Este aki traposi. Mazu tu kritiku, nad ktorou by sa mali sami zamysliet, ze to sem vobec zverejnuju... neviem, co je zle na slovach somariny a chu.oviny...ktore sem pisete..
O forme sa u lewu nedá ani baviť.Dá sa baviť o tom ci dáva alebo nedáva tutovky a proste momentálne ich nedáva a kvôli tomu sme stratili dosť bodov. Takže kritika je na miesta , tak isto ako tie chvalospevy na zaciatku sezóny.. obe by však mali byť v norme bez zbytočných urážok.
Ale akože úprimne lewa neprináša ani to co suarez, predtým Villa ci etoo . Proste v medzihre je oproti nim nulový resp keď sa suarez približovať k tomu co vidíme už visc ako rok u lewu tak ho výkopli jak handru .
Ja som od začiatku tvrdil, že Lewa do Barci nepatrí a môj názor nezmenil ani kúsok vydarenej sezóny. Malo to byť veľké meno, čo zapláta straty po Leovi, no stal sa príťažou a herne nepresvedčil, žiaľ páni z vedenia si to nemôžu pripustiť, lebo by to bol od nich ďalší veľký a drahý fail. Je čas priviesť do klubu mladého perspektívneho útočníka, ktorý potrebuje ukázať, čo je v ňom, nie vyhasnutú sviečku, ktorá už asi nemá ani motiváciu prekonávať sa.
Na začiatku sezóny a Barcelona prestrelovala svoje xG, kde pri cca 30xG dali 41 gólov, proste, každý kto vystrelil dal gól dá sa povedať. Teraz sa zase nedarí, keď sa podstreluje xG o 10. Občas sa to stáva.
A jaké šance zahazoval, to byly tutovky.Je třeba také říci, že sám si nic nevytvoří, těží z kvality svých spoluhráčů a v podstatě dotukavá do prázdné či poloprázné branky.
Petros a on někdy dělal něco jiného?(Způsob jak hraje) Však takového jsme ho brali a tak není překvapením, že se tak projevuje, ale dá se to kritizovat a určitě jinak souhlas, že má chvíle, kdy si člověk vyloženě bouchá o čelo, ale jestli v součtu je posléze nejlepší střelec ligy a to s náskokem, tak vlastně splňuje hlavní požadavek. 🤷🏻♂️ Mě ovšem nejvíc vadí, že má obrovský plat.
Z toho co jsem viděl, tak v rychlosti šlo o hráče do 16ky kde max na druhý dotek chodil hned do zakončení a góly daval nejčastěji v pozici, kdy dotukaval do poloprázdné/prázdné branky(fakt nejčastější typ gólu), ale měl i světlejší momenty víc z hloubky, což zřídka ukáže i u nas. Proto jsem psal, že tohle vedení musí mít následované a vědělo o koho jde a že potřebuje mít neustále top servis v týmu co šlape.(Pokud teda nešlo jen čistě o Laportovo marketing po odchodu Lea a neřešil jestli k nám sedí a co si budem Etoo to fakt není). Proto to není jen tak a ještě, kdyz prictes, že je nejlepší střelec, tak se pravděpodobně obhájí. Fakt těžký, protože kritika je taky na místě..
Pre mňa pozadavek není to ze dá veľa gólov , ale dá dôležité gole a to on nedáva. S realom fakt super zapas odohral to uznávam .tam to zakončenie trafil na 1:0 krásne ( aj keď som sa čudoval co nešiel blizsie) .aj tá hlavička krásna a dostal za to xxx pochváľ. Ale teraz aj väčšie šance zahadzuje a my strácame body .do toho sa človek pozre na jeho medzi hru a co vytvorí pre team a vidíš tam 0,0 :D
Ale celkovo chyba vedenia ze ho vôbec doniesli . A ešte viac sere ze neboli peniaze na messiho a na tohto hraca boli . On bohužiaľ nevytvorí priestor pre naše krídla, neodtiahne hraca pre naše krídla a ani s nimi nepôjde do kombinácie. S ním by taky salah nebol tam kde teraz je
Tí, čo tu básnia o tom, ako je na prvých miestach všade možne, tak sa spamätajte, nie je dôležité, kde je teraz, ale kde bude na konci sezóny, resp. LM. Je pred nami ešte veľa zápasov a kľudne ho môže predbehnúť ďalších 5 hráčov, nehovoriac o tom, že ak vypadneme z LM, tak už veľa gólov nestrelí.
Ono ten jeho úpadok herný je evidentný od zápasu s realom to sním ide dole co sa týka formy.Treba len veriť ze sa vschopi a že začne dávať góly.Ale ma 36 tie výkyvy formy budú častejšie a budú mať pri nom asi aj dlhšiu trvácnosť lebo dva mesiace v lige tapa dal 2 góly a to je na takého hráča málo.
Tik tak… lewa mladsi nebude a s casom bude urcite forma klesat
Cele na hlavu!