fakt si vazim tuto stranku, ale toto je co za clanok? marne som v nom hladal tie Ferminove obavy. jedine co sa tam pise, ze Fermin bol nestastny po cervenej. no asi mal skakat od radosti.
Obavy jsou na místě, chytí se Olmo a šancí může být pak málo. Navíc to přišlo ve chvíli, kdy měl super formu a teď bude na tribuně, což ho zbrzdi. Když k tomu pripoctes, že Flick bude brát v úvahu jeho nerozvaznost, tak dohromady tohle všechno rozhodně nepotěší.
tu ide o kvalitu clanku naco leonidas poukazuje jedna vec je nadpis a druha je obsah si myslim ze tiez tato stranka by sa nemala uberat smerom ako aktuality a dennik N a podobne zavadzajuce zdrapy a o to ide nedavno tu bolo kodex slusnosti tak aj ja vyzyvam tuto stranku na korektnost clankov uz som viac krat postrehol ze nadpis nezodpoveda obsahu alebo teda naopak
Dodes, to že sa objaví kritika len posunie túto stránku. Byť proti kritickému mysleniu znamená byť za úpadok. Aj keby bola kritika nesprávna tak posúva. Toto však bola konštruktívna kritika ktorá je viac ako potrebná.
Mne sa tiež nepáči ako táto stránka robí niektoré veci. Tvári sa že novinári sú nespoľahliví, hľadiaci len na čítanosť, ale doslova robí to isté a to dokonca bez priamej "zodpovednosti", pretože akože len kopíruje.
@ adindvatri : Ty ktorý píšeš a odvolávaš sa na kódex slušnosti v tej istej vete porušuješ kódex výrokom o Denníku N a Aktuality že sú ".... podobne zavádzajúce zdrapy...".
Mne sa tiež nepáči ako táto stránka robí niektoré veci. Tvári sa že novinári sú nespoľahliví, hľadiaci len na čítanosť, ale doslova robí to isté a to dokonca bez priamej "zodpovednosti", pretože akože len kopíruje.