Mame este aj garciu ktory je momentalne lepsi ako araujo. Mam taky pocit ze araujo ma stale zajacie umysli v lete a barcelona sa tomu tiez nebude branit ak by sme zanho dostali cca 70 mega a za christensena by sme dostali aspon 25 mega. s tym ze by prisiel Tah zadarmo a ostal by aj garcia ja by som bol spokojny. Ostali by nam peniaze este aj na toho Isaka
zas sa predava hrac, co sa len nedavno vratil po zraneni. dajte mu trochu casu. Araujo ma velke schopnosti a moze byt velmi uzitocny pri ceste za titulmi.
ano eric momentalne z lavicky super zolik ale podla mna ako stoper nekvalitny a nizky tah je dobry na lavicku ostane ti po predaji arauja a dána cubarci co ma 17r a inigo co mu ide na 34 ..mne tam chyba potom kvalita ak uz tak tuzite po predaji arauja musi podla mna prist kvalitna nahrada nie lavickovy hrac
Vsetci co tu predavaju Arauja a videli zapas City-real... Vini si tam robil co chcel, nebol obranca, ktory by ho uspesne blokoval. Araujo je jeden z mala, co to dokaze.
Neviem kde si nabral že Tah je pomalší ako leňochod keďže podľa oficiálnej štatistiky merania z Bundesligy mu bol za minulú sezónu nameraný 12. najrýchlejší šprint z celej ligy, 35.81km. Čo je lepšie číslo než v sezóne dosiahli aj krídelníci, útočníci alebo kraje obrany.
Druhá vec že v systéme ktorý hrá Flick je prvoradé pochopiť ako držať offside líniu ktorá nám štatisticky taktiež funguje najlepšie v Európe. Toto píšem ako niekto, kto na rýchlosť, fyzičku a beh hráčov kladie veľký dôraz. Samozrejme Johann si musí vždy nájsť niečo na Flicka, momentálne keď sa darí a nemôže nič písať na hru a výsledky, tak musí aspoň kydať na hráčov ktorých Flick chce.
Takhle kvalitu by na to i měl, ale už jen skrz častá zranění ho žádný velkoklub nevezme jako číslo 1 do základu, což je jeho mega slabina a třeba zrovna my už tohle Olmovo místo držíme pro Olma, protože Páta je to stejný, umí udělat rozdíl je fakt super v tom, že na to jak je často zraněn, tak vždy když nastoupí je cejtit, ale prostě není spoleh, že bude rdy, když bude potřeba.. Každopádně ještě jeden rok pojede Lewa, takže asi lepší jít po křídle..
#úhlasím s Johanom, videl som Taha hrať opakovane, pozične a v hre hlavou ok. Ale je pomalý, nemôže hrať posledného, Araujo je o stupeň vyššie. Hlúpy nákup. A dlhá zmluva? Nezbavíme sa ho. To vždy musíme kúpiť niečo problematické?
Druhá vec že v systéme ktorý hrá Flick je prvoradé pochopiť ako držať offside líniu ktorá nám štatisticky taktiež funguje najlepšie v Európe. Toto píšem ako niekto, kto na rýchlosť, fyzičku a beh hráčov kladie veľký dôraz. Samozrejme Johann si musí vždy nájsť niečo na Flicka, momentálne keď sa darí a nemôže nič písať na hru a výsledky, tak musí aspoň kydať na hráčov ktorých Flick chce.