Snáď bududeme mať nejaké financie do plusu v lete…neviem či sa do leta zarátava aj predaj Roqueho (25)
Lenglet (7), Christensen (15-20), eric (20) tých 100mega by až taký problém nemal byť pozbierať
Samozrejme treba k tomu aj PO čo predpokladám ďalších 30mega a neviem či náhodou by nebolo dobré skor LW ako CF toto leto
Potom príde leto a Lenglet pôjde zadarmo do Atletica, Christensen za 10m a Eric za 8m do Girony, lebo tak vyzerajú stále naše predaje ... Zabúdaš na prachy za Todiba z West Hamu a za prestup Nica do City. De Jong stále nepredĺžil, takže stále sa môže predať.
LW asi tiež príde, ale do 30m. Žiadny tam Leao, Nico, alebo Diaz. Na LW stač lacnejší lavičkár ako Adeyemi/Baena/Doku?
preco by klub, ktory ma neobmedzene financie predaval top hraca, s ktorym ma podpisanu zmluvu do 2028? navyse zaplatili za neho 70 a odvtedy sa velmi zlepsil. ak by ho uz predavali, budu za neho chciet 140 minimalne
Lebo hráč by mohol chcieť ísť preč. Neobmedzené financie hej, ale stále limitované FFP. Newcastle je mimo LM a nevyzerá to, že by mohli v blízkej dobe bojovať o titul v PL. 140m je prehnaná suma. Vypýtať si to samozrejme môžu, ale ... 95-100m je reálna suma ako podobne za takú sumu išiel Alvarez do Atletika a obaja majú podobný vek aj štatistiky a takmer podobnú aj pozíciu. 95-100m je fér suma pre obe strany.
to je sice pekne, ale psg s podobnym zazemim nepredala Mbappeho ani za 200 ked mal zmluvu uz len na rok.
vsetci vieme na priklade mancity alebo v poslednych sezonach chelsea ako sa v anglicku dodrziava FFP v pripade ropnych klubov.
kupili za 70 velmi nadejneho mladika a predaju hotoveho hraca, jedneho z top utocnikov za 95? boli by hlupaci.
mozno mas pravdu, a klub bude akceptovat, ked bude chciet Isak prestupit, ale ja si to nemyslim. cas ukaze
Že pri predaji za 95m by boli hlupáci? Ak sa v počtoch nemýlim, tak by mali stále zisk 25m. To ti je málo? Hráča ani nevychovali, len kúpili, tak aké majú zásluhy, aby si pýtali rakety 130-140m, ktoré by som sa trochu zdráhal dať aj za Wirtza a Musialu. Isak je teraz vo forme, ale ako treba rozlíšiť trochu ten hype od reality.
pre mna to malo nieje, ale pre majitela strák je to 25 centov.
ide o to, ze za 70m kupovali hraca ktory mal v poslednej sezone v lige 6 golov v 30 zapasoch, cize zisk 25 pri tom riziku a pri zlepseni, ktore Isak dosiahol nieje tak velky.
onedlho bude prestupove obdobie a ukaze sa ako Newcastle bude postupovat
Tak keď je to pre majiteľa strák zisk len 25 centov, tak ho nemusí mrzieť, že investoval len 70 centov, že? :DDD
Druhá vec, že ty chceš rozpočítavať, či sa ten zisk oplatí podľa počtu gólov? Fakt? To, že ma viac gólov môže byť vplyvom aj iných faktorov ako iný tým, iný spoluhráči, iný štýl hry, ... nemusí to byť len v tom, že sa daný hráč zlepšil.
haha good point. stale plati, ze pri neobmedzenych financnych moznostiach ho nepredaju. mozno rok do konca zmluvy. preco by predavali hraca, ktory dal druhu sezonu po sebe v tazkej lige ako PL cez 20 golov?
kolko bolo nevydarenych prestupov za okolo 70 mega vo futbale za poslednu dobu? XY
a ty si myslis, ze klub to riskne a zaplati 70 za nadejneho hraca, investicia sa ukaze ako extremne vydarena, hrac striela goly a oni ho predaju za 95?
leto ukaze
Neviem, dal som si tu námahu a pozrel niekoľko videí, lebo NC absolútne nesledujem. Určite chlapec drevo nie je, ale daco mi tam chyba. Neviem si ho predstaviť proti autobusom ala getafe alebo espanyól, ktorých je v LL plno. Plus ako píše kolega vyššie, cena bude astronomická. Peňazí majú viac ako mc, psg a Chelsea dokopy. Za 100m + až taký dobrý nie je. Je to len môj pohľad, nikoho nepresviedčam.
Co by som vôbec nepovedal o jeho kolegovi z repre. Gyokeres je len o rok starší, je to tank, rýchlosť, dribling a šialene zakoncovanie, všetko ma. Plus cena bude podstatne nižšia. Nechápem prečo ho manažment absolútne nerieši.
Ve vsem souhlas, za me Isak ne a Gyokeres ano, oba jsi popsal stejne jak to vidim i ja.. Hlavne Gyokeres nebude stat takovou raketu, tam to je aktualne co vim 60-70, pokud se nemylim..
Tak pozeram casto PL a mne sa Isak nepaci vobec.Ved je to jeho prva dobra sezona co sa tyka cisiel.Tie ma momentalne lepsie aj 37rocny lewa.My potrebujeme do 16-tky kladivo podobne Lewovi.Ved hrame skoro vzdy do plnych a Isaka si v tom absolutne neviem predatavit.
Lenglet (7), Christensen (15-20), eric (20) tých 100mega by až taký problém nemal byť pozbierať
Samozrejme treba k tomu aj PO čo predpokladám ďalších 30mega a neviem či náhodou by nebolo dobré skor LW ako CF toto leto
LW asi tiež príde, ale do 30m. Žiadny tam Leao, Nico, alebo Diaz. Na LW stač lacnejší lavičkár ako Adeyemi/Baena/Doku?
vsetci vieme na priklade mancity alebo v poslednych sezonach chelsea ako sa v anglicku dodrziava FFP v pripade ropnych klubov.
kupili za 70 velmi nadejneho mladika a predaju hotoveho hraca, jedneho z top utocnikov za 95? boli by hlupaci.
mozno mas pravdu, a klub bude akceptovat, ked bude chciet Isak prestupit, ale ja si to nemyslim. cas ukaze
ide o to, ze za 70m kupovali hraca ktory mal v poslednej sezone v lige 6 golov v 30 zapasoch, cize zisk 25 pri tom riziku a pri zlepseni, ktore Isak dosiahol nieje tak velky.
onedlho bude prestupove obdobie a ukaze sa ako Newcastle bude postupovat
Druhá vec, že ty chceš rozpočítavať, či sa ten zisk oplatí podľa počtu gólov? Fakt? To, že ma viac gólov môže byť vplyvom aj iných faktorov ako iný tým, iný spoluhráči, iný štýl hry, ... nemusí to byť len v tom, že sa daný hráč zlepšil.
kolko bolo nevydarenych prestupov za okolo 70 mega vo futbale za poslednu dobu? XY
a ty si myslis, ze klub to riskne a zaplati 70 za nadejneho hraca, investicia sa ukaze ako extremne vydarena, hrac striela goly a oni ho predaju za 95?
leto ukaze
Co by som vôbec nepovedal o jeho kolegovi z repre. Gyokeres je len o rok starší, je to tank, rýchlosť, dribling a šialene zakoncovanie, všetko ma. Plus cena bude podstatne nižšia. Nechápem prečo ho manažment absolútne nerieši.