Ako som už písal, forma a následné zohranie sa FDJ s Pedrim bude klúčové v rozhodujúcej fáze sezóny a som o tom stále presvedčený.
Je smiešne ako tu každý kydal na FDJ, že nech odíde a pritom Gavi je od zranenia absolútne bez formy a Ferminove výkony sú ako na hojdačke. Cascado hrá super, ale stále je za mňa lepší FDJ.
Máš pravdu a vidí to aj Flick. FdJ bude v rozhodujúcej časti sezóny veľmi dôležitý. Gavi s Fermínom do rotácie. Ja by som osobne zo včerajšej remízy nerobil nejakú tragédiu, zlyhal Žralok aj Lewa, ktorý mohol zabiť zápas. Stále je to len prvý zápas, v odvete môžeme v kľude vyhrať, ale dôležitejšia je pre nás Liga a Liga majstrov. Najbližších 5-6 zápasov v Lige a LM ukáže, či na to máme.
FDJ nehrá zle, ale jednu vec by som mu vytkol. Raphinha bol min. 2x v sám v nábehu za obranu, keď mal FDJ loptu a nemal odvahu mu to poslať. Toto je jeho slabina.
fdj hra 80% lopt dozadu. ako pise rasto, raphinha bol na neho riadne nastvany. hlavne v zaverecnej faze zapasu, spätkoval etse viac a vytvaral zbytocny tlak. fdj predstavuje este staru barcu, hodil by sa momentalne do man city.
Rozhodujúca fáza sezóny. Paradoxne, kto vypadne z CDR bude mať lepšiu pozíciu CHL alebo Lalige. Dá sa vyhrať všetko? Extrémne nabitý kalendár. Ešte väčšia záťaž bude kombinácia LA Liga a CHL.
"...napriek štyrom streleným gólom sa tím nemôže cítiť nespokojný"
Jedno"ne" je tam urcite navyse. Bud v slove nemôže, alebo v slove nespokojný.
Neviem si pomoct, ale brankar ktory ma cest hajit branu Barcelony musi vediet minimalne jednemu z tych styroch golov zabranit.
Ja si dovolim nesuhlasit - okrem dtobnych pozitiv vnimam DeJonga ako velku brzdu a jeho orihravky maximalne alibisticke - tak na desat dvadsat metrov , hlavne nic nepokazit. Rafina aj dalsi boli znechuteni a otraveni ked on mal loptu. Zabil kazdu jefnu prilezitost na brejk. Ale mizno momentalne lepsich nemame. Fermin Gavi ako na hojdacke to je fakt, no este ststie ze hrame aspon kolektivne. No ak by utocnici nedrichmali, nemuseli sme tu ruesit tieto veci
Podľa mňa Barca dostala 4 góly a všetky boli po chybách v obrannej činnosti. V spojitosti s tým, že Lewa i Ferran mali 4 gólové situácie tento zápas ukázal, že Barca ešte nie je plne schopná vyhrávať podobné ťažké zápasy. Škoda, včerajšok mohol byť oslavou Barci.............nebyť popísaných nedostatkov.
barca hrala vyborne, ano zaciatok bol strasny, ale reakcia skvela. skoda zaverecnej faze, definitivu mal na nohe lewa na 5:2. to bol zlom. potom sme zacali hrat viac dozadu, co bola nasa smrt. fdj tomu velil a striedania vobec nepomohli. odveta je sice daleko, ale verim ze ju zvladneme.
Včera podľa mňa urobil najväčšiu chybu Flick striedaniami. Stiahol najlepšieho hráča Pedriho a Raphinhu, ktorý mohol ešte niečo v poslednej desaťminútovke vymyslieť a poslal na trávnik Gaviho bez formy, Fermína, ktorý ani nevedel čo má hrať a Garciu, ktorý je na zabezpečovanie obrany hráčov v druhej línii pomalý. Dokedy bol na trávniku Pedri, mali sme dvojgólový náskok a hru prakticky pod kontrolou. Súhra Pedriho a FDJ bola ukážková. Stiahnutím Pedriho sa zničila stredová formácia a v posledných 9-10 minútach sme doplatili na neschopnosť Gaviho, Fermina a Garciu zabezpečovať súperových hráčov druhej línie. Konečný obrázok bol ako cez kopirák zápasu LL, ktorý sme prehrali 1:2. Atléti dali tretí gól presne ako v zápase LL strelou z hranice pokutového núzemia, kde z menovaných hráčov (po striedaní) nikto nebol a naviac Gavi ešte strelu tečoval a vyrovnávajúci gól nám dal Sorloth v nadstavenom čase. Našťastie bol vyrovnávajúci, takže ak chceme cez Atlétov v odvete prejsť, nemôžeme robiť také chyba ako v prvých a posledných10 minútach včerajšieho zápasu. Čo z toho že 60-70 minút sme lepší ak nakoniec skutek utek. Ešte sa chcem vyjadriť k Torresovi. Po zápase s Las Palmas bol skoro hrdina ale včera ukázal, že to boli iba záblesky (alebo skôr náhoda). Včera nepremenil dva samostatné 100%-né nájazdy na brankára. Keby ich bol premenil, zápas by skončil ináč. Ale to je už len "keby"!!!
Je smiešne ako tu každý kydal na FDJ, že nech odíde a pritom Gavi je od zranenia absolútne bez formy a Ferminove výkony sú ako na hojdačke. Cascado hrá super, ale stále je za mňa lepší FDJ.
Jedno"ne" je tam urcite navyse. Bud v slove nemôže, alebo v slove nespokojný.
Neviem si pomoct, ale brankar ktory ma cest hajit branu Barcelony musi vediet minimalne jednemu z tych styroch golov zabranit.