a Laporta pravy prezident. idiot jeden.
v multimiolonovom klube ho 21000 eur mrzi viac, ako to, ze nas prekrici 2000 fanusikov supera a hrame v atmosfere ako na vyjazde.
ci ho nahodou nemrzia od nich tie transparenty, ze ma odstupit.
Leonidas129 pravda je ako zvyčajne niekde uprostred. Myslím si, že v tomto prípade nejde ani tak o peniaze ako o princíp. Snažiť sa presvedčiť a naučiť fanúšikov aj Ultras aby nerobili veci za ktoré kľud dostava pokuty.
PS samozrejme, že všetci chceme aby sa táto skupina fanúšikov vrátila na štadión a atmosféra bola ako na futbalovom západe a nie ako v opere.
Jasné, že sa musia aj trochu kontrolovať, no ultras vždy budú ultras, so všetkými charakteristikami. A Laporta by si mal môcť uvedomiť, že po prvé, Barcelona nie je škola výchovy, a po druhé, že tým svojím postojom škodí klubu. A ani to za to nestojí. On je proste len tvrdohlavý a neberie do úvahy to, čo náš tím potrebuje. Stačilo by ich tam pustiť, nech podporujú tím, a v prípade vymáhať tie peniaze súdnou cestou. Ale on si vybral ten najškodlivejší postoj.
Utumno suhlasim aj ja s tebou. od ultras sa neda ocakavat, ze sa budu spravat ako cirkevny zbor, a Laporta to dobre vie. ako vravis povysuje svoje zaujmy nad zaujmy klubu
v multimiolonovom klube ho 21000 eur mrzi viac, ako to, ze nas prekrici 2000 fanusikov supera a hrame v atmosfere ako na vyjazde.
ci ho nahodou nemrzia od nich tie transparenty, ze ma odstupit.
PS samozrejme, že všetci chceme aby sa táto skupina fanúšikov vrátila na štadión a atmosféra bola ako na futbalovom západe a nie ako v opere.