Já teda nevím no. Sceszny vybíhal jak kdyby tam žádný obránce ani nebyl, prostě totální focus na míč. Kdyby tu situaci trochu líp zhodnotil, tak by viděl, že Balde ji má pod kontrolou. I tohle patří k roli brankáře, ne jen slepé vybihat a doufat, že tě obránce uslyší a pochopí.
Keď Peña nevybiehal, bola kritika. Keď Szczesny vybieha, tiež sú fanúšikovia nespokojní. Nie, vybehnúť mal, Baldé sa mal uhnúť a všetko mohlo inak dopadnúť. Neviem samozrejme povedať, čo a kedy Szczesny zakričal, ale keby sa Baldé nebol dotkol lopty tak, ako to aj spravil, nebola by sa dostala k Pavlidisovi.
Akoze neviem koho je to chyba ani to neriesim ale take dva male postrehy blade bol chrbtom k scesznemu a Wojto ho dobre videl. A ked je clovek vo vyskoku tazko sa meni smer alebo meni rozhodnutie. Darmo Wojto krical 😀
To nemoze ani mysliet vazne. Ved to bol jeho totalny fail a skoro zranil Baldeho ktory to mal pod kontrolou. To on bol 30m od brany. Miesto ospravedlnenia sa este obhajuje.
Hej chalani tak to pri nedorozumeniach byva, ze existuju dve rozne verzie:D z mojho pohladu to bola Tekova lopta, ale Balde musel predsa takisto bezat dozadu s tym utocnikom. Nevadi stava sa to raz-dvakrat za rok su to neblahe situacie a neda sa na ne uplne pripravit deje sa to rychlo. Dolezite je, ze Balde odohral dalsi super zapas a Tek vychytal Di Mariu na konci zapasu.
Co prosím? Tohle byla jasná minela gólmana, kterej jako jediný má celé hřiště před sebou. Za mě Peňa zpátky do brány. nechytal totiž tak špatně a ve vybíhání je o 1000% lepší než Polák....
Peňa keď vybieha každá jeho lopta končí v hľadisku. Ani jedna nenachádza spoluhráča. A centre zásadne vyráža, nechytá ich. Neviem či sa bojí ale pri centroch je jasne viditeľná jeho nerozhodnosť.
Ak by to aj bola pravda, nemozes povedat, ze ja som krical a Balde to nepocul. Defacto si povedal ja za to nie som zodpovedny a je to chyba Baldeho. Nie nie je to chyba Baldeho. Ak sa to stalo aj takto, tak si nekrical dostatocne hlasno aby to Balde pocul. A aj keby to nebolo sancu pocut, tak ty ako brankar by si vsetko mal vidiet pred sebou a nie bezat dopredu s focusom na loptu. Za Baleeho letela lopta musel na nu pozerat kam leti a bezat v sprinte dozadu, ako mal este pozerat na teba ci tam do toho neletia ako zmyslov zbaveny. Prosim Vojto sebareflexia.
Bola to ťažká vysoká lopta a tak ako sa 100% musel sústrediť na loptu balde tak sa musel aj Vojto ....nemal si on ako všímať či balde zmení smer alebo zabrzdí ..... Otázka je či tréner vyžaduje od brankárov aby vybiehali pri loptách za obranu .... Ak áno tak by som to až tak na Vojta nehadzal
Ak to čo Vojto hovorí je pravda, tak je to chyba oboch samozrejme. Pointa mojho príspevku je, že sa zbavuje týmto vyhlásením zodpovednosti a hádže to na Baldeho. Ak aj tréner vyžaduje po brankároch vybiehanie, neznamená, že vždy vybiehaš aj keby tragače padali.
Mareco a ako to moze byt tvoje chyba, ked ty na obrancu zakricis ze lopta je tvoja a on ta k nej nepusti?:D Ako hlasno mas kricat? Netreba z toho robit vedu proste normalne nedorozumenie obaja mali dobry umysel odkopnut loptu:D
presne thiago, balde ako obranca tam uplne zavadzal. wojto ma pod kontrolou aj 15 metrov za vapnom..:) szesny vyhodnotil situaciu totalne nahovno, to je cela pravda.
Nebyť jeho zákroku proti Angelovi tak píšem že pokazil Wojtík zápas. Miesto toho nám vychytal v hodine dvanástej 3 body. To je paradox že ? 😉 Odčinil to, čo pokazil takže som v kľude
Neviem či brankár kričal či nie každopádne do seba vleteli akoby o sebe vôbec nevedeli. Obaja. Pritom neboli k sebe chrbtami. Obaja urobili niekde chybu.
S tým sa aj ja s totožňujem. Osobne si myslím, že v prvom polčase neboli naši hráči v dobrom psychickom rozpoložení a preto sa napríklad aj toto nedorozumenie stalo. Ak ale Wojciech naozaj zakričal a Baldé to nepočul, tak to skôr Baldé pochybil. Ťažko povedať.
Načasovanie zákroku Wojciecha Szczesnyho bolo zlé ,mal si priznať chybu a ospravedlniť sa. Svojim zbrklým vybehnutím sťažil cestu k výhre FC Barcelona . Balde mal loptu úplne pod kontrolou, u neho som chybu nevidel .Szcesny v tomto prípade nemal kričať ale zasiahnú v pravý čas. Opýtal by som sa
Szciesneho, že v momente jeho výkriku kto ho počul a prečo mu vadila bojovnosť Baldeho .
Tek to mal po kontrolou, vybiehal tak ako to maju nakazane, aj si zakrical a Balde ho skoro zranil 😀
Szciesneho, že v momente jeho výkriku kto ho počul a prečo mu vadila bojovnosť Baldeho .