Takto hra tym ktory chce pomyslat na vitazstvo v lige majstrov. Aj napriek cervenej sme sa konecne nepolozili a zvratili sme nepriazen. Parada som spokojny aj ked som si v 17tej minute dost zanadaval.
Dnes som pozeral s ocom a hovoril som mu ze dnes nas moze zachranit jedine Raphinha 😁
Fantázia, aj v 10tich hlavne v prvom polčase, keď ešte bolo veľa síl, sme Benficu k nejakým vyloženým šanciam nepustili. Doma to musíme dať bez tých hlúpych chýb a strát lôpt a štvrťfinále je naše.
Za mňa dneska jedna veľká paráda takto sa bojuje v lige majstrov ,teraz sa ukazuje prečo chytá Wojtek a nie Peňa, všetci hráči fantastickí a Pedri ..nemám slov ...
Včera dával lopty súperom, nie góly a tak to je už pekne dlho. Jeho posledný dobrý počin bolo prvé Elclasico, odvtedy sa stratil. Kazí jednu akciu za druho.
Včera si s nim Pedri chcel len naraziť a bol z toho prúser.
Jeho pressing? Tri seknudy mu trvá kým sa rozhodne či sa mu chce behať, potom je to už zväčša zbytočné... behá tam ako duch...
ved ja vlastne aj suhlasim, ze Lewa uz nieje co byval, ale stale je platny, golovy a aj nahral na par golov takze ta kritika mi pride prehnana, duplom ked na ten post nemame lepsieho hraca
Ten průběh už tady okomentovala spousta lidí, prostě skvělý zápas. Já chci ale říct, že Szczesny se mi v tomto zápase zdál jako světová superhvězda a že Ter Stegen bude mít možná po návratu co dělat, aby byl jedničkou on. Dnes jsem viděl, že Piňa na tuto úroveň nemá. --- Chlapci hráli s neuvěřitelným nasazením, jaký u nich běžně nevídáme, snad je vyprovokovala ta červená karta. Benfica na mě dělala dojem, že neumí dávat góly, i když stříleli jak z kulometu. Proč byl Yamal nahrazen Ferranem, netuším, únava?
Nevítě někdo, co se stalo s Brunem (teda Romanem)? Dneska to byl typický zápas, co by vylezl z kanálu a dělal ze sebe chvilku debila, než by zjistil, že jsme nakonec vyhráli. Že by si to už hodil?
Dnes som pozeral s ocom a hovoril som mu ze dnes nas moze zachranit jedine Raphinha 😁
Lebo góly dáva,
preto hráva.
Včera si s nim Pedri chcel len naraziť a bol z toho prúser.
Jeho pressing? Tri seknudy mu trvá kým sa rozhodne či sa mu chce behať, potom je to už zväčša zbytočné... behá tam ako duch...