Vážne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Sorry človek nevie čo sa deje he to rýchlosť 🤣🤣🤣
Pekná facka to je super potrebujeme to , možno si uvedomia konečne že treba makať od 1.minuty a nie od 10tej 😉
Dnes mozeme vidiet preco je Torres na lavicke a Lewa hra castejsie.Torres je palic,nikdy nebude mat cisla ako Lewa,nech sa snazi akokolvek.Keby tam je teraz lewa tak uz ma minimalne gol z txch 2 sanci co mal torres.Ako ja ho nemam rad.
Amen ☺️ podepisuju se, Ferran do unavený obrany na 20-30 minut, ale do zakladu neni. Nikdy nemel staly vykon jako utocnik. At je Lewa vetsi lenochod, je to top utocnik uz nekolik let
aj Flick to chape. Torres v poslednom case naozaj ukazoval golovu formu a opravnene si vysluzil sancu v zaklade.
po tomto zapase sa do zakladu zasa dlho nepozrie a tazko bude ziskavat u Flicka doveru
Ale na druhej strane s Torresom je to v predu pohyblivejsie. Lewa by cakal na loptu bez nejakeho extra pressingu. Torresa mozte vidiet jak tam beha a rozhybava obranu aby robila diery. Toto Lewa nerobi a uz nikdy robit nebude
Torres tam je na strielanie golov a nie na neviem aky extra pohyb.Jeho uloha je dat 1-2 goly z minima sanci a ukol splnen.Ale Torres potrebuje 10sanci na gol.To nie je utocnik.
Ja vám budem oponovať 🙂 Ferran aspoň vládze presovať a síce spálil dve šance, no Lewa by sa do nich ani nedostal a zas by sa len váľal a spomaľoval hru. V poslednj dobe zabil Lewa čistejšie šance askorbová jeho by som dal na posledných 20min do unavenej obrany, tam by z toho ešte niečo hádam vyťažil 😁
Tak postavme tam Lewu nech tam stoji a caka na loptu a nasi budu hrat a behat 10-ti. Vsimol si si aky mame pressing? A teraz si predstav ze 3-4 hraci musi spravit tie kilometre naviac, co by tam Lewa stal. Ja netvrdim ze je top striker alebo nieco podobne. Len z pohladu stylu hry tam zapadne. Samozrejme keby tam dal aspon jeden z tych dvoch sanci tak by tu kazdy pisal inak. Ale to iste sa da povedat o Koundem. Spravi chybu, dostaneme gol, hned by ho vsetci striedali a nadavju ake je to "najlepsie RB na svete". Ale spravi dalsich 10 veci vyborne a nikto nic.
Lamine je jeden z mala hracov na svete ktory sa na najvyssej urovni neboji ist jeden na jedneho a pravidelne tie suboje vyhrava. samozrejme nemoze to vyjst vzdy.
keby mal 27 a hra takto, tak mozme byt spokojni. ma vek dorastenca. ak sa bude zlepsovat kazdym rokom dajme tomu do 26 alebo 27 rokov, tak si neviem predstavit co za monstrum z neho bude. hlavne aby zdravie sluzilo a aby zostal nohami na zemi. vzory ma v barcelone dobre.
Na Yamalovi je vidiet, ze posledne zapasy neni uplne vo svojej kozi, ale to co predvadza je neskutocne. Dnes je aj 50% Yamal platnejsi jak 100% Ferran:D
Ked si odmyslim dve zahodene Ferranove tutovky tak je prvy polcas ako z rise snov. Ked dokazeme takyto obrat proti obrane Atletica dokazeme to proti komukolvek. Raphinha mi zatial pride trochu odpojeny z hry, ale ostatni maju vdaka nemu asi viac priestoru.
Dnes aj De Jong vyborny.Keby si drzi takyto standard kazdy zapas tak by bol topka spolu s Pedrim.Skoda len,ze na 1 dobry zapas potrebuje dalsie 2 slabsie
Ferran dole , Lewa hore. Na 30min to je akurát. Možno dá aj nejaký gólik . Ferran dnes toho zahodil mnoho .
Miesto FDJ alebo Olma Garcia hore, príde Sorloth a treba ho skrotiť ,Garcia je neriadena strela ten pôjde po členkoch, takého treba na Sorlotha inak bude problém.
A stale sa tu najdu taky co budu na Lewu picovat a pritom je to top kanonier.Ten vyber miesta je dar.Kto nehral futbal nepochopi.Torres by to prekopol ako ho poznam.
Klasicke Atletico, nic nehraju a aj tak daju gol. Tak ako v prvom zapase v lige..
Taktiez nechapem ako mohol prihrat ten utocnik na hranicu sestnastnky, ked prinom boli 3 nasi hraci, ktori potom chybali prave tam.. ako pise vyssie sylarko - zbytocny gol.
Gaviho si vsimam uz dlhsiu dobu a jeho prinos pre muzstvo je 0.Bez neho hrame podstatne lepsie.Nechapem preco ma okolo seba vytvorenu taku auru.By som ho spenazil hned ako by bola prilezitost.
Gavi je neskutocne pasivny, nic nerobi, tym ze je brutalne nizky tak je aj pomaly atd. Realne torre je omnoho platnejsi, omnoho. A takto to dojebat kde mali dat 2-3 goly naviac neskutocne nieco
Nas futbal poslednych 10min bol proste nechutny. Skusenosti su v takych zapasoch rozhodujuce. Nadalej plati, ze jediny´kto nas moze tento rok porazit sme my sami. A bohuzial obcas si to skomplikujeme. Odveta je 50:50, skoda.
tentokrat striedania nevysli. zaloha, ktora fungovala na jednotku, a skvele kontrolovala zapas bola vystriedana + Raphinha, ktory spolupracoval skvele a nasa hra sa rozbila.
Gavi sposoboval len zmatky a minimalny prinos. najviac nechapem Pedriho striedanie. dnes od neho supervykon, on bol nas tvorca hry. neviem naco bol striedany 5 minut do konca. ak ho chcel setrit tak ho mal vystriedat skor. tych 5 minut hry by uz asi tak velky rozdiel nespravili, a mal by tam kto dostat a rozdat loptu. navyse Pedri bol vyborny aj v obrane.
Suhlasim az na toho Pedriho. Nasa obrana zacala horiet 15min pred koncom uz ked tam bol Pedri, nevladal a musel ho striedat uz sa nestihal vracat dozadu a loptu sme nevedeli podrzat.
Odišiel pedri a domček sa rozsypal..
Gavi, môj obľúbenec dnes otras.. pojašený ako keby hral prvý zápas v živote. Flick musí nad ním trochu viac popracovať, fermin toto iste, ale ten aspoň strieľa góly.. škoda
Hej Atletico malo dnes odist s vypraskom a minimalne 2-golovym rozdielom. Takto pre nich opat moralny boost do odvety, ze to co hraju hraju dobre a to im staci - hrat v nizsom bloku a cakat na nase hluche miesta 15-20min v zapase.
nadsenie vystriedalo sklamanie, ale velke pozitiva su, ze dvojgolove manko v 6 minute na nas nezanechalo ziadne stopy a dychberucim futbalom sme rozmontovali silne Atletico. ak budeme takto hrat velke zapasy 90 a nie 70 minut tak vyhrame ligu majstrov.
ten zaver by mal byt dvihnutym prstom aby sme si davali pozor na zavery zapasov.
Pekná facka to je super potrebujeme to , možno si uvedomia konečne že treba makať od 1.minuty a nie od 10tej 😉
Ale myslim, ze Lewa by tu Feranovu tutovku premenil.
po tomto zapase sa do zakladu zasa dlho nepozrie a tazko bude ziskavat u Flicka doveru
Miesto FDJ alebo Olma Garcia hore, príde Sorloth a treba ho skrotiť ,Garcia je neriadena strela ten pôjde po členkoch, takého treba na Sorlotha inak bude problém.
.
Ferran plače 🤣
Taktiez nechapem ako mohol prihrat ten utocnik na hranicu sestnastnky, ked prinom boli 3 nasi hraci, ktori potom chybali prave tam.. ako pise vyssie sylarko - zbytocny gol.
Flick asi moc oslavoval a nemal čas na prípravu.
Tak nám treba , odveta bude brutálna je sa načo tešiť aspoň to nebude uspávanka 💪💪😉
Dneska: Vysledok 4:4
3.46 Očakávané góly (xG) 1.06
Minule: Vysledok 1:2
2.54 Očakávané góly (xG) 0.63
Gavi sposoboval len zmatky a minimalny prinos. najviac nechapem Pedriho striedanie. dnes od neho supervykon, on bol nas tvorca hry. neviem naco bol striedany 5 minut do konca. ak ho chcel setrit tak ho mal vystriedat skor. tych 5 minut hry by uz asi tak velky rozdiel nespravili, a mal by tam kto dostat a rozdat loptu. navyse Pedri bol vyborny aj v obrane.
Gavi, môj obľúbenec dnes otras.. pojašený ako keby hral prvý zápas v živote. Flick musí nad ním trochu viac popracovať, fermin toto iste, ale ten aspoň strieľa góly.. škoda
ten zaver by mal byt dvihnutym prstom aby sme si davali pozor na zavery zapasov.