A ještě bych vzpomenul Lewandovského ,jak v 100 procentní šanci ,sám před bránou se zamotá do míče. Stane se ,ale jemu se to stává příliš často ,mohlo to být 2-0 .....
Mně přijde vůbec obecně nemotorný, ale fakt je, že co většinou umí dobře, tak trefit gól. V tomhle je pravý opak Yamala. Ale myslím, že Lewandowski u nás dlouho nevydrží, pro oboustranný nezájem.
pravy opak Yamala? pises akokeby Yamal nevedel zakoncit. on to velmi dobre vie, vid real napr. ale ako kridlo sa dostava do ovela menej cistych sanci, ako Lewa
Neschopnosť odohrať zápas bez inkasovaného gólu je v tejto sezóne naša tragédia. Ten chaos v obrane je do očí bijúci. Pri každom zápase trpím ako kôň, keď sa hrá pri alebo v našej šestnástke.
Bod č.4 s Yamalom velmi vystizne popisany, jeho vplyv na hru stale rastie. Frenkie vie urcite zahrat aj lepsie, ale za mna vcera podal dobry vykon hlavne v druhom polcase. Ked vezmeme do uvahy aj to, ze Frenkie vcera (narozdiel od Casada) nehral s double pivotom nemohol si dovolit velmi riskovat.
Lidi nevím jak vy, ale mě už se přestává líbit ta riskantní hra v obraně. Na začátku sezóny to vycházelo ale podle mě jde vidět že soupeři už se na to dokážou mnohem lépe připravit a ta obrana mi nepřijde vůbec pevná.
Ja toto tvrdím od začiatku. Zbytočné je z času na čas zdemolovať súpera piatimi a viac gólmi, keď postrácame body v ostatných zápasoch. Žiarivým príkladom, ako sa to má robiť, je túto sezónu L´pool. Tí pravidelne zbierajú body za bežné jedno-dvojgólové víťazstvá a majú len 2 prehry. My útočíme zbesilo takmer ôsmimi hráčmi v poli a po strate lopty to je smerom dozadu šialený chaos.
pozeram, ze asi unpopular opinion, ale podla mna super vec, samozrejme pokial nechces pozerat specificky zapas. ja som mal online zapnuty prenos barcy a vedla toho konferencny prenos. vidis vsetky goly
po pätnástich minútach tej báječnej veci, konferenčného prenosu, som už ani netušil, kto hrá s kým, kto dal gól a kto dostal, mal som pocit, že barca hraje s realom, a po ďalších desiatich som už nevedel, či hrajú futbal, basketbal alebo vodné pólo -- mám radosť, keď vidím, ako sa zápas vyvíja, ako reagujú hráči a tréneri, a nie chvíľkové výseky -- to je pre mäsiarov a tých, čo o fufbale vedia figu drevenú
Absolutne najdolezitejsi zaver - hrat o jedneho menej prvych 70 minut je samovrazda. Polsky radiator moze prist na ihrisko a oslabit nas max za stavu 3-0, vtedy uz nic nepokazi. Ach jaj, este 17 mesiacov...
V zapase kde nejde prakticky o nic je skoda nieco kritizovat.Namotivovat muzstvo na takyto zapas je neskutocne tazke.Skor to bol trening ako zapas.Ciel sa splnil.Je jedno ci skoncis 1 alebo 8.Aj tak bude v dalsom kole zreb.Teda myslim si ze by to tak malo byt
Skoda zranenia Iniga