ma2lo A ukáž kde tu vidíš faul Cubarsího na týchto štyroch statických obrázkoch.Llorente natlačil Cubarsího na svojho spoluhráča a tak ich Iňigo obišiel.
Plcd: stale nerozumiem, preco k mojmu komentu splietas nieco s faulom/nefaulom. Reagoval som na prispevok, ze gol sořota nemal platit, lebo padol z offside. Ukazal som dotycnemu ze offside nebol. Ty musis byt nejak spomaleny, alebo neviem co, ked mi pises stale nieco o faule.
Na rovnakom obrázku kde Cubarsí drží hráča, stopér Atlétov drží Olma, ktorý nemôže hrať.
Takže dobre to pískli, aj keď ako fan Atletica by som určite šomral.
Feran aj Lewa prepásli 2 šance. Obrana na začiatku a na konci katastrofa, motajú sa štyria za loptou a za chrbtom voľný súper.
Lamin sa darmo domáhal jedenástky a Olmo nula bodov......
Tam toho bolo viac, Koundé rozohral ich druhý gól, pri štvrtom sa pošmykol, Olmo má smolu že funguje práve v tej časti kde je najväčší prepal hráčov keď "obliehame" bránu súpera. Veľa individuálnych chýb ktoré dnes vedeli potrestať a aj potrestali. Najviac mrzí že na miesto 5:2 alebo 6:3 je to 4:4 a odveta je vonku.
hej ale s vysledkom 4:2 sme to mali 90:10. fakt skoda. este aj 4:3 by bol uplne iny vysledok. Atletico by muselo utocit a my by sme mali priestor. takto zasa budu nasackovani pred 16kou a hrat na protiutoky, co nam moc nevyhovuje
Dufam, ze tam budeme hrat uplne inak. Na brejky zo zabezpecenej obrany. V takom sposobe hry moze kludne hrat aj Araujo a bez Lewu.
Vcera bol totiz v obrane den otvorenych dveri.
A prečo ArchivoVAR nekomentuje jasne 2 fauly na Yamala, pričom druhý bol penaltoví... Za mňa to bolo jednoducho málo na to, aby rozhodca neuznal gól Martineza a myslím, že aký meter rozhodca nastavil, takým sa riadil celý zápas voči obom týmom, nejaké zásadné chyby som tam nevidel. Zápas bol pekný, len ma mrzí, že sme začiatok a koniec zápasu totálne prepadli. A celkom jednoznačne potrebujeme nejakého priebojného dravého útočníka, Feran je dobrý, ako žolík z lavičky, Lewa je dobrý, ako mantinel a keď zápas rozhodujú obrancovia, niečo nefunguje, ako má...
Archivovar ten faul na yamala v 16tke okomentoval slovami, že správne nebola nariadená penalta, pretoze, aj napriek tomu, ze hrac supera dal pred yamala nohu a vobec netrafil loptu, "nesposobilo to pad hraca barcelony". No neviem, pozrel som si viackrát opakovaný záber a podla mňa to mala byt penalta
Zasa sa tu zbytočne rozoberá situácia, ktorú VAR neriešil. Tak načo sa to rieši tu a teraz, alebo hoci kde inde. Faul nebol odpískaný, teda gól je platný.
Takže dobre to pískli, aj keď ako fan Atletica by som určite šomral.
Lamin sa darmo domáhal jedenástky a Olmo nula bodov......
Vcera bol totiz v obrane den otvorenych dveri.