Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-03-07 19:59:01
Vždyť to říkám furt, ať přijde za pár korun na sezonu, dvě. Pak můžeme koukat po ostatních kde budou menší kontrakt tím pádem levnější.
2025-03-07 20:03:55
Ak by ste sa ma spýtali pred mesiacom, tak by som bol jasne proti. Dnes keď nad tým premýšľam, tak ako možno by som bol tomu v lete otvorený, ale muselo by sa stať veľa "ak" dovtedy ... napr. ak sa do leta vážne znova nezraní a preukáže že vie hrať viacero zápasov za sebou, ak si nevypýta nerozumný plat, ak sľúbi, že nebude vyvolávať problémy v šatni svojou problémovou povahou, ...

Na lavičku nám Diaza, Nica ani Leaa fakt z nutnosti netreba a ešte k tomu za také peniaze, keď tam je Raphinha. Aj lavičkári ako Adeyemi, Baena, Gittens by stáli minimálne 30m+. Ak sa stanú vyššie "ak", tak Neymar by stále mohol dávať tímu viac ako tohtosezóny Fati. Neymar zadarmo by mohol uvoľniť financie na hrot, čo je dôležitejší post na posilnenie.
2025-03-07 22:44:57
Neviem prečo stále ten Diaz kvalitný hráč to je určite ale mne sa viac páči Doku na Leaa asi nebudú financie ja by som určite hľadal náhradu za Lewu a kraje obrany uvidíme v lete možno zarobí Barca na niektorých hráčov
2025-03-07 22:54:18
Kto vie ako dopadne MC hrozí tam zostup Haaland by mohol byť niečo o čom mnohí snívajú
2025-03-08 01:47:44
Zadarmo, s minimálním platem, na jednu sezónu, bez toho, aniž by byl v poslední době zraněný, pokud by podával kvalitní výkony v Brazílii a pokud by prošel náročnějšími fyzickými testy, tak jako dvojka k Raphinhovi na LW proč ne...