Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Olmo s formou ktoru ma??? A co keby hral Lewa druhe husle ? Za polovicny plat...
To iste ma napadlo,ze odkedy je pozicia hrotoveho utocnika,ako u brankara? Urci sa jdnicka na celu sezonu? Ved nech hra ten,ktory ma formu a najst dvojku ku Lewimu nie je problem,dvojku mu moze robit ktokolvek z akademie (a este bude lepsi sem tam). Lewimu treba vysvetlit,ze bude naskakovat uz menej,ako chcel Suarez,ale vyhodili sme ho a hned mal titul s Atletmi.
Tak mi nemôžeme zaregistrovať Olma a Victora chceme vyhodiť 47 miliónov za Núňeza??? Odkiaľ by vzali toľké milióny? Nelogické!!! A keby aj sa im ho podarilo kúpiť, prečo by mal byť náhradníkom Lewandowského, prečo nie opačne???
V prvom rade, Barcelona nie je schopná zaregistrovať Olma, Victora ani Roque. V druhom rade 47 miliónov za Nuneza je smiešna ponuka.
nunez je este vecsi palic nez Lewa
Ještě že tak. Lewa tu ještě jednu sezónu zůstane. Jako dvojku tuto sezónu dojede Víctor. A v létě k Lewowi přidáme buď Davida nebo se Ferrana, který definitivně přesune na hrot. Víctora dáme na hostování. Po odchodu Lewy to bude chtít koupit top hroťáka...
K tomu sa da len dodat ze chvalabohu ze to odmietli, zahadzovat sance dokazeme aj bez neho :D