Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-03-11 11:55:21
Na jaké pozici on vlastně hraje? Není to náhodou na té Laminove? To asi nepůjde, ne? Lamine se rozčiluje i když je vystřídán, takhle by přišel o hodně času. Nevím jak by to mohlo fungovat.
2025-03-11 11:58:04
myslim ze aj keby k rokovaniam doslo na vyske platu by to stroskotalo
2025-03-11 11:58:14
Už v ASku se mi líbil, ale bohužel už tehdy jsem si říkal, že ho není kam dát, protože máme o minimálně lvl lepšího Lea, ale vždy jsem si říkal, že neexistovat Leo a my ho získat, tak nemám pochyby, že by u nás udělal krásnou kariéru. Takže dřív to nešlo no a dneska to taky nejde, protože na jeho postu vystřelil Yamal a náhradníka hrát nebude, ale jako představa hezká a seděl by k nám a zkrátka je to takový miniMessi bo skills a produktivitu mu nelze upřít..
2025-03-11 12:06:35
Co keby ho hrame ako golovu desinu? Taky Lopez na steroidoch. Dvojku by mu robil Olmo s tym ze by rotoval aj Yamala na pravo kedze Salah by chcel hrat idealne kazdy zapas. Na lavej strane Raphina s Neymarom.
kluc Premium
2025-03-11 12:56:37
To radšej Messiho
2025-03-11 13:24:12
Nakoniec skonci v reale...
2025-03-11 15:06:09
Faraon so svojími skúsenosťami môže hrať žolíka vedľa postrannej s divákmi a aj tak dá gól alebo asistenciu . Na ľavej strane si ho viem predataviť a počas zápasu meniť pozície s hráčmi . Rapha pod útočníkom , jemu je jedno kde hrá veď aj tak obehá celé ihrisko bez problémov .
Možno by Salah vôbec ani nazapadol do systému aký hráme človek nevie kým nevidí on je macher na rýchle protiútoky.
Neviem no, či by to bolo proti srsti niekomu z mužstva. Predsa si chce každý zahrať v základe preto na sebe makajú okrem Fatiho.
2025-03-11 16:20:10
Salah je mimoriadny hráč s konzistentnou produktivitou. Príchod takej hviezdy na Yamalovu pozíciu by mohol spôsobiť jeho frustráciu. Yamal má neuveriteľný potenciál a v jeho veku potrebuje predovšetkým pravidelný hrací čas na rozvoj. Takže Salah je asi no-go pre nás a skončí možno v Arábii.
2025-03-11 16:57:04
...⚽⚽⚽..no neviem či už YAMAL,,nepotrebuje konkurenciu,,trošku by pokiaľ,,,,