Tu dakto niečo húli, lebo na Forta sa narozdiel od slabého Martina dá viac spoľahnúť. Nech si to ešte aspoň 5 krát premyslia, lebo prioritu by mala mať ľavá obrana.
Mimo obdobia kedy hrali naraz Alba aj Balde, tak naposledy sme mali ako tak schopného náhradníka na LB keď tu bol ešte Digne a to je už nejaká doba. Stále myslím na to, ako nezobrali Grimalda zadarmo a hneď sa mi z toho zdvíha tlak ...
Každý má vlastný názor 😉Neberiem ti ho priateľu , to že fandím barcelone ešte neznamená že máme všetkých top svetových hráčov a budem to tvrdiť stoj čo stoj😉 Podľa mňa je to Trent (cca 2roky) , podľa teba Kounde a hotovo 🤝🤝
Ja som tiež toho názoru, že v momentálnej forme je Kounde najlepšie RB a úprimne sa mi nezdá, že by som to hodnotil subjektívne. Nikto z vyššie spomínaných nie je v defenzívnej práci tak dobrý ako Kounde. Okrem toho Kounde sa ale dosť zlepšil aj smerom hore. Ako spomenul kacejik, je viac komplexným bekom.
Ja ti ten tvoj taktiež neberiem, ani ťa nebudem presviedčať, to nerobím, pretože ako sa hovorí, sto ľudí, sto názorov. 🙂🙂
Chcel som len možno subjektívne porovnať spomenutých hráčov s Julesom, taktiež vyzdvihnúť jeho tvrdú prácu a obrovský progres, ktorý spravil za posledné obdobie. Každopádne verím tomu, že kto sleduje futbal ako taký, bude zdieľať rovnaký názor.
A dumfries na Co horšie? A písalo sa tu dlhodobo tak tam bol walker
Ale dumfries ma tiež super formu a jeho team nedostáva toľko golov(áno iná hra atď ) a carvajal pred zranením tiež dobre výkony
Hakim je mozno do defenzivy slabsi ale utocne je brutal
Nechapem ten hate na gerarda martina. je to typologicky iny hrac ako balde tympadom tam mame na vyber ak potrebuje zameranie na obranu na lavom kridle tak je martin silny v subojoch a stale je to jeho prva sezona za a tim barcelony a v poslednej dobe sa mega zlepsil nikto nemoze povedat ze nie. A blade urobil tiez brutalny progres v tejto sezone. Cize mne ten backup pride dostatocny zase nehrame fifu aby sme mali top dve LB ako si niektory myslia... a na druhej strane si myslim ze fort je super len nedostava tolko casu na ihrisku aby sa ukazal. Naopak kounde spravil neskutocny progress na tom poste za posledny rok a pol kedy to ani nebola jeho prirodzena pozicia. Na druhu stranu hra tam lamine yamal cize ofenzovny obranca na pravej strane je velky risk ze by tam bola vysoka miera prepadavania co kounde vie zatial perfektne vyvazit. No nevidim na trhu momentalne RB ktore by sa odilo k nam a ktore by bolo ochotne sediet a bojovat s koundem.
yes suhlasim ale alves bol typologicky pravy obranca ktory sa stahoval skor do stredu ale ta strana trpela riadne :D ale na druhu stranu tam bola aj istota ze nestracali lopty..
Daniho nemôžete porovnávať s chlapčiskami , nemajú toľko skúseností ako on . Dani aj keď vyletel do útoku tak ho hneď niekto nahradil aby nechýbal vzadu. Chalani sa majú ešte čo učiť , veď majú celú budúcnosť pred sebou, verím im.✌️
Škoda , že hakimi predlzil zmluvu a nešiel k nám, to by som si pozrel (ale asi by šiel skôr do realu)
Ale yamal hakimi by bola zaujímavá dvojka ,nehovorím, že ako messi-alves , ale pozrel by som si to
Mimo obdobia kedy hrali naraz Alba aj Balde, tak naposledy sme mali ako tak schopného náhradníka na LB keď tu bol ešte Digne a to je už nejaká doba. Stále myslím na to, ako nezobrali Grimalda zadarmo a hneď sa mi z toho zdvíha tlak ...
Z môjho pohľadu je Jules absolútne objektívne, najlepším pravým bekom na svete. Dokazuje to už dlhé obdobie.
S bránením má dosť problémy aj taký Hakimi, na rozdiel od Koudého, ktorý je komplexným bekom a zvláda obe strany ihriska prakticky na výbornú.
Chcel som len možno subjektívne porovnať spomenutých hráčov s Julesom, taktiež vyzdvihnúť jeho tvrdú prácu a obrovský progres, ktorý spravil za posledné obdobie. Každopádne verím tomu, že kto sleduje futbal ako taký, bude zdieľať rovnaký názor.
Ale dumfries ma tiež super formu a jeho team nedostáva toľko golov(áno iná hra atď ) a carvajal pred zranením tiež dobre výkony
Hakim je mozno do defenzivy slabsi ale utocne je brutal
Ale yamal hakimi by bola zaujímavá dvojka ,nehovorím, že ako messi-alves , ale pozrel by som si to