Má dobre načasované pravidelné zranenia 😁😁 aj som trochu rozmýšľal, že by sa nám možno hodil aspoň na rok, ale asi určite nie....bol by Dembele v.2 ... a to asi Dembovi trochu krivdím... 😁😁
Tohto Party Boya by som do Barcelony nebral už len z toho princípu, že tu máme kopec mladých chalanov, ktorí potrebujú vzory a vzhliadať k skúseným profesionálom. Hlavne talenty ako Yamal treba držať čo najdalej od tohto profesionálneho hráča pokru, Counter Strikeu a vymetača karnevalov.
No co suarez kde si? Tvoj milacik sa zas ukazal v plnej krase.
Ako si to pisal? O jeho sukromi vieme hovno, na insta mal krasne fotky a videa ako poctivo maka. Vidis, vsetci vedia, aky pristup k futbalu tento primitiv ma. Len suarez je lietadlo a vie, ze to si novinari vsetko vymysleli.
Pride dolezity zapas a on sa radsej niekde ozerie pod obraz. Len nech saskuje v brazilii. A ako som pisal, tam mu taketo spravanie fans nebudu tolerovat ani nahodou. Aby vobec dodrzal tu polrocnu zmluvu.
Este vacsi vymel ako dembele. Ale pardon, suarez to vie lepsie...
Tak a teraz si prejdime fakty a vyvratme ten zavadzajuci clanok. K tym poslednych 10 sezonam, vezmem to od vrchu :
2024/25 - Neviem co sa vobec vycita kedze narodeniny boli az PO zapase na ktorom sa navyse tak ci tak zucastnil a nebehal nikde inde. Ako by si tym pomohol?
2023/24 - Dlhodobe rocne zranenie kolena. Tu nieje o com ale podla konspiratorov to asi bolo kvoli max par dnovej oslave jeho sestry.
2022/23 - Ku koncu februara DLHODOBE zranenie clenka, uz davno po narodeninach sestry ale pre konspiratorov to bolo kvoli tomu a ten vykruteny clenok co sme tu viaceri videli v priamom prenose bol urcite len iluzia.
2021/22 - Takisto DLHODOBE zranenie clenka ktore sa stalo este v novembri! Ano tu by konspirator mohol povedat ze mozno si predlzil marodku a vratil sa k treningu az po sestrinej oslave. Mozno.
2020/21 - Zranenie stehna ktore sice zacalo zrovna 11.februara ale trvalo az vyse mesiaca. Keby to je kvoli oslave nasimuloval by to na par dni, max 2 tyzdne a nevynechal by dvojzapas LM. prave proti nam. Navyse v tu sezonu mal s tym istym svalom problem uz predtym v decembri.
2019/20 - Konspirator moze konecne oslavovat. Prvu polku februara chybal kvoli pomliazdenym rebram.
2018/19 - DLHODOBE 3 mesacne zranenie od januara do aprila. Zlomenina kosti v chodidle aj s naslednou operaciou. Konspirator povie ze to bolo naschval.
2017/18 - V case sestrinych narodenin bol zdravy a paradoxne az potom si zlomil kost v chodidle co ho stalo zas 3 mesiace ako v sezone na to. Dovtedy hral v tom roku v brutalnej forme a bol mozno najlepsi hrac sveta vtedy. Potom sa riesilo ci vobec stihne MS.
2016/17 - V tejto sezone hral u nas naposledy, vynechal len 3 zapasy a aj to 2 v decembri a jeden v maji. V tom obdobi co podla clanku predstieral zranenie v realite hviezdil a nasledne reziroval remontadu.
2015/16 - V sezone vynechal 7 zapasov kvoli zraneniam z toho posledny z nich bol v januari. V inkriminovanom case normalne hral.
2014/15 - Jeden jediny vynechany zapas a aj to v auguste.
MS 2014 - Dokaliceny chrbat, konspirator si moze ist piskat kedze to bolo casovo daleko od hocijakych oslav, karnevalov,...keby nas tu chce presviedcat ze ten zlomeny stavec proti Kolumbii bol nasimulovany.
2013/14 - Konspirator moze naposledy oslavovat, od polky januara do polky februra zraneny clenok.
Mne staci iba leto, ked prestupil do psg. Cele leto sa tvaril, ze on nikam nejde, urcite chce pokracovat v barce, bavil sa o tom aj s leom, urcite neodchadza... ty konspirator. Je to uplny bezcharakterny mamrd, nic viac.
To ze teba ohrdnutu princeznu s tym nikto popredu neoboznamil neni jeho chyba. Alebo co cakas ze on uvazuje nad prestupom a hned to zacne roztrubovat kazdemu? Ty behas po firme s vypovedou a lucis sa s kazdym aj ked este ani nemas najdenu novu robotu?
Ked uz si ma nazval konspiratorom tak si idem konspirovat...preco mu Messi nasluboval hory doly ze mu prenecha penalty priame kopy, pomoze mu k zlatej lopte ked ho Neymar ubezpecoval ze neodide. Kvoli novinarom? Podla mna ho presviedcal nech ostane takze Messi nieco vedel. A keby aj to bolo vsetko tak dokonale utajene od neho. Odisiel zadarmo? Ta suma ktoru sme dostali bola rekordna a uplne prestrelila vsetky vtedajsie top prestupy.
A inac, odkial cerpas tieto info? Mas original lekarske spravy? Ved novinari pisu bludy, tak odkial to mas? Alebo uz cerpas z internetu a ked to vyhovuje tebe, je to ok? Nejsi ty huliak?
Statistiky z Flashscore a transfermarkt, historia zraneni. Este nieco? Alebo spravca flashscore je Neymarov fanusik ktory naschval zapisal do zostavy aj Neymara aj ked v skutocnosti nehral? Ci ako mam chapat tuto tvoju Simeckovsky ladenu otazku?
Šimečkovsky ladenú otázku? 😂 aktuálne tušim nemáme v politike človeka čo by vzdelanosťou dosahoval na Šimečku takze s týmto prirovnaním by som sa kludnil. Ono aj štatisticky na zaklade vzdelania je pekne vidieť kto koho volil, rovnako ako to bolo vidieť aj v USA, v takých štátoch vyhral Trump.
Okej neviem tie tvoje datumy ale Rafaela ma nraodky 11. marca takze koncom februara nie je davno po jej nardokach ak nemyslis minulorocne. A teoreticky ho kritizuju za pravidelny karneval 28.2. az 8.3. ale spravil som taky kratsi zoznam toho kedy bol skutocne zraneny pocas jej narodenin(zdroj transfermarkt):
22/23 131 dni operacia clenka
17/18 8 dni svalove problemy
16/17 91 dni metatarzalna fraktura
z toho vsetkeho je podozrive len 8 dni svalove problemy 🤣
Jaj brezna, dobre beriem spat. Ale narychlo som to pozrel znova cele a skoro nic sa nezmenilo. Ako pises zbytocne konspiracie lebo ak si niekto mysli ze hrac sa kvoli narodeninovej odlave necha vyradit na tyzdne az mesiace tak ten uz uveri vsetkemu asi.
Fakt porovnavas pologramotne lajno, ktory je rad, ze sa vie najest priborom a zeny su podla neho suky (asi aj jeho mater) so Simeckom? Vau, takze ty budes nieco podobne ako huliak... tu je potom zbytocna akakolvek debata. Je mi ta luto.
Ako si to pisal? O jeho sukromi vieme hovno, na insta mal krasne fotky a videa ako poctivo maka. Vidis, vsetci vedia, aky pristup k futbalu tento primitiv ma. Len suarez je lietadlo a vie, ze to si novinari vsetko vymysleli.
Pride dolezity zapas a on sa radsej niekde ozerie pod obraz. Len nech saskuje v brazilii. A ako som pisal, tam mu taketo spravanie fans nebudu tolerovat ani nahodou. Aby vobec dodrzal tu polrocnu zmluvu.
Este vacsi vymel ako dembele. Ale pardon, suarez to vie lepsie...
2024/25 - Neviem co sa vobec vycita kedze narodeniny boli az PO zapase na ktorom sa navyse tak ci tak zucastnil a nebehal nikde inde. Ako by si tym pomohol?
2023/24 - Dlhodobe rocne zranenie kolena. Tu nieje o com ale podla konspiratorov to asi bolo kvoli max par dnovej oslave jeho sestry.
2022/23 - Ku koncu februara DLHODOBE zranenie clenka, uz davno po narodeninach sestry ale pre konspiratorov to bolo kvoli tomu a ten vykruteny clenok co sme tu viaceri videli v priamom prenose bol urcite len iluzia.
2021/22 - Takisto DLHODOBE zranenie clenka ktore sa stalo este v novembri! Ano tu by konspirator mohol povedat ze mozno si predlzil marodku a vratil sa k treningu az po sestrinej oslave. Mozno.
2020/21 - Zranenie stehna ktore sice zacalo zrovna 11.februara ale trvalo az vyse mesiaca. Keby to je kvoli oslave nasimuloval by to na par dni, max 2 tyzdne a nevynechal by dvojzapas LM. prave proti nam. Navyse v tu sezonu mal s tym istym svalom problem uz predtym v decembri.
2019/20 - Konspirator moze konecne oslavovat. Prvu polku februara chybal kvoli pomliazdenym rebram.
2018/19 - DLHODOBE 3 mesacne zranenie od januara do aprila. Zlomenina kosti v chodidle aj s naslednou operaciou. Konspirator povie ze to bolo naschval.
2017/18 - V case sestrinych narodenin bol zdravy a paradoxne az potom si zlomil kost v chodidle co ho stalo zas 3 mesiace ako v sezone na to. Dovtedy hral v tom roku v brutalnej forme a bol mozno najlepsi hrac sveta vtedy. Potom sa riesilo ci vobec stihne MS.
2016/17 - V tejto sezone hral u nas naposledy, vynechal len 3 zapasy a aj to 2 v decembri a jeden v maji. V tom obdobi co podla clanku predstieral zranenie v realite hviezdil a nasledne reziroval remontadu.
2015/16 - V sezone vynechal 7 zapasov kvoli zraneniam z toho posledny z nich bol v januari. V inkriminovanom case normalne hral.
2014/15 - Jeden jediny vynechany zapas a aj to v auguste.
MS 2014 - Dokaliceny chrbat, konspirator si moze ist piskat kedze to bolo casovo daleko od hocijakych oslav, karnevalov,...keby nas tu chce presviedcat ze ten zlomeny stavec proti Kolumbii bol nasimulovany.
2013/14 - Konspirator moze naposledy oslavovat, od polky januara do polky februra zraneny clenok.
Ked uz si ma nazval konspiratorom tak si idem konspirovat...preco mu Messi nasluboval hory doly ze mu prenecha penalty priame kopy, pomoze mu k zlatej lopte ked ho Neymar ubezpecoval ze neodide. Kvoli novinarom? Podla mna ho presviedcal nech ostane takze Messi nieco vedel. A keby aj to bolo vsetko tak dokonale utajene od neho. Odisiel zadarmo? Ta suma ktoru sme dostali bola rekordna a uplne prestrelila vsetky vtedajsie top prestupy.
22/23 131 dni operacia clenka
17/18 8 dni svalove problemy
16/17 91 dni metatarzalna fraktura
z toho vsetkeho je podozrive len 8 dni svalove problemy 🤣
takze to cele mozeme zalozit do suplika hoaxov