Ak by ste sa ma spýtali pred mesiacom, tak by som bol jasne proti. Dnes keď nad tým premýšľam, tak ako možno by som bol tomu v lete otvorený, ale muselo by sa stať veľa "ak" dovtedy ... napr. ak sa do leta vážne znova nezraní a preukáže že vie hrať viacero zápasov za sebou, ak si nevypýta nerozumný plat, ak sľúbi, že nebude vyvolávať problémy v šatni svojou problémovou povahou, ...
Na lavičku nám Diaza, Nica ani Leaa fakt z nutnosti netreba a ešte k tomu za také peniaze, keď tam je Raphinha. Aj lavičkári ako Adeyemi, Baena, Gittens by stáli minimálne 30m+. Ak sa stanú vyššie "ak", tak Neymar by stále mohol dávať tímu viac ako tohtosezóny Fati. Neymar zadarmo by mohol uvoľniť financie na hrot, čo je dôležitejší post na posilnenie.
Dlho nás vodil za nos a potom zmizol za vykupku a ešte podal žalobu proti nám na vyplatenie bonusu za podpis zmluvy, ktorú nedodržal. To sme mu riadne nadávali do Judášov a jeho otcovi do nenažrancov. A asi nebol šťastný. (Ozaj , kde je ten záložník , čo zmizol do Lipska?) Ani zdarma nám ho netreba, v šatni vládne mladosť s jej mladickými nápadmi, netreba tam vydžubanca.
Netreba stále žiť minulosťou keď bude fit a vo forme tak prečo nie zadarmo nízky plat ale po reklamnej stránke by sme na tom mohli aj zarobiť a aby som nezabudol David tiež zadarmo by mohol prísť
Neviem prečo stále ten Diaz kvalitný hráč to je určite ale mne sa viac páči Doku na Leaa asi nebudú financie ja by som určite hľadal náhradu za Lewu a kraje obrany uvidíme v lete možno zarobí Barca na niektorých hráčov
Zadarmo, s minimálním platem, na jednu sezónu, bez toho, aniž by byl v poslední době zraněný, pokud by podával kvalitní výkony v Brazílii a pokud by prošel náročnějšími fyzickými testy, tak jako dvojka k Raphinhovi na LW proč ne...
Na lavičku nám Diaza, Nica ani Leaa fakt z nutnosti netreba a ešte k tomu za také peniaze, keď tam je Raphinha. Aj lavičkári ako Adeyemi, Baena, Gittens by stáli minimálne 30m+. Ak sa stanú vyššie "ak", tak Neymar by stále mohol dávať tímu viac ako tohtosezóny Fati. Neymar zadarmo by mohol uvoľniť financie na hrot, čo je dôležitejší post na posilnenie.
Neodišiel zadarmo alebo za bagateľ.