Povrchné nápravy alebo používanie protokolov, ktoré nemenia zdroj problému, alebo výzvy na stretnutia bez skutočného obsahu, ktorých cieľom je v skutočnosti len zachovať systém, ktorý bol z hľadiska súdnictva označený za 'systémovo skorumpovaný', nestačia. Rozhodcovský systém sa musí obnoviť v celej svojej štruktúre, od tých, ktorí ho vytvárajú, a zaviesť účinné kontrolné mechanizmy, ktoré zabránia tomu, aby sa scenár, ktorý priviedol španielsky futbal do situácie absolútnej nemilosti, opakoval."....dá sa len súhlasiť
Ja by som zrušil monitor pri postrannej čiare a hlavný rozhodca aj videorozhodca by mali rovnaké práva.Pri pochybení by bol potrestaný videorozhodca zastavením činnosti na niekoľko zápasov pri zlých rozhodnutiach v 3 zápasoch by som mu odobral licenciu a hneď by si rozmysleli či budú naďalej robiť ,alebo ovplyvňovať zápasy. Problém s rozhodcami je aj v iných ligách.V pohárovom zápase Liverpoolu s Tottenhamom nechal rozhodca pri útoku Liver.vyhohu po faule na ich hráča výhodu . Následne mal hráčovi Toten. udeliť druhú žltú a následne červenú kartu čo sa nestalo,ale lietali žlté karty hráčom Live.za protesty.Z ďalšieho útoku keď ošetrovali faulovaneho hráča za postrannou čiarou a hrali o jedného menej strelil hráč ktorý mal byť vylúčený gól a Toten.vyhral 1:0.
Ano, hrac, ktory nemal byt uz na travniku pre dve zlte nakoniec rozhodol zapas v prospech kohutov.
V predminulej sezone tiez v zapase tychto superov rozhodcovia neuznali Lpoolu regularny gol udajne pre ofsajd a aby cervenym nebolo luto, tak im rozhodca vylucil este dvoch hracov.
Pravidla futbalu nie su krivene len v LaLige!
Zlodej kričí: chyťte zlodeja! Určite Real 'ukradol' viac, ako mu bolo 'ukradnuté'. A ja tvrdím dávno, že rozhodcovia v Španielsku sú katastrofa, určite sme na ich chyby doplatili oveľa viac, ako Real.
Aj Reálek má 10 penaltičok, a je jediný team proti ktorému nebola odpískaná ani jedna, aká náhoda. Prečo nebol v El Clásicu vylúčený Cama ani Vinco, prečo sa nekopala penalta proti Realu v Cdr s Celtou Vigo, prečo nám nebol uznaný gól Lewu, keď označili kopačku obrancu namiesto Lewowej proti Sociedadu a mohol by som pokračovať do rána.
Ale je im chúďatkám ublížené, neviem či to nepoženú, až na arbitrážny súd alebo nech si Florentinko zavolá anglických rozhodcov len na svoje zápasy, aby mu bolo učinené zadosť.
Prečo Balde nedostal redku za facku? V tom istom zápase Raphnina rovnako sotil súpera ako Vinicius a nič. A takto sa dá ísť ďalej. Aj Barcelonu podržali rozhodcovia túto sezónu viac ako raz.
Real môže za to, že súperi im faulujú hráčov? Nie. Ak hrá obrana Realu čisto vo vlastnej 16tke, tak prečo by ich súper mal kopať 11?
Najviac VAR rozhodnutí zrušilo Realu gól, najviac VAR rozhodnutí zachránilo Barcelonu od gólu. Treba za tým hľadať nejakých vesmírnych jašterov? Nie.
Nekvalitný rozhodcovia a zlé rozhodnutia poškodzujú všetkých. Pokiaľ to nevidíš a len kopeš okolo, že mne bolo ublížené, tak ostatným musí byť 2x toľko, tak si len malé decko.
lebo to ziadna facka nebola
to ze VAR zrusil realu najviac golov len znamena, ze rozhodcovia spravili najviac chybnych rozhodnuti o uznani golu pre real madrid, ktore potom VAR musel opravovat
rovnako rozhodcovia uznali najviac chybnych golov, ktore potom VAR musel opravovat.
skore penalt 10:0 hovori samo za seba a ziadny iny tim sa k tomu nepriblizuje ani zdaleka
"Raphnina rovnako sotil súpera ako Vinicius a nič" mal by si si nájsť nejaké lepšie streamy, aby si nemal rozmazaný obraz. Raphinha hráča postrčil a ten teatrálne spadol. Mohol dať za to rozhodca žltú kartu? Mohol, ale na červenú to určite nebolo. Také postrkovanie je pri každom rohu, len tam nerobia hráči z toho cirkus.... Na druhú stranu Vincko sotil súpera do oblasti tváre a krku a tam nie je o čom a je to jasná červená... tak nepleť hrušky s jablkami. Jediné čo súhlasím je, že červenú kľudne mohol a podľa môjho názoru aj mal dostať aj Balde... nemá čo protihráčovi siahať do tváre a je jedno s akou razanciou...
Balde len tak prefackal/strčil po hlave, všetci sú tu s tým v pohode, že len hladkal. Za strčenie odzadu je žltá karta. Dostal Raphnina kartu? Nie. Doslal Balde kartu? Nie. Keď FDJ už neviem v ktorom zápase vyzul súpera vo vlastnej 16, tak tu ľudia argumentovali, že žiadna 11, sám spadol. Romero dá likvidačný zákrok a dostane len žltú, a ľudia sú tu s tým spokojný, lebo však Real. Ale keby to Romero spravil na niekoho z Barcelony a dostal len žltú, tak tu ľudia budú kričať, že Perez to zaplatil, Tebas to zaplatil, vláda tlačí Real aby vyhral atď...
Je zakázané dotýkať sa súperovej hlavy, či krku, je za to červená. Vinicius dostal, Balde nie. Obaja porušili to isté pravidlo za ktoré je jasný trest. Za sotenie odzadu, keď hráč nemá loptu je žltá karta. Dimitrievski, či Raphina ju nedostali... A takto sa dá ísť ďalej a ďalej.
Toto nie je Real vs Barcelona, komu viac ukrivdili, ale o neschopnosti rozhodcov a to treba riešiť. Žiaľ veľa fanúšikov tu vidí krvavo, nám ublížili, tak je v pohode, že zarežú súpera. Tak to nemá fungovať. Má to byť férové pre všetky strany. Nič viac, nič menej.
kto vravi, ze to bol zakrok na zltu a nie na cervenu? ukaz mi to.
ja som tu nic take nevidel, a ak bolo tak ojedinele.
tu sa poukazuje na to, ze barca pravidelne doplaca na rohodcov a ked sa to stane raz Realu z toho urobia skandal mesiaca
ano ferove to byt ma, ale neni. keby sa piskalo realu ako sa piska barcelone, tak ten list by bol von uz davno.
Stačí si pozrieť to, ako sa bežne Primitivius chová. Kiež by ho každý tak vysmial a by už RM zavreli klapačku. Raz sa nepískalo v ich prospech a hneď plačú. To, čo Baldé spravil, sa ani nepriblížuje k tomu primitivovi, za ktorého sa môžu v Madride hanbiť. A aj by sa mali.
Má to byť férové na všetky strany, tak tu nezveličuj jeden zákrok a nebagatelizuj druhý!!! Zákroky Raphinhu a Viniciusa sa nedajú ani zďaleka považovať za rovnaké a to vidí každý nezaujatý fanúšik...
Skúste na nho nereagovať prosím vás. Sak jeho najobľúbenejší futbalista bude vini alebo rudiger a to sú total provokatéri bez chrbtovej kosti , proste chrápuni a tak ako aj im mu to proste nedocvakne čiže tu bude komentovať stále.jedine co sa da spraviť. Nereagovať
Kde tvrdím, že Raphnina mal dostať červenú? Podľa pravidiel mal dostať žltú a nedostal. Urobil to isté čo Vinicius, len jeden to spravil vyššie a druhý nižšie. Vinicius mal dostať redku, dostal ju. Raphnina mal dostať žltú, nedostal. Dimitrievski sotil do kľačiaceho Viniciusa a potom ho potiahol za dres. Sotenie je za žltú, to by bola jeho druhá žltá a mal ísť pod sprchy a nešiel, lebo kartu nedostal.
Celá táto diskusia z vašej strany je o tom, že Barcelona je skoro v každom zápase ubližované a ak sa ublíži iným je to podľa vás v poriadku, lebo aj Barcelone bolo ublížené. Alebo zľahčovanie situácii ako Balde len hladkal a podobne. Takto sa ale nikto nikam nedostane.
Ja celý čas tvrdím že to je problém a ten treba riešiť. Nič viac, nič menej.
Zavri už tu madridskú papaľu a choď smradiť na svetrealumadrid, nikto tu nie je na teba zvedavý. Neustále si obhajujeješ Biely balet, pritom aj slepý musí vidieť, že sa im zo všetkých tímov najviac nadržiava.
Jak cisar pan franko robil tak je to aj teráz všetci proti Barcelone proti katalánsku Barcelona by takéto sťažnosti mohla davat každý druhý zápas 9 bodov nam bolo zobratych takto ale keďže ako bolo písané vyššie v článku je to Madrid tak to môže trošku sa pohovri otom Madridske denník my popisu týždeň otom a bude dobre
RFEF sa úctivo ospravedlní, vykoná nápravu a vyhlási, že už sa to nikdy nestane. Médiá budú celé dni riešiť Negreiru ... Celkom vtipná predstava, keby nebola reálna
Nejde o to, kto podal sťažnosť..dôležité je, aby sa spôsob rozhodovania v Španielsku zmenil..osobne si myslím, že dokiaľ budú rozhodcovia benevolentní napriklad k odkopavaniu lôpt po prerušení, k pravidelnému rečneniu s nimi(okrem kapitanov), k do očí bijucemu simulovaniu prikaždej možnej príležitosti tak sa vôbec nič nezmení..a to nevravím o zápasoch s mužstvami, ktoré absolútne nemajú záujem hrať futbal a ten rozhodca im kľudne dovolí bez akéhokoľvek kartoveho napomenutia okopavat súpera, držať ho, hádzať sa o zem bez žiadneho kontaktu (viď getafe,alaves,espanol)..za mňa sú tí spanielski rozhodcovia strašne tragickí a malo by sa s tým niečo robiť..
ked nam dodrbavali zapasy kolo za kolom, tak som pisal, preco vedenie nic nerobi. Realu dodrbali jeden zapas a hned oficialna staznost a ziadanie vysetrenia. mozno by sa mala barclona pridat k listu a ukazat situacie, ked sme boli poskodeni my.
Real tymto opat, podobne ako to ich televizia robi tyzden co tyzden urobil taky tlak na rohodcov, ze teraz sa budu bat odpiskat hocico proti realu
ten napad so zahranicnymi rozhodcami vobec nieje zly, ale nech pridu nemci ako to tu uz niekto pisal
Španielska futbalová asociácia nedovolí, aby zahraniční rozhodcovia rozhodovali korektne v La Lige. Prečo asi? Ja si myslím, že by stratila možnosť manipulovať s výsledkami. A o tom to je.........
Len poznámka : tí istí rozhodcovia keď pískajú medzinárodné zápasy pískajú v nich úplne inak. Lepšie. Prečo ? Lebo by ich UEFA-FIFA suspendovala. Doma robia čo chcú. Prečo ? Lebo sú chránení drbnutým systémom.
V predminulej sezone tiez v zapase tychto superov rozhodcovia neuznali Lpoolu regularny gol udajne pre ofsajd a aby cervenym nebolo luto, tak im rozhodca vylucil este dvoch hracov.
Pravidla futbalu nie su krivene len v LaLige!
Real môže za to, že súperi im faulujú hráčov? Nie. Ak hrá obrana Realu čisto vo vlastnej 16tke, tak prečo by ich súper mal kopať 11?
Najviac VAR rozhodnutí zrušilo Realu gól, najviac VAR rozhodnutí zachránilo Barcelonu od gólu. Treba za tým hľadať nejakých vesmírnych jašterov? Nie.
Nekvalitný rozhodcovia a zlé rozhodnutia poškodzujú všetkých. Pokiaľ to nevidíš a len kopeš okolo, že mne bolo ublížené, tak ostatným musí byť 2x toľko, tak si len malé decko.
to ze VAR zrusil realu najviac golov len znamena, ze rozhodcovia spravili najviac chybnych rozhodnuti o uznani golu pre real madrid, ktore potom VAR musel opravovat
rovnako rozhodcovia uznali najviac chybnych golov, ktore potom VAR musel opravovat.
skore penalt 10:0 hovori samo za seba a ziadny iny tim sa k tomu nepriblizuje ani zdaleka
Je zakázané dotýkať sa súperovej hlavy, či krku, je za to červená. Vinicius dostal, Balde nie. Obaja porušili to isté pravidlo za ktoré je jasný trest. Za sotenie odzadu, keď hráč nemá loptu je žltá karta. Dimitrievski, či Raphina ju nedostali... A takto sa dá ísť ďalej a ďalej.
Toto nie je Real vs Barcelona, komu viac ukrivdili, ale o neschopnosti rozhodcov a to treba riešiť. Žiaľ veľa fanúšikov tu vidí krvavo, nám ublížili, tak je v pohode, že zarežú súpera. Tak to nemá fungovať. Má to byť férové pre všetky strany. Nič viac, nič menej.
ja som tu nic take nevidel, a ak bolo tak ojedinele.
tu sa poukazuje na to, ze barca pravidelne doplaca na rohodcov a ked sa to stane raz Realu z toho urobia skandal mesiaca
ano ferove to byt ma, ale neni. keby sa piskalo realu ako sa piska barcelone, tak ten list by bol von uz davno.
Celá táto diskusia z vašej strany je o tom, že Barcelona je skoro v každom zápase ubližované a ak sa ublíži iným je to podľa vás v poriadku, lebo aj Barcelone bolo ublížené. Alebo zľahčovanie situácii ako Balde len hladkal a podobne. Takto sa ale nikto nikam nedostane.
Ja celý čas tvrdím že to je problém a ten treba riešiť. Nič viac, nič menej.
Každý dobre vie že RM je chránený na tej najvyššej úrovni
Real tymto opat, podobne ako to ich televizia robi tyzden co tyzden urobil taky tlak na rohodcov, ze teraz sa budu bat odpiskat hocico proti realu
ten napad so zahranicnymi rozhodcami vobec nieje zly, ale nech pridu nemci ako to tu uz niekto pisal