2 x vyšší plat isté místo v základě a borec nechce ani slyšet o co go a zůstane na lavičce Barcelony aby zabojoval o svoje místo . V tom kolektive to musí být neskutečně výborný prostředí . Fermín je pravý culē
Momentálně patří do základu a myslím si, že postupem času si ho i vybojuje. Je to skvělej hráč a ta chemie mezi těma klukama z La Massie je neskutečná. Jak už jsem tu asi dvakrát psal, doporučuju skouknout seriál The Next Generation na Barca One...... běhá z toho mráz po zádech !
peniaze by boli pekne, ale hraca, ktory je ochotny bojovat o miesto z lavicky, goloveho hraca, ktory vie rozhodovat zapasy, vie hrat na viacerych poziciach a navyse je odchovanec a miluje klub, stoji za to si ho nechat
ano suhlasim. potencial je velky. to, ze bol hlavnym strojcom zlatej olympijskej medaily pre Spanielov mi pride opominane. ved nie nadarmo su za nasho lavickara ochotne kluby tolko zaplatit.
Zdravím vás, chtěl bych poradit, je to mimo tento článek. Od 21.2. budu s přítelkyní v Barceloně, bohužel nám výjde jen futsal, když se hraje venku a tím pádem bych chtěl poprosit... zda není v blízkosti Palau Blaugrana nějaký fajn bar, restaurace, kde se podívát a fandit s místníma cules? Moc děkuji :-)
Fermina by som nepredával, žiaľ je v blbej situácii, že na základ nemá a hosťovanie by bolo pri zraneniach Olma riziko. Skôr by som poslal na hosťovanie Torreho, ktorý si vôbec nezahraje
Nezapomínejme ani na místa v sestavě pro cizince. Každý dobrý Španěl tak přijde vhod.