Najdôležitejši zaver je ze tlak na hansiho flicka stupa a neviem o tom zeby takúto situaciu niekde zvládol,prehra na atletiku to este môže vystupňovať,pripomina mi to situaciu xaviho po prichode,kedy nastartoval barcubale postupne sa dostal presne do tskejto situacie
porozprávajte mi, chlapci, aký úžasný kanonier je lewandowski -- bola to hviezda, ale definitívne zhasla, a ktosi -- napríklad hansi -- to nevie pochopiť
Celý tím hrá naprd, takže hádzať to len na 1 hráča je dosť nefér. Mal dať góly, ale je to niečo, čo sa stane každému, že proste nedá aj nemožné. Dôležité je pozbierať sa, dať si cez Vianoce oddych a začať znova.
a ešte čosi: mal na starosti obrancu, ktorý nám dal gól -- stál vedľa neho, pozorne ho sledoval, ale do súboja nešiel -- presne to pomenoval televízny komentátor
Tento popis na tu akci ale moc nesedí. Stačí se na ten gól podívat v opakovaném záběru a uvidíš, že toho Gonzáleze na starosti opravdu neměl. Ten se vysmýknul Erikovi, který se nechal naprosto ledabyle odstavit.
A při vší úctě, pan komentátor byl po většinu zápasu úplně mimo a neustále si protiřečil.
ja si tiez myslim ze toto je unava hrame dve sutaze s takym mladym timom a k tomu este vacsina hra aj repre takze ziadny oddych. Ja verim ze Atletico dame lebo to bude zapas ako z ligy majstrov a ta nam ide :D a potom si oddychnu a januar zacneme vo velkom style a rozbijeme Bar.neviemco :D vysoko a potom vyhrame superpohar :)
jhonys -- ten popis sedí, prezrel som si to na zázname, komentátor vinil aj martineza -- ale stopéri musia byť na päťke, hlavičkujúci stopér bol na hranici jedenástky, toho má brániť alebo záložník alebo vysoký hroťák
jasne treba všetko zvaliť na Lewandowského,ako hroťák nedal góly a ešte ako hroťák neubránil vlastnú 16ku pri rohu hostí........... PS: a ešte ako hroťák hral špatne v zálohe
Klidek hosi.Do konca sezony je este 20kol.Strat bude este az az.Mame mlady tim,neskutocne perspektivny,tak netreba podlahnut panike.Tuto sezonu ocakava tituly len naivka.Buducu sezonu budeme na tom podstatne lepsie.Hlavne nekupovat pokemonov za 100milionov.Tato era tu uz bola,bola aj v Madride a stalo to za nic.Presne ako aj tam(galacticos 1.0)
Kazdy hovori ze aky perspektviny mlady tim mame, ale ja si myslim ze je to strasny glaze, az moc nadhodnocuju ludi co pridu z la masie, a robia z nich messiho xaviho a iniestu, pritom su to priemerny podpriemerny alebo nadpriemerny hraci, no Barca je klub kde nadpriemer staci na lavicku, mi potrebujeme svetovy level tak ako sa top timu ako barcelona patri. A ja si nemyslim ze sa to da ziskat z la masie , ona ti da 2-3 ale nie polku alebo vacsinu timu, zbytok treba kupit no nato niesu peniaze, stale dopice. Napr. Ti co si myslim na barcu maju su Yamal ocividne, pedri ajked fyzicky je horsi ako hocikto iny z ligy, cubarsi, a dufajme casado , bernal, zbytok je katastrofa, nechapem preco tu kazdy obhajuje baldeho to je uplny traged. Gavi len bojuje no nic nevytvori ani nerobi. A este extra Kounde nieje z la masie ale ja vazne neeozumiem preco dostava tooko podpori tu ze je dobry, on je neskutocne neobratny pomaly neflexibilny zly technicky tak ako to je vazne neeozumiem, a taktiez ten styl co hrame je pomaly , slavna hafzana zase takto nehrali prve mesiace tohto roku ale myslim ze je to aj unavou ale aj tym ze sa az moc zrelaxovali tymi vyhrami a hraju pomaly len dozadu
Pokiaľ nenaplníme lavičku hráčmi, ktorí sú rovnocenní ako základná zostava, ostaneme len priemerným mužstvom! Posledný zápas bol toho dôsledkom. Nedá sa rotovať, pretože náhradníci sú oveľa slabší, ako základ.........A myslím si, že aj v tréningu by museli makať, aby sa najlepší dostali na ihrisko. Zatiaľ to tak nie je. Na škodu barcelonskému futbalu.
Bleskovky
15 dní
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
ktorý nehrá nič,,tak ako Xavi voĺakedy,tak takto to dopadne,,,a ja som už velakrát písal že Lew nula
A při vší úctě, pan komentátor byl po většinu zápasu úplně mimo a neustále si protiřečil.