Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-26 09:12:15
Ako som už písal, forma a následné zohranie sa FDJ s Pedrim bude klúčové v rozhodujúcej fáze sezóny a som o tom stále presvedčený.
Je smiešne ako tu každý kydal na FDJ, že nech odíde a pritom Gavi je od zranenia absolútne bez formy a Ferminove výkony sú ako na hojdačke. Cascado hrá super, ale stále je za mňa lepší FDJ.
2025-02-26 09:32:30
"...napriek štyrom streleným gólom sa tím nemôže cítiť nespokojný"
Jedno"ne" je tam urcite navyse. Bud v slove nemôže, alebo v slove nespokojný.
Neviem si pomoct, ale brankar ktory ma cest hajit branu Barcelony musi vediet minimalne jednemu z tych styroch golov zabranit.
2025-02-26 09:48:41
Podľa mňa Barca dostala 4 góly a všetky boli po chybách v obrannej činnosti. V spojitosti s tým, že Lewa i Ferran mali 4 gólové situácie tento zápas ukázal, že Barca ešte nie je plne schopná vyhrávať podobné ťažké zápasy. Škoda, včerajšok mohol byť oslavou Barci.............nebyť popísaných nedostatkov.
2025-02-26 10:18:49
barca hrala vyborne, ano zaciatok bol strasny, ale reakcia skvela. skoda zaverecnej faze, definitivu mal na nohe lewa na 5:2. to bol zlom. potom sme zacali hrat viac dozadu, co bola nasa smrt. fdj tomu velil a striedania vobec nepomohli. odveta je sice daleko, ale verim ze ju zvladneme.
2025-02-26 11:10:41
Mne príde zvláštne ze napriek dobrej forme Erika ho striedajú na CDM na úkor skvelého Casada. ..Gavi bez formy...bez Perdriho sme poloviční
2025-02-26 14:08:40
Včera podľa mňa urobil najväčšiu chybu Flick striedaniami. Stiahol najlepšieho hráča Pedriho a Raphinhu, ktorý mohol ešte niečo v poslednej desaťminútovke vymyslieť a poslal na trávnik Gaviho bez formy, Fermína, ktorý ani nevedel čo má hrať a Garciu, ktorý je na zabezpečovanie obrany hráčov v druhej línii pomalý. Dokedy bol na trávniku Pedri, mali sme dvojgólový náskok a hru prakticky pod kontrolou. Súhra Pedriho a FDJ bola ukážková. Stiahnutím Pedriho sa zničila stredová formácia a v posledných 9-10 minútach sme doplatili na neschopnosť Gaviho, Fermina a Garciu zabezpečovať súperových hráčov druhej línie. Konečný obrázok bol ako cez kopirák zápasu LL, ktorý sme prehrali 1:2. Atléti dali tretí gól presne ako v zápase LL strelou z hranice pokutového núzemia, kde z menovaných hráčov (po striedaní) nikto nebol a naviac Gavi ešte strelu tečoval a vyrovnávajúci gól nám dal Sorloth v nadstavenom čase. Našťastie bol vyrovnávajúci, takže ak chceme cez Atlétov v odvete prejsť, nemôžeme robiť také chyba ako v prvých a posledných10 minútach včerajšieho zápasu. Čo z toho že 60-70 minút sme lepší ak nakoniec skutek utek. Ešte sa chcem vyjadriť k Torresovi. Po zápase s Las Palmas bol skoro hrdina ale včera ukázal, že to boli iba záblesky (alebo skôr náhoda). Včera nepremenil dva samostatné 100%-né nájazdy na brankára. Keby ich bol premenil, zápas by skončil ináč. Ale to je už len "keby"!!!