Casado tam nepochopitelne asi 5 sekund iba vyklusaval ked mal hraca 5m od seba, asi cakal ze Cubarsi kukne za seba vsimne si supera a zahraju ofsajdovu pascu.
Vykon super.Viac sa mi paci ta zaloha bez pedriho ako s pedrim.Zda sa ki to cele akesi rychlejsie.Proti tym slabsim tymom co iba brania by som to hral asi takto.Aj Frankie vyborna hra.Jeho bude skoda,moj oblubenec.
Toto bol zápas s valenciou. Zaloha hrala neskutočne aj casado , de jong aj fermin...ale posledne zápasy nám pedri robil celú hru čiže vôbec by som s týmto nesuhlasil
Aj Balde isiel ako hore . Momentálně nejlepší levý bek v lige. Zlepšil rozohravky náběhy dribling viaze na Seba hráčova nabieha po kraji aj dostredu kombinuje . Ked bude hrát takto máme ten post porieseny velmi dlho. No a Fermín je inteligentní hráč který hned pozera dopředu a chce tam dostat loptu. Náš nejofenzivnější záložník
Na Yamalovi vidiet, ze sa tlaci do brany a chce zacat strielat viac golov, no posledne zapasy to v niektorych situaciach zbytocne sebecky prespekuluje. Verim tomu, ze ked dostane do tej lavej nohy viac sily bude minimalne taky strelec aky je uz dnes playmaker, ale este to chvilu potrva:)
hej no trochu tlaci na pilu a ma to opacny efekt.
pred casom som cital ze Yamal povedal, ze chce vyhrat zlatu loptu co najskor ako to pojde. dufam, ze mu ego nebude branit hrat jeho najlepsi futbal
pred casom som cital ze Yamal povedal, ze chce vyhrat zlatu loptu co najskor ako to pojde. dufam, ze mu ego nebude branit hrat jeho najlepsi futbal