Co som za Xaviho ery chcel roky vidiet sa konecne stava skutocnostou - zdravi Gavi, Pedri a Frenkie hraju spolu v jednej zostave! Dnes v hre mega dolezite 3 body.
Ja som tiež rád, že Cubarsi si oddýchne avšak mám trochu strach nakoľko si ani nepamätám kedy naposledy nastúpila dvojička Inigo - Araujo... + keď k tomu pripočítam to, že Wojto na mňa tiež nepôsobí úplne istým dojmom...
Súhlasím, že Cubarsi potrebuje oddych. Ale včera po zranení Arauja Cubarsi super vystužil obranu a aj vďake jeho výkonu sme vyhrali. Dovtedy výkon stopérov nebol sto percentný.
Araujo nebol posledný hráč Barci pri ofsajde..........pozri obrázky. A bol to ofsajd, ktorý VARový R nakreslil tak, že nebol! Gól nemal platiť.........
On potřebuje fakt pořádně zapracovat na poziční hře, čtení hry a chápání hry jinak nemá místo v základní sestavě co dělat… to samé chápání ofsajdové pasti načasování a další… co jsem viděl, tak nechci zakřičet, ale u ten Balde se trošku zlepšil v přihrávkách…
De Jong a Gavi,ti sa mozu vklude predat a ani nepostrehneme,ze uz tam nie su.Pedri pan hrac.Do druheho polcasu Fermin a Casado na plac.A v 70minute Torres namiesto Lewandovskeho.Ten dostava riadne nalozene kazdy zapas.To hociaky hrac neustoji co Lewa.
kukam kazdy zapas a suhlasim, ze Gavi nehra najlepsie, je dost neefektivny, ale nehral rok a musi sa rozohrat. uvidis, ze ta jeho bojovnost sa este velmi zide v zapasoch proti silnejsim superom, ktori nebudu len betonovat.
reci o predaji su uplne zcestne. keby sa predal kazdy hrac, ktory prisiel po zraneni a nehral svoj najlepsi futbal, tak tam mame 5 hracov. Aj Pedri tu bol este prednedavnom predavany
Intenzita prveho polcasu na urovni Premier league, ale chlieb sa bude lamat zase na nasej (ne)efektivite pred superovou branou. Obavam sa ci bude dalsi 1 gol stacit na vyhru, lebo na to jak nechavame hracov Seville behat za loptou su zatial dost sustredeni. Yamal by sa mal vratit v 2. polcase k tomu, co mu islo doteraz najlepsie - k asistenciam.
Kdyby hráč Sevilly odehrál míč a Fermín ho sestřelil.nic neřeknu.Ciste odebral míč skluzem a pak do něj najel.Navic ne podrázkou.Zluta ok.Cervena určitě ne.
Ta nahravka bola dost tecovana a navyse bol kratko po polrocnom zraneni, tak akoze klud…
babího
reci o predaji su uplne zcestne. keby sa predal kazdy hrac, ktory prisiel po zraneni a nehral svoj najlepsi futbal, tak tam mame 5 hracov. Aj Pedri tu bol este prednedavnom predavany