Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Jeho hra je mi sympatická i když občas vloni udělal chyby. Myslel jsem, že jednou bude 1. kapitánem Barcelony, ale Raphinha je lepší kapitán. Reálně za něho Barca dostane 50 milionů + bonusy, ale klidně bych požadoval více.
Mam ho rad … hraje srdcem a velmi dobre … chtěl jsem aby byl “novým” Puyolem ale nebude … prodat za vic než 60 milionu
Určite by som ho nepredával..nechápem že sa o tom vôbec uvažuje..
Hádám že dost těch, kteří klikli na 'nad 80M' to udělali jen z důvodu, že v anketě chybí políčko neprodávát 😉
Dúfam, že Deco má plán B na druhú polku tejto sezóny. Alebo chce odohrať 3 súťaže s Cubarsím a Iñigom? Christensen neodohral ešte ani minútu, Garcia hráva skôr DM, potrebovali by sme ideálne 4 stopérov do rotácie. Lebo dobrá defenzíva vyhráva tituly.
V ankete som čakal možnosť ze by som ho nepredal. Za to by som za hlasoval.. Inak nad 60m.. S nami si už iné klubu dosť vytierali rit co sa týka prestupovych ciastok
Preco prave Rolanda ideme predat ? 💔 ja som dufal, ze raz bude kapitan...viem, ma problemy so zraneniami, niekedy zachybuje (kto je dokonaly ?)...aj tak ma jeho odchod velmi nasere
araujo cubarsi mohli byt nasi stoperi na dlhe roky dopredu.
Prostě pod 90m bych ho nepustil... I když takovou hodnotu nemá...
V ankete mi chýba "nepredávať"