Sklamanie, chcel som pozerat Barcu namiesto toho dávajú Slovan, ktorý ide dostať tak 6 na Bayerne... :(. To by som bol iný masochista, aby som sa na to pozeral.
Dobrá zostava, aj keď som presvedčený, že s Iñakim by sme mali väčšiu istotu v bránke. Poďme vyhrať a zabojovať o prvé miesto v tabuľke. VISÇA EĻ BARÇA, SIEMPRE. 💙❤️🙏🙏
Sledujem Spartu Prahu , zajtra opakujú Barcelonu o 18:35 na nova sport3.
To čo ide na nova sport4 sa nedá pozerať, to je ako film, 2 minuty sleduješ a 15min reklama
Nehrame zle, ale chyba trochu vacsie nasadenie a nejaka spojka v strede pola. Pri absencii Cubarsiho je vidiet, ze mame problem dostat loptu od obrancov, ked hrame proti superovi ktory nas trochu silnejsie pressuje. Atalanta ale velmi sympaticky vykon, nevidi sa casto u talianskeho timu, ze takto pressuje a hra utocny futbal. Stary dobry Frenkie by sa pustil s loptou dopredu a nechal za sebou jedneho dvoch hracov supera, je este vidiet, ze neni na 100%:) Lewa na prekvapenie nestraca vpredu vela lopt.
Inak LFC prehráva. Ak by to tak zostalo a my urvali výhru, boli by sme prví. Bolo by cool vyhrať Ligovu fazu hned prveho ročníka. Myslim, ze v tom vela z nas neverilo pred začiatkom sezony.
.do googlu si dajte pirlo fr tv a kliknite na to a tam nájdete vsetko
To čo ide na nova sport4 sa nedá pozerať, to je ako film, 2 minuty sleduješ a 15min reklama