Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
takže vlk se nažral a koza zůstala celá... až takovéhle lidi nahradí chat GPT (což se asi i dost často už děje), tak nebude žádná škoda.
stale sa smejem na tom ked realu sto rokov pomahaju rozhodcovia už len kvoli penaltam kartam VAR a pod. a ked nahodou je jeden zapas proti nim ..vlastne nie jeden zapas ale jeden zákrok ktorý bol rovnaky ako v el clasicu v prospech Realu tak vtedy už su tu sťažnosti na rozhodcov a cely týžden sa len to rieši a zrazu aj rozhodcovia su suspendovaný :D stále su tu rovní a rovnejší
Je zaujímavé, že proti rozhodcom majú výhrady takmer po každom zápase Real Madrid a konkrétne prezident Realu Peréz. Pritom nespočetnekrát im rozhodcovia pomohli, ale to je podľa nich normálne, ale keď zapískajú niečo proti nim, hneď je oheň na streche.
Ako som uz pisal futbal uz prerastol schopnosti jedneho cloveka. Nie je v ludskych silach bezchybne idpiskat stretnutie.....uz mi to pride ako keby sme chceli silou mocou formulu jedna stopovat na stopkach a budeme sa toho drzat lebo je to zvyka a uplne by to zmenilo formulu keby to ratal pocitac.... ja by som venoval zdroje do umelej inteligencie. A zbavil sa ludi. Rozhodca by tam bol len ako interpret rozhodnuti compu 🙂