No len to neprehnat s tou zmluvou... treba postupne a ucit ich pokore... Lebo mi to pride ako ked Fati dostal lukrativnu zmluvu... a potom to uz islo s nim len dole vodou..
Popalili sa na Fatim. I ked Fati bol svetlo nadeje po tom turbulentnom obdobi a k tomu odchod Messiho. Chceli si udobrit fanusikov tak mu napalili plat. Teraz si myslim, ze je ina situacia a jeho plat bude urcite podmieneny vykonom a bonusmi. Tak to bolo aj za prvej Laportovej ery.
Marco presne a nie je to par zapasova nahoda. uz od prveho zapasu v prvom time pravidelne dokazuje aky je dobry. taky plat by bolvzhladom na jeho schopnosti a potencial v poriadku. popravde som ockaval, ze bude chciet viac.
Yamal odohral ledva 1 sezónu a niečo, dohromady má za klub 5204 minút v 79 zápasoch ( čo je 65 minút/zápas). To je 57 zápasov po 90 minút. Odohral toho menej ako Pedri, Gavi, ktorý dostali menej peňazí ako on, a o 1500 minút visc ako Araujo, keď mu klub ponúkol 1,5 milióna v hrubom, lebo mladý hráč, nemá skúsenosti atď...
okej nosferatu, krasne si nam to preratal z každej strany, ale v zásade suhlasím s tebou asi v tom, že je to trošku moc vzhľadom na jeho vek, mohli začať na 10 mega brutto a potom po 4 rokoch predlžovať... skor mam obavy, že každe dva roky mu budu zmluvu vylepšovať a už sa to opakuje pri niektorých menách znova...
Laporta tvrdil, že v klube je nejaká platová štruktúra, a hneď ju porušil pri Lewovi a potom každý rok. Nunez dostal necelých 9 miliónov € (záleží od kurzu) a to demoloval vtedy, v Chelsea to isté, žiadna nová mladá hviezda nedostala nad 9 miliónov, to isté v City atď. Ani v Reale nikto nedá také peniaze mladým hráčom.
ja s tebou suhlasim, ani Mbappe či plačko jr. nemá nejaký extra plat na to aké "esá" to sú... u nás bola vždy nejaká šialená platobná politika. Napr. platy u Lewu a DeJonga sú nehorázne, ale Poliak práve pre ten narastajúci plat s nami pred 2 rokmi podpísal, neviem či by ku nám šiel keby mu plat nerastie, práve tá jeho tretia sezóna ma byť pre nás sakra drahá
Jakým způsobem se ta výplata vyplácí? Jednorázově, rozdělene po půl roce, či měsíčně/týdne? Jinak Yamal si už teď zaslouží mít v naší struktuře jeden z nejlepších platů(je otázka jak je celá struktura vedena viz Lewa), ale bylo by moudré mít ve smlouvě pojistky, přece jen jestli po někom protihráči půjdou bude to Yamal.
Ja by som to poriešil tak, že Lewandowskému by som znížil hrubý plat o 10 milióny (aj tak hovno hrá) a dal by som ich Yamalovi. Lewandowski má 33 milóny bruto za sezónu a Yamal 1,67 milóny bruto...a boli by poriešené dva platy a ani by sa nezvýšili finančné náklady na mzdy a nemuseli by sme sa báť prekročenia finančného stropu.
Všetko k tomu čo sa popísalo ako to chcú zvládnuť s Yamalom lepšie ako to bolo so zmluvami u Messiho, tam ta da dááááá ...
Keď mu dajú taký prepal v 18 rokoch, tak čo bude zarábať v 28 nebodaj v 33 rokoch. Jedine, že by podpísal na 10 rokov ako Haaland v City.
Všetkým zoberú a dajú im len omrvinky aby mohli nakŕmiť jedného ale hádam sa nebude vyhrážať odchodom ako Messi 4 krát a 4 krát dostal pridané a tiež mu hádam nebudú platiť do smrti ako Messimu
Tiež súhlasím, že je to trochu moc.Pekne každú sezónu plat vyššie ak splnis nejaké podmienky. Ak bude mať formu tak mu za 4 roky dajú 25-30 mil.? Ďalšie 4 roky (to bude mať cca 26) už 35-40,alebo aj viacej? A co nato ďalší hráči základu vyššie spomínaný? Toto zase povedie do záhuby. Ale tí bude už starosť asi druhého prezidenta.
ono to tak bude. ak Yamal bude pokracovat vo vyvoji a zlepsovani aj nadalej tak bude tych panazi hodny. ak mu to nedame my, tak mu to da iny klub. treba sa pozriet co je to za hraca.
Keď mu dajú taký prepal v 18 rokoch, tak čo bude zarábať v 28 nebodaj v 33 rokoch. Jedine, že by podpísal na 10 rokov ako Haaland v City.