Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-06 06:46:23
Tak zpochybňovat Flicka mi nepřijde fér. To rozdnuti je rozhodně zajímavé, nečekané, atd., ale trenér stojí a padá s výsledky, takže vzhledem k tomu, že je to jediná divná věc, je na místě pořád důvěřovat, než střílet do vlastní nohy. Zřejmě tam Hansi vidí nějaký lepší celkový vliv na hru od Teka.
Marian Premium
2025-02-06 06:50:21
Tieto argumenty vyzerajú dôveryhodne a tiež mám pocit, že Peña je odstavený nespravodlivo.
Avšak nevieme to, čo vie Flick. On nesie zodpovednosť.
Rozhoduje tréner.
Pozícia brankára v tíme , ak ste náhradník, je náročná na psychiku. Ak sú v tíme vyrovnaní brankári a tréner vyberie jednotku, náhradník má smolu, aj keď je rovnako dobrý.
2025-02-06 07:01:28
Otázkou je, ak to je pravda, že ako na to zareaguje Pena. Ten má zmluvu do leta 2026. Tak isto je tu aj otázka, že v akej forme sa vráti Stegen, ktorý už budúcu sezónu bude mať 33 rokov. Aby sa nestalo to, že klub bude hľadať 2 nových brankárov. Lebo už zohnať 1 kvalitného je problém.
2025-02-06 07:18:43
Od toho je Flick hlavní trenér a ne ten novinář, ani žádný expert z internetových diskuzí.

Flick nese zodpovědnost a musí dělat rozhodnutí a stát si za nimi.

Někdy budou špatná, jindy dobrá, jindy vynikající, jindy kontroverzní.

Ale bez rizika, bez odvahy ta rozhodnutí budou vždy jen průměrná. pokud by vždy jel jen tak, aby všichni byli spokojeni a aby se nikdo nezlobil, tak by nikdy nedosáhl ničeho velkého.
leonidas129 Premium
2025-02-06 08:41:10
Podla mna to je jednoduche. Flick si mysli, ze Sczesny je lepsi brankar ako Pena a preto ho necha chytat v rozhodujucej casti sezony. mal to urobit uz skor, ale asi nechcel bojom o zakladnu zostavu vystavovat tlaku oboch brankarov.
ja so Sczesnym ako jednotkou suhlasim, hoci musim uznat, ze ked sa Pena rozchytal, tak mal vela dobrych zakrokov a aj zapasov
2025-02-06 09:15:45
Presne, to isté si myslím aj ja. Flick tam potrebuje dvoch poliakov aby ovládali mužstvo. Peňa neurobil žiadnu chybu v zápasoch, poliak v každom zápase minimálne dve ale je jednotka. Prečo asi??? Keď potrebuješ mať mužstvo pod kontrolou, chytiš si najstarších hráčov a cez nich to riadiš.
2025-02-06 09:27:56
Pena je slaby brankar.Cez leto budeme musiet jednoznacne hladat nahradu na brankarskom poste a niekoho namiesto Lewu.
2025-02-06 10:05:10
Flick ma trenerov brankarov. Oni usudzuju podla toho, co vidia na treningoch. Novinar moze pisat, co chce, je to jeho nazor ale treba ho brat triezvo s rezervou
Pravdo Premium
2025-02-06 10:43:58
Pena spravil velku chybu ze ostal. Mal to pochopit uz vtedy ked sme mali titul 7 zpasov do konca sezony a nepustili ho do brany aj ked o nic neslo. Tuto sezonu doplatil na to ze sa nedarilo timu a Flick len cakal na prilezitost ako ho dat prec aj ked mu slubili ze bude jednotka. A ta prisla, jeden neskory prichod a zamienka bola na svete. U nas chlapec nema buducnost, bude vecna nehrajuca dvojka. Ked sa aj nahodou ter Stegen nevrati do byvalej formy Vojto ma stale len 34 a kludne moze este podpisat na dlasie 3 roky. A Pena si znici karieru uplne.
2025-02-06 11:56:21
Rozculovat sa mozte kolko chcete, toto je na rozhodnuti trenera a ten sa rozhodol, Nikto do satne nevidi, mozno si jednoducho mysli ze Tek je lepsi brankar. A pena urcite jednotka v barcelone nikdy nebude, skor kupia noveho mladeho brankara na nahradenie ter stegena casom.
stulda Premium
2025-02-06 16:05:34
Můj názor je ten, že Barca potřebuje top brankáře, pokud chceme vyhrávat trofeje. Stylem jakým hrajeme tomu tak vždy bylo. Nalejme si čistého vína, ani jeden top brankář není. Pokud se po zranění Mark nedostane do největší formy, bude potřeba pořádně investovat.
Můžeme se tu hádat který brankář je lepší a měl by hrát. Oba mají své lepší a horší stránky. Nakonec rozhodl trenér a Flickovi věřím, že má své důvody k jeho rozhodnutí. A zrovna Flick je trenér, který nasazuje hráče dle formy, nikoli jménu apod.
Nezbývá než si přát, ať se Tekovi daří.
senior47 Premium
2025-02-06 18:19:21
Vo všeobecnosti brankár by mal spravovať svoju šestnacku. U slabších aspoň ovládať paťku. Ja som nikdy nevidel Peňu ovládať svoju paťku ! Ľutujem ale som presvedčený, že aj Ter Stegen bol čisto z tohto pohľau jednička, hoci v poslednom čase ani on nebol dominant v šestnácke.
2025-02-06 21:07:01
Veď Flick to povedal. Scesny má silnejší charakter a to mladým treba, aby sa nerozsypali