Za 85 by som mu dal este aj maslu okolo krku.Takych hracov ako je on su mraky.Mame lepsich.Sice ho mam rad,no aj tak pride den ze odide,kedze hravat tolko nebude ako by si predatavoval.
Pamatam velmi dobre a viem,ze taky Casado a aj zraneny Bernal su lepsi ako Gavi.Nevadi mi vobec ak tu zostane xy rokov ale vobec by sme o nic neprisli keby odide.
Ked hovoris ze pamatas tak povedz ako hral Gavi v 22/23 ked sme vyhrali titul, lebo Bernal odohral za Barcu dokopy 3 zapasy, Gavi vsetkych 36 zapasov v nasej poslednej majstrovskej sezone. to mal tusim 18 rokov.
Gavi je po zranení plus nehrá na svojej poziicii. Čiže o jeho predaji sa cez toto leto nedá ani hovoriť ( skôr asi nikdy). A tá suma je smiešna rozhodne nie za také peniaze čo ony dávajú.
to je pravda. je to skor bojovnik a v obrane bol pred zranenim velmi platny. na 10 by musel mat ovela lepsiu nahravku, zakoncenie a aj jeden na jedneho.
pred zranenim mu tieto veci isli lepsie, ale aj tak sa mi viac hodi na double pivota. musime byt trpezlivi
pred zranenim mu tieto veci isli lepsie, ale aj tak sa mi viac hodi na double pivota. musime byt trpezlivi
Myslim, že Deco sa riadne zasmial