Kľud, asi bolo dopredu stanovené, že sa najprv vyžrebujú tímy, ktoré začnú doma. Netreba hneď za všetkým hľadať podraz. Treba im v zápasoch ukázať, že sme lepší. A ja som presvedčený, že sme!
som rad, ze sme po dlhych rokoch spat na urovni a dufam, ze spanila jazda realu madrid skonci opat v dalsom finale proti nam! Po vcerajsom zapase realu so City to vyzera, ze ten biely valec budeme musiet zastavit opat my alebo nikto iny:D
Cule, dnešný real je tak akurát taký maliarsky valček a city v tejto sezone je štetec na detské malovanky.. v playoff sú nepríjemní, ale momentálne od valca majú ďaleko..
Simao metafora sedi:) suhlasim, ze herne su skor valček, ale vysledkovo to vzdy urvu, 3/3 sezony furt zvysia obratky a specialne v LM je proti nim 90% timov predposratych uz v satni. V dvojzapasoch su vzdy favoritmi a prekvapilo ma, ze City vcera nevedelo viac zneuzit ich rozmrdanu obranu, toboz ked real nebranil cely zapas v bloku ako minuly rok v odvete u nich doma...
Takto chlapci. Ak na to nemáme tak nepostúpime. Trochu sa obávam, že budeme bojovať proti atlétom aj rozhodcovskému zoskupeniu ale asi to je proste údel kataláncov. Minule sme na atlétov mali, tlačili sme ich celý zápas len ten gól nie a nie založiť. Hádam to tentoraz vyjde.
Jedno je isté, finálový súper bude Real.
Buď zo San Sebastianu alebo z Madridu.
Druhý buď z Barcelony alebo z Madridu.
Želám si el clásico a ďalšiu nakladačku.
Ak chceme vyhrat tak je jedno akeho supera mame. Atletico je urcite hratelne a mam pocit ze proti mam si vybrali stastie tak na 5 zapasov. cize mame im co vratit a ak zahrame tak ako naposledy + zlepsime efektivitu tak by sme mali vyhrat. Podme si pre pohar vamos
Zase hľadáš sprisahanie, kde nie je? Máš tam 4 tímy, z toho 3 tímy sú z TOP3 LaLigy. Je 33,33333% šanca, že Barcelona by dostala Sociedad a 66,66666% šanca, že dostane niektorý klub z Madridu.
Buď zo San Sebastianu alebo z Madridu.
Druhý buď z Barcelony alebo z Madridu.
Želám si el clásico a ďalšiu nakladačku.