Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-04 13:16:55
takže vlk se nažral a koza zůstala celá... až takovéhle lidi nahradí chat GPT (což se asi i dost často už děje), tak nebude žádná škoda.
2025-02-04 13:27:13
stale sa smejem na tom ked realu sto rokov pomahaju rozhodcovia už len kvoli penaltam kartam VAR a pod. a ked nahodou je jeden zapas proti nim ..vlastne nie jeden zapas ale jeden zákrok ktorý bol rovnaky ako v el clasicu v prospech Realu tak vtedy už su tu sťažnosti na rozhodcov a cely týžden sa len to rieši a zrazu aj rozhodcovia su suspendovaný :D stále su tu rovní a rovnejší
2025-02-04 13:27:31
Je zaujímavé, že proti rozhodcom majú výhrady takmer po každom zápase Real Madrid a konkrétne prezident Realu Peréz. Pritom nespočetnekrát im rozhodcovia pomohli, ale to je podľa nich normálne, ale keď zapískajú niečo proti nim, hneď je oheň na streche.
2025-02-04 15:19:41
Ako som uz pisal futbal uz prerastol schopnosti jedneho cloveka. Nie je v ludskych silach bezchybne idpiskat stretnutie.....uz mi to pride ako keby sme chceli silou mocou formulu jedna stopovat na stopkach a budeme sa toho drzat lebo je to zvyka a uplne by to zmenilo formulu keby to ratal pocitac.... ja by som venoval zdroje do umelej inteligencie. A zbavil sa ludi. Rozhodca by tam bol len ako interpret rozhodnuti compu 🙂