ak tu mal Rashford prist, tak Fatiho zotrvanie, alebo odchod by na tom vela nezmenilo, kedze by sa asi tazko nasiel klub, ktory by na hostovani zaplatil aspon 50% z jeho platu.
ale kazdopadne mal odist. tazko moze cakat, ze Flick teraz ked je sezona v plnom prude bude nejak experimentovat a davat mu sance
Ale ved on chce presvedcit trenera a trenersky stab ze ma na to hrat v zaklade a byt plnohodnotny clen timu. On ma Barcelonu v srdci a hrat za Barcelonu je pre neho cest. AKo jeden z mala chalanov si splnil svoj sen a dava do kazdeho treningu, sprintu, do regeneracie 110% aby bol pripraveny ked na neho trener ukaze.
Snapshot, ja verím tomu, že čo je raz napísané na internetoch je pravda. A potom to skúšať vysvetľovať nejakými cudzími slovami ako sr.ť na karmu, už nepomôže. Takže chápeme a veríme.
Fati by už mal otvoriť oči a hlavne sa poriadne nad sebou zamyslieť a uvedomiť si, že v Barci nemá žiadnu šancu. Mal by využiť najbližšiu šancu od mužstva, ktoré mu ponúkne najlepšie podmienky prestupu a nemal by mať zasa pred očami ružové motýliky a mal by sa na svet a svoju budúcnosť pozerať realisticky.
ale kazdopadne mal odist. tazko moze cakat, ze Flick teraz ked je sezona v plnom prude bude nejak experimentovat a davat mu sance
To nechapete?
Som v divnom state