Tak to je fakt pecka .... já mám na celý týden od 10.5. koupené letenky a zamluvený hotel v Barceloně už od vánoc. A teď si soudruzi vymyslí že to budou hrát jinde ????
Těžko říct ... Dal jsem si předběžnou rezervaci, ale nevím jak to funguje. Při nejhorším hrajeme ještě ve středu doma a týden po clasicu hraje Barca na Espanyolu. Nicméně zápas s Realem mám jako prioritu :)
Ako prepáč, ale kto ti kázal kupovať letenky a rezervovať hotel už na Vianoce na májové el clasico, ak sa ešte ani neoznámilo definitívne miesto, ani štadión na zápas. Nemaj mi to za zlé, ale ich chyba to nie je. V klube toho veľa narozprávali o tom kedy sa na Camp Nou vrátime, ale stačí otvoriť live cam na Camp Nou na yt a hneď vieš aká je pravdepodobnosť toho.
CHIGO nikto mu nekazal kupovat listky ani letenky. Ale aj vdaka takym fanusikom ako hoyer11 nehra nas tim pred prazdnymi tribunami. Vela stastia a snad vsetko dobre dopadne.
CHIGO ... když víš, že tvůj tým hraje domácí zápas - předpokládáš, že ho bude hrát na svém stadionu, minimálně pokud před sezonou klub neoznámí něco jiného. Navíc v prosinci se spekulovalo, že Camp Nou bude otevřený od března, později se to posunulo na květen. Ale klub oficiálně vlastně nic neřekl ani nepotvrdil, takže bůh ví jak to vlastně je. A možná ani bůh neví jak je to s naším stěhováním zpět na Camp Nou.
V sezóne kedy sme mimo náš štadión, ktorý sa prerába, by som nebral nič za isté. Dúfam za teba, že sa ti podarí vyriešiť s čo najmenšou finančnou stratou, ak sa nebude hrať v Barcelone.
Tak ale už okolo Vianoc sme vedeli, že na Monjuicu sú rezervované koncerty v tej dobe a už iná možnosť v Barcelone je len štadión Espanyolu na ktorý by som ako fanúšik Barci ísť ako fakt nechcel.
🏟️ The club is considering playing their match against Real Madrid in a European stadium. Montjuïc will likely be unavailable as it is reserved for the Rolling Stones.
🏟️ The club is considering playing their match against Real Madrid in a European stadium. Montjuïc will likely be unavailable as it is reserved for the Rolling Stones.