Bude to už nutné. Má síce aj dobré zápasy, ale napr. včera mal Lewandowski 200% šancu, ktorou mohol ukončiť dvojzápas a nepremenil... keď bude zlyhávať už aj v takýchto situáciach (ostatné aspekty jeho hry tiež nie sú bohviečo), tak potrebujeme k nemu minimálne konkurenciu, aby ho aspon mohol niekto vystriedať, keď sa mu nedarí.
Súhlasíms Patrickom. Lewandowski v hre už viac menej iba zavadzia, brzdí hru lebo nedokáže spracovať loptu a aj kedˇ má šancu ako proti Benficke stopercentnú tak ju napáli priamo do stredu bránky do brankára. Tak isto v prvom zápase po akcii Raphinhu mal loptu štyri metre pred bránkou priamo na nohu Yamal ale Lewandowski mu ju sebecky odkopol do brankára ležiaceho na zemi a Yamal potom už sa len pokúsil doraziť loptu kolenom čo sa mu nepodarilo. Lewandowski je momentálne príťažou Barci, čo sa týka hry v zápasoch.
A Torres tiež berie 20 mega ročne ako poľský radiátor? Za taký plat nestačí dať raz za čas gól Alavesu alebo premieňať penalty, ktoré samozrejme, vypracuje niekto iný.
Z. týchto mien určite Isak. Do kombinácie je najlepší, je strašne obratný, má skúsenosti s La Ligou a vie zakončiť. Jeho jediným - bude vysoká cena, ale pokial sa bavíme o sportových aspektoch, tak to nie je ani close s ostatnými.
Ked presvedcime hraca, ktory bude trucovat, cena moze ist dole. Ale hej i tak je to na nase aktualne pomery abnormalne nerealisticka vysoka cena. Pointa bola, že Isak je jediné meno, o ktorom by som ja uvažoval. Je preverený aj anglickou ligou, má oveľa viac skúseností aj dobrých sezón. Gyokeres a Sesko su macky vo vreci.
Presiel si tym tak ze vyhral Pichichi s 23 golmi a 0 penaltami. Nepomahas si vobec. A druha vec, na co by sme ho kupovali ked ma hrat nieco uplne ine nez na co je zvyknuty.
??? :D Podľa tvojej logiky bol Lewa zlá kúpa, keďže hral niečo iné, ako bol zvyknutý. Pamätáš si, ako hral za Bayern? V Barcelone by mu nestačilo postávať pred bránkou. Nový hroťák sa takisto bude musieť zapájať do výstavby a aj Gyokeres by na tom musel zapracovať. Ale ako vidím, tebe nebude stačiť k pochopeniu, ani keby ti to nakreslím.
Presne...tam mame 50% prav za neho...cize za 50 mega + prava na Trincaa by mozno aj mohlo stacit...co som cital vraj je Gyokeres d9h9dnuty zo Sportingom, ze ho za 70 pustia
Gyokeres jednoznacne...pali sice goly iba v portugalskej lige, kde boli predtym za hviezdy aj taky Darwin, Felix, Ramos atd ...a v lepsich ligach su z nich priemrraci...co mi dava ale pri Gyokeresovi nadej je, ze goly sype aj v LM a v repre Svedska...pomer cena/kvalita za mna asi nsjlepsi utocnik, ktory bude na trhu
Toho by si už snáď aj Barca mohla dovoliť...
.