do tejto kozoyebej ligy ak ide nejaky futbalovy dochodca to este chapem..vycucat z tych shokoshejkov peniaze ale hrac v najlepsich rokoch musi byt bud uplne na $€ alebo v europe absoluntne nechceny pretoze po sportovej stranke v tej tavej lige nedosiahnes nic
arabi uz futbal dotuju dlhie, nejake roky sa uz snazia kupovat tych najlepsich akych mozu a aj tak to nikto nepozera. televizie stahovali arabsku ligu, lebo sa na to pozeralo par tisic ludi.
ani samotni arabi. poloprazdny stadion sa pride pozriet na Ronalda.
keby nerozdavali 10 nasobne vyssie platy ako v europe, tak by nikto ani nerozmyslal, ze tam pojde hrat a najlepsi stale budu chciet stravit najlepsie roky v europe, to sa tak skoro nezmeni.
ja to vidim na cinsky scenar, ze este chvilu ich bude bavit tam liat miliardy a potom uvidia, ze vysledok takmer ziadny a skonci to.
Tam su 3-4 kluby, ktore ako tak maju navstevy.
Este aj Al Nassr, kde hra Ronaldo, ma casto poloprazdne tribuny a to ma ten ich stadion 25 000. Zbytok navstevy su bez srandy cisla ako slovenska liga.
ta liga nikdy nebude najatraktivnejsia to zabudni.. kupovanim hracov to nedosiahnes.. hlavne par kupia ale z tych co kupili minuly rok 40% uz odislo prec.. a za druhe s kikim maju dohodu ze o nich pekne rozprava a on ked skonci zaujem zase padne. za tretie nemozu byt najatraktivnejsi len nakupom hracov to sa neda museli by vybudovat akademie zacat produkovat futbalistov, trenerov atd to sa neda len tym ze kupis 10 hracov..
Hracov ešte nejak kúpiš, no futbalovu kulturu, fanúšikov a ich základne budované roky určite nie. Takže sa Arabi môžu ďalej snažiť vyhadzovať miliardy, futbal dominuje a bude dominovať v Európe.
Vinicius je celkom realny, ze pojde. Uz teraz je jasne, ze Mbappe je o tri levely pred nim, musel sa tam len rozohrat. A vini je znacne nervozny, nic nehra a coskoro prestane aj fans realu bavit jeho dementne chovanie. Podla mna vydrzi v reale este max jednu dalsiu sezonu a pojde.
ak pojde tak mozme sa stavit, ze nie do arabie. aj ked ho neznasam aspon tak ako ty, je to totalne dilino, ale futbalista je dobry, a ak ho real pusti, co si nemyslim, tak pojde do anglicka alebo do psg. je mlady a ma karieru pred sebou
Jasne, nehovorim, ze musi ist len tam. PSG by bolo nieco prenho, anglicku ligu s tym chovanim, no neviem. Futbalovo je vyborny, to je bez debaty, len ta hlava hlupa. V PSG by s Dembelem vytvorili super dvojku.
ani samotni arabi. poloprazdny stadion sa pride pozriet na Ronalda.
keby nerozdavali 10 nasobne vyssie platy ako v europe, tak by nikto ani nerozmyslal, ze tam pojde hrat a najlepsi stale budu chciet stravit najlepsie roky v europe, to sa tak skoro nezmeni.
ja to vidim na cinsky scenar, ze este chvilu ich bude bavit tam liat miliardy a potom uvidia, ze vysledok takmer ziadny a skonci to.
Este aj Al Nassr, kde hra Ronaldo, ma casto poloprazdne tribuny a to ma ten ich stadion 25 000. Zbytok navstevy su bez srandy cisla ako slovenska liga.