okrem toho, toto nie je verejné médium, ale súkromná firma. Takže ak sa majiteľ firmy rozhodne, že každý deň sem dá sto článkov o FDJ, jeho vec. Ak sa rozhodne, že sem dá sto článkov denne, kde bude vyfotená holá riť, jeho vec. Ak sa rozhodne, že sem už nikdy nedá nič, jeho vec.
Okrem toho, všetko tu je zadarmo, takže nemáte žiadnu škodu a ani za nič neplatíte. Čo je podľa mňa škoda. Ja by som nemal problém sprístupniť články len platiacim čitateľom.
To s tou soukromou firmou je pravda a jsem za to rád, že to kluci dělají, protože jde o nejlepší Španělskou klubovou stránku na Cz/SK půdě a naopak díky neustálému přísunu informací, jsme furt relativně v obraze na denní bázi, ale zároveň to má mínusy právě v cirkulaci na to stejné brdo, kdy teď jde o Fdj a tak upozornit na to, že to dost lidí otravuje není nic špatného. Luky (nebo prostě lidé co to řídí) si sám určí jestli na upozornění zareaguje nebo ne, stejně jako uživatel co sem přijde to může ignorovat a číst co ho zajímá a pojede se vesele dál no obě možnosti jsou rdy a za mě je zkrátka lepší varianta komunikovat a tím to případně posouvat(samozřejmě kultivovane a s respektem, protože to tu fakt dělají super). Než nedávat najevo nic a přecházet to a nechat to v zamrzlém stavu..
Utumno presne jak rikas ,take jsem uz na tento typ cudzych spekukaci upozornoval ne jednou… hołd zijem v dobę kdy clickbait ma vetsi cenu nez realita a dobro nasich hracu :-/ ale pravda ze fdj se tu jako jeden znała resi neustale a jen a pouze negativni clanky o nem
Hotovo. Koniec problému.
Okrem toho, toto nie je verejné médium, ale súkromná firma. Takže ak sa majiteľ firmy rozhodne, že každý deň sem dá sto článkov o FDJ, jeho vec. Ak sa rozhodne, že sem dá sto článkov denne, kde bude vyfotená holá riť, jeho vec. Ak sa rozhodne, že sem už nikdy nedá nič, jeho vec.
Okrem toho, všetko tu je zadarmo, takže nemáte žiadnu škodu a ani za nič neplatíte. Čo je podľa mňa škoda. Ja by som nemal problém sprístupniť články len platiacim čitateľom.