Tak to je pekná bukovina , čo si napísal . WC s Nemeckom vyhral aj on keď bol asistent trénera. Zas hľadáš iba zámienku , aby si si mohol do neho kopnúť . Ja nechápem , aký máš furt proti nemu problém . Zakaždým vyjdeš z kanála keď sa náhodou prehrá alebo remizuje. Napr keď sa mu nevydaria striedania , hneď si prvý aby si ho mohol kritizovať
Môj, názor s nikto mi ho nezoberie. On má svoje kone, ostatných pomaly odsúva, viď Casado, Torre, Victor, Peňa. Lewandowki nezahrá desať zápasov, ale stále bude jeho kôň. Prečo asi. Aby kopal penalty?? 😭😭😭.S ním hráme vždy o jedného menej a z kanála môžeš vyliezať len Ty!!!
Som rad , že kôli mne píšeš úplne nový komentár , ako keby si nemohol odpísať pod ten starý. A teraz k veci. Nikde nepovedal , že casada odsunul na vedľajšiu koľaj , len Frenkie a pedri majú lepšie formu ako Casado. Torre je zvláštny prípad , ale je tam Gavi Fermin a olmo, ktorý majú tiež dobrú formu. Victor je sympaticky hráč , ale podľa môjho názoru na to nemá. A Peña nemal meškať , sám si to zavinil a Tek ma parádnu formu , ešte niečo ? A výlet opäť z kanála , keď budeš niečo potrebovať ✌️
Ty si myslíš, že ja som nalepený na internete ako niekto, takže Casada neodsunul, Torre má smolu lebo tam iný, Victor na to nemá, Peňa nemal meškať to sú argumenty. De Jong má výkyvy, Gavi ešte tento rok nezahral, Fermina tiež dostavuje a k čomu si sa nevyjadril, poľský stĺp penaltový. O chvíľu už tie začne zhadzovať. Ty kanál mám
hra aj vysledky su viac nez dobre, ale Johannovi sa nepaci, tak ano dajme chytat Penu, lebo pod Wojtom sme este neprehrali, dajme hrat Torreho, aj ked Olmo, Gavi a Fermin su na tom poste lepsi a dajme hrat Victora, aj ked vzdy ked nastupi, tak je absolutne neviditelny.
Casado je 21 rocny ma vsetko pred sebou a este pride jeho cas. Frankie tam hra momentalne lepsie.
nepride mi, ze by Flick nejak extremne preferoval svojich hracov, aj ked nic nehraju, ale aj by aj, tak je to jeho praca a jeho zodpovednost.
Johann , si mysli , že rozumie tomu lepšie ako Flick , ktorý vyhral tak o 10 trofeji viac ako on . Ale v pohode. Nebuď ak johann 😂. Nabudúce keď niečo budeš chcieť opäť vylez z kanála
Casado hral posledné zápasy slabsie, proti Alaves bolo kľúčové ho vystriedať za FdJ a to potvrdil aj tréner Alaves na tlacovke. Torre sedi po tretím trénerom, sedel pod Xavim a v Girone dostal šance až keď sa im zranili zaloznici základu. Victor doteraz neukázal že by mal na základ alebo aspoň 30 minút z lavičky na rozdiel od Ferrana ktorý šance dokázal premeniť na góly. FdJ mal výkyv formy, preto sedel na lavičke ale posledné zápasy ma základ jednoznačne zaslúžený. Fermin dostáva adekvátne šance, navyše on nie je 6 ani 8, jeho ideálna pozícia je ofenzívny útočník alebo falosna 9. Poľsky stĺp je stále najlepsi strelec a jediný kto ho doťahuje je Raphinha. Kym nepríde adekvátna náhrada čo da 30g za sezónu, Lewa bude stále hrat.
Ako už bolo písané vyssie, furt si musíš najst niečo na Flicka a dávnejšie tu bol komentár k tvojim príspevok že aku majú hodnotu ( o hovne ). Stačí sa pozrieť na to koľko ľudí súhlasí s reakciou imculeForever a je hneď jasne kto je tu mimo a kto je imbecil. Furt sa čudujem že to admini tolerujú.
Za mna Casada neodsunul ani nikoho. On ich berie ako rodinku vsetkych. Len si skor aj kyslim ze Cassado odohral pomerne dost zapasom od zaciatku sezony kde nemal dat koho ineho. A mozno prave FDJ napriklad ak je v poriadku chce predlzit alebo ukazat ze si zasluzi sancu tak ho stavia a myslim ze Cassadov vplyv a cas este pride. Myslim tuto sezonu. Kazdopadne som aj rad zato ze v tyme je bojovny duch a nikto nebude hrat ak neda zo seba vsetko alebo jednoducho povedane si to zasluzi.
Casado je 21 rocny ma vsetko pred sebou a este pride jeho cas. Frankie tam hra momentalne lepsie.
nepride mi, ze by Flick nejak extremne preferoval svojich hracov, aj ked nic nehraju, ale aj by aj, tak je to jeho praca a jeho zodpovednost.
Ako už bolo písané vyssie, furt si musíš najst niečo na Flicka a dávnejšie tu bol komentár k tvojim príspevok že aku majú hodnotu ( o hovne ). Stačí sa pozrieť na to koľko ľudí súhlasí s reakciou imculeForever a je hneď jasne kto je tu mimo a kto je imbecil. Furt sa čudujem že to admini tolerujú.
Flick zatial este do vasej top skupiny nepatri